Gss Primi

Gss Primi

Son dakika gss primi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gss primi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gss primi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gss Primi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gss primi gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 gss primi haberi bulunmuştur. Tüm gss primi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024 Asgari ücretin açıklanmasının ardından 2024 dul ve yetim aylığı tutarları merak ediliyor. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlandı. En düşük dul ve yetim maaşı 2 bin lira olurken yüzde 75 hisseye göre en yüksek dul ve yetim maaşının ne kadar olacağı ile ilgili aramalar arttı. Peki, dul ve yetim maaşı 2024 ne kadar olacak? Dul ve yetim maaşına zam geldi mi?
28.12.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi?
Evde bakım maaşı 2024’te ne kadar olacak? Evde bakım maaşı zammı neye göre belirleniyor, asgari ücret sonrası evde bakım maaşına zam geldi mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre 2024 için net asgari ücret yüzde 49 artışla 17 bin 2 TL oldu. Karara muhalefet şerhi koyduklarını söyleyen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay kendi taleplerinin 18 bin TL olduğunu belirtti. Söz konusu zammın ardından işsizlik maaşı, GSS primi, yaşlılık aylığı gibi kalemler değişince evde bakım maaşı ile ilgili aramalar da arttı. Peki, yeni evde bakım maaşı ne kadar oldu 2024? Evde bakım maaşına zam geldi mi? Evde bakım aylığı zammı oldu mu? İşte evde bakım maaşı hakkında merak edilenler…
28.12.2023 Ekonomi
Doğum parası ne kadar oldu? 2024 doğum parası ne kadar arttı?
Doğum parası ne kadar oldu? 2024 doğum parası ne kadar arttı? Doğum parası ne kadar oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Asgari ücretin 2024 yılında net olarak 17 bin 2 liraya yükselmesi ödemelerde de değişikliğe neden oldu. Evde bakım maaaşı, gss primi, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ve engelli aylıklarına zam geldi. Bir diğer artış da doğum parasında oldu. Peki 2024 doğum parası ne kadar oldu?
27.12.2023 Ekonomi
İSTEĞE BAĞLI SİGORTA PRİMİ! 2024 SGK primi ne kadar, yeni isteğe bağlı sigorta primi ne kadar oldu?
İSTEĞE BAĞLI SİGORTA PRİMİ! 2024 SGK primi ne kadar, yeni isteğe bağlı sigorta primi ne kadar oldu? Asgari ücret 11.402 liradan %49.11 artışla 17.002 lira oldu. Söz konusu gelişmesi sonrası GSS priminde yeni tutar merak konusu oldu. Peki, Genel Sağlık Sigortası primi ne kadar oldu? Asgari ücret zammı sonrası GSS primi kaç?
27.12.2023 Ekonomi
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu?
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Asgari ücretin belirlenmesinde kritik viraja girildi. Asgari ücret tespit komisyonu'nun toplantıları sonrası bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi, işveren temsilcileriyle Bakan Işıkhan'ı Beştepe'ye davet etti. Yapılacak artışla birlikte birçok ödeme ve maaşta da artış yaşanacak. 2024 işssizlik maaşı, 65 yaş aylığı, askerlik ve doğum borçlanması da yeni zamlı asgari ücretle değişmiş olacak. Öte yandan refah payı da bununla birlikte belli olacak. Yüzde 40, yüzde 50 zam yapılması durumunda da refah payınının oranında değişiklik olacak. İşte madde madde asgari ücretle değişecek ödemeler...
27.12.2023 Ekonomi
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, GSS borcu! Asgari ücret zammı ile birlikte hepsi değişti
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı, GSS borcu! Asgari ücret zammı ile birlikte hepsi değişti Asgari ücret, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere, 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere net 17 bin 2 lira olarak belirlendi. Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte birçok ödemelerde değişiklik oldu. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? İşte tüm detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı
2024 Ocak ayı engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşları bu ay zamlı mı olacak, engelli aylıklarına ne kadar zam geldi? Asgari ücret engelli maaşı Yeni engelli maaşları için araştırmalar sürüyor. 2024 asgari ücret zammıyla birlikte engelli aylıkları da netlik kazanacak. Yeni ücretle engelli aylıkları, işsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı da artıyor. Peki, Engelli aylığı ne kadar olacak? 2024 asgari ücret zammı ile engelli maaşları kaç TL artacak? İşte 2024 engelli maaşı…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti? Yeni asgari ücret ile değişenler merak ediliyor. Yeni asgari ücret rakamıyla işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, GSS primleri, askerlik ve doğum borçlanması, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri, asgari ücretlilerin rapor ücretlerinin de aralarında olduğu birçok kalemde tutarlar değişecek. Peki, Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
27.12.2023 Ekonomi
Zam geliyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ödemeleri değişiyor
Zam geliyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı ödemeleri değişiyor Asgari ücrete gelecek zam ile birlikte pek çok ödemelerde değişikliğe gidilecek. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tahminler neler? İşte detaylar...
26.12.2023 Çalışma Hayatı
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
Para transferlerinde yeni dönem!  FAST limiti yükseltildi
Para transferlerinde yeni dönem! FAST limiti yükseltildi Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 50 bin liraya yükseltildi. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 50 bin lira limit üzerinden yapılmaya başlandı.
22.12.2023 Ekonomi
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Pirinç fiyatlarında neler oluyor? 15 yılın zirvesine çıktı
Pirinç fiyatlarında neler oluyor? 15 yılın zirvesine çıktı Pirinç fiyatlarında hızlı yükseliş görülüyor. Asya'da pirinç fiyatları ton başına 650 dolara kadar yükseldi. Hindistan'ın ihracat kısıtlaması, kuru hava nedeniyle rekolte düşüklüğü, artan talep ve El Nino'nun etkileri pirinç fiyatlarını yükseltiyor.
22.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında rakam masaya geliyor, tarih verildi! İşsizlik ödeneği, GSS primi, kıdem tazminatı artıyor
Asgari ücret zammında rakam masaya geliyor, tarih verildi! İşsizlik ödeneği, GSS primi, kıdem tazminatı artıyor Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında işveren ve işçi tarafı ilk kez teklifini açıklayacak. En son 18 Aralıkta toplanan asgari ücret komisyonunun 3. toplantısını bu hafta yapması bekleniyor. Yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından işsizlik maaşı, kıdem tazminatı gibi birçok kalemde daha rakamlar değişecek.
22.12.2023 Ekonomi
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı  Milyonlarca çalışan, işsiz, engelli vatandaş bekliyordu. Zam geliyor. Milyonlarca kişinin geliri artıyor. Rakamlar ortaya çıktı. Asgari ücretin belirlenmesi için son günlere yaklaşılıyor. Aralık ayı içinde belirlenecek olan asgari ücret için ilk toplantı 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
8.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerinin aralık ayında başlayacağını söyleyerek, "Sosyal diyaloğu ve taraflar arasındaki maksimum faydayı gözeterek, verimli bir görüşme gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrette rakamlar değişti! Büyük zam oranı ve rakamlar tek tek açıklandı
Asgari ücrette rakamlar değişti! Büyük zam oranı ve rakamlar tek tek açıklandı Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu mevzuat gereği 1 Aralık'ta çalışmalara başlayacak 'Asgari ücret 2024 yılında ne kadar olacak?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu kapsamda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrete büyük zam! İşsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı ve tüm aylıklar değişiyor
Asgari ücrete büyük zam! İşsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı ve tüm aylıklar değişiyor Ocak ayı yaklaşırken gözler yeni asgari ücret zammına çevrildi. 'Asgari ücret 2024 yılında ne kadar olacak?' sorusunun cevabı merak ediliyor. Bu kapsamda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için ilk toplantıyı 1 Aralık'ta yapacak. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
29.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret, İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlanıyor
Asgari ücret, İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlanıyor Asgari ücretli 7 milyon kişiyi ilgilendiren düzenlemeye kısa bir süre kaldı. Ocak ayından itibaren geçerli olacak olan yeni asgari ücret için Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına başlayacak. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
9.11.2023 Ekonomi
EYT ile emekliliğe ayrılan milyonları ilgilendiren 100 gün uyarısı! Borç çıkıyor
EYT ile emekliliğe ayrılan milyonları ilgilendiren 100 gün uyarısı! Borç çıkıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiye kritik bir uyarı geldi. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi açıkladı.
4.07.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu İşte asgari ücret zammı sonrası kalem kalem artan ücretler ve ödemeler
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu İşte asgari ücret zammı sonrası kalem kalem artan ücretler ve ödemeler Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu. Asgari ücret zammı sonrası birçok ücret ve ödemede artış gerçekleşecek. Asgari ücret oranı kadar artacak olan kalemlerden bazıları kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primleri. Peki asgari ücret tahminine göre bu kalemlerde ne kadar artış olacak? İşte asgari ücret zammı sonrası kalem kalem artan ücret ve ödemeler...
20.06.2023 Ekonomi
Yeni asgari ücretle birlikte hepsi değişecek! İşsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, staj ücreti, kıdem tazminatı...
Yeni asgari ücretle birlikte hepsi değişecek! İşsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, staj ücreti, kıdem tazminatı... Milyonlarca vatandaş asgari ücrete gelecek olan zamma odaklandı. Asgari ücrete gelecek olan zammın yanında etkileyeceği birçok alanda da maaş ve ödemeler yükselecek. Staj ücreti, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı tavanı, GSS primi gibi kalemlerde asgari ücrete gelen maaş oranında artış olacak.
13.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu! Hesaplara yatacak, tek tek açıklandı
Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlar belli oldu! Hesaplara yatacak, tek tek açıklandı Asgari ücret zammı sonrası yeni maaşlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. 2023 yılı asgari ücrete gelecek olan zam oranını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Buna göre yeni asgari ücret 8 bin 500 oldu. 2023 yılı asgari ücretine yapılan zam sonrası birçok maaş artıyor. 65 yaş aylığı yani yaşlılık maaşı başta olmak üzere, engelli maaşı ve işsizlik maaşı alanların maaşları artıyor, kıdem tazminatları yükseliyor, staj ücretleri, rapor paraları isteğe bağlı sigorta primi ve GSS primi de zamdan etkileniyor. Peki, Asgari ücret hangi maaşları etkiler? Asgari ücret neleri değiştirecek? Asgari ücretin maaşlara etkisi ne olur? Yeni asgari ücret kimleri etkileyecek? İşte tek tek asgari ücretin etkileyeceği kalemler ve asgari ücretle değişecek yeni ödemeler...
22.12.2022 Çalışan Hakları
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır? Asgari ücret zammı GSS priminin de artmasına neden olacağından "GSS primi ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Asgari ücret zammından etkilenen GSS primi brüt asgari ücretin yüzde 3'ü olarak belirlenmiştir. Peki, GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret 7500 lira olur mu? 2023 asgari ücret ile ilgili flaş açıklama!
Asgari ücret 7500 lira olur mu? 2023 asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca çalışanın gözü 2023 yılında yapılacak asgari ücret zammına çevrildi. 2023 yılındaki asgari ücret ile ilgili yorumlar gelmeye başladı. Asgari ücret tespit komisyonu kasım ayında toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada işçi, memur ve emekli maaşlarının artacağını söylemişti. Peki asgari ücret 7500 lira olur mu? İşte yeni asgari ücret ile ilgili tüm detaylar...
7.09.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Gss Primi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gss primi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.