Gözde Kansu

Gözde Kansu

Son dakika gözde kansu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözde kansu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözde kansu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözde Kansu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözde kansu gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 gözde kansu haberi bulunmuştur. Tüm gözde kansu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023 Magazin
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!"
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!" Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonunda senaryoda yaşanan değişiklikle gündeme gelmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit hikayesine yaşanan değişim, Pelin ve annesinin geri dönüşü seyircinin tepki gösterdiği konuların başında gelirken, Kaya ve Suna arasındaki aşka da eleştiriler dinmek bilmiyor. Bugün sosyal medyada Yalı Çapkını'nın eski senaristi Mehmet Barış Günger'in yaptığı paylaşım çok konuşulanlar arasına girdi.
27.10.2023 Televizyon
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la!
Gülgün Anne hamleyi yapıyor! Yalı Çapkını'nda her şey doğru çıktı! Ferit Pelin'le evleniyor, Seyran da Tarık'la! Yalı Çapkını 35 bölüm 2 fragman yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım Seyran'ı Tarık'a vererek nikah için yeşil ışığı yaktı. Seyran artık Tarık'ın müstakbel eşi. Esme'nin Kazım'ı dövdüğü sahne izleyicinin tepkisini dindirmek için olsa da Pelin'in intiharı tüm şüpheleri doğru çıkardı.
1.06.2023 Televizyon
Ferit'in boşanma isteği Yalı Çapkını son bölüme damga vurdu!
Ferit'in boşanma isteği Yalı Çapkını son bölüme damga vurdu! Yalı Çapkını 23. bölüm izlemek isteyenler ekran başında... Cuma akşamları ekrana gelen dizinin hikayesi bu akşam tam bir kaosa sürükleniyor. Geçtiğimiz hafta yemek masasında Fuat'ı fırçalayan Halis Ağa, Asuman ile aralarnın bozuk olduğunu öğrenince Seyran'dan yardım istiyor.
10.03.2023 Televizyon
Yalı Çapkını dizisinde yeni senarist seyirci oldu! Son bölüm final sahnesi değişti
Yalı Çapkını dizisinde yeni senarist seyirci oldu! Son bölüm final sahnesi değişti Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi 20. bölümünün senaryosunda değişiklik yapıldı. Bölüm finalinde Ferit'in İfakat'la konuşup boşanmak istediğini ailesine iletmesini istediği sahnelerden vazgeçildi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını'nda senaryo değişikliğine gidilmesi, sosyal medyadan da tepki gördü.
2.02.2023 Televizyon
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Gözde Kansu yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü şarkıcı ile...
Gözde Kansu yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü şarkıcı ile... Oyuncu Gözde Kansu iki yıl sonra yeni bir aşka yelken açtı. Kansu'nun, gönlünü şarkıcı Güntaç Özdemir'e kaptırdığı ortaya çıktı.
3.12.2021 Magazin
'En güzel manzara sensin'
'En güzel manzara sensin' Şarkıcı Sıla, Gökova'da tatilini devam ederken teknede bikinili pozunu paylaştı. Ünlü şarkıcıya yorum yağdı.
6.10.2020 Magazin
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu?
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu? Kuaförüm Sensin, yeni haftayla başladı. Uzun bir aradan sonra Diva Bülent Ersoy, ilk kez bir öğle kuşağı programında izleyenlerin karşısına çıktı. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da dikkatleri çekti.
16.06.2020 Gündem
Gözde Kansu tedbiri elden bırakmadı
Gözde Kansu tedbiri elden bırakmadı Önceki gün Nişantaşı'nda objektife takılan oyuncu Gözde Kansu, kısa bir alışveriş turuna çıktı.
15.05.2020 Magazin
Aşk bitti işe devam
Aşk bitti işe devam 2.5 yıldır birlikte olduğu Gözde Kansu’yla ilişkisini bitiren Engin Tozak, Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı.
22.08.2019 Magazin
‘Maalesef bitti!’
‘Maalesef bitti!’ Oyuncu Gözde Kansu, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Engin Tozak'ın beraberliği sona erdi.
1.06.2019 Magazin
Rezil haldeyiz!
Rezil haldeyiz! OYUNCU Gözde Kansu, sevgilisi Engin Tozak ile Nişantaşı’nda alışverişte objektiflere takıldı.
3.08.2018 Magazin
Sıkıntı çektim!
Sıkıntı çektim! Gözde Kansu, önceki gün Nişantaşı’nda bir kuafördeydi.
28.06.2018 Magazin
Frikiğe peçeteli önlem
Frikiğe peçeteli önlem Gözde Kansu, sevgilisi Engin Tozak’la Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda görüntülendi.
23.06.2018 Magazin
İçerde geri dönüyor
İçerde geri dönüyor Show TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran fenomen dizisi İçerde tekrar bölümleriyle geri dönüyor
19.06.2018 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz dün akşam ekrana geldi. ATV'nin fenomen dizisi haline gelen Sen Anlat Karadeniz'de yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.04.2018 Gündem
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu?
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Tahir tutuklanıyor, peki Vedat'ı öldürdü mü? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu akşam yaşanacaklar...
4.04.2018 Gündem
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor? ATV'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' seyirci ile buluşuyor. İşte 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yayın tarihi...
17.01.2018 Televizyon
'Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!'
'Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!' Ali Eyüboğlu, Sen Anlat Karadeniz setine konuk oldu.
9.01.2018 Televizyon
Yok artık! Gözde Kansu bindiği takside...
Yok artık! Gözde Kansu bindiği takside... 37 yaşındaki Gözde Kansu iyi niyetinin kurbanı oldu. Güzel oyuncu nasıl dolandırıldığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
11.10.2017 Magazin
Sır vermedi
Sır vermedi ‘İçerde’ dizisiyle büyük beğeni toplayan Gözde Kansu, uzatmalı sevgilisi Engin Tozak’la önceki gece Arnavutköy’de görüntülendi.
21.09.2017 Magazin
Kanal d yayın akışında bugün neler var? 2 Eylül Cumartesi
Kanal d yayın akışında bugün neler var? 2 Eylül Cumartesi Kanal D’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah 05.45 saatlerinde Kanal D çocuk kulübü isimli eğlenceli programın ekrana gelmesiyle başlıyor. Sabah kuşağı Kanal D’de Ankara’nın Dikmeni ve Macera Avcıları Güney Amerika’da gibi dizi ve filmler ile Magazin D’nin yayınlanmasıyla devam edecek. Akşam saatlerinde ise Kanal D Ana Haber’den sonra Efsane Yumruk adlı yabancı film ilk kez ekranlarda olacak, kanal d yayın akışı Aşkın Yaşı Yok adlı filmin yayınlanması ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Sıcaktan kaçtılar
Sıcaktan kaçtılar Gözde Kansu, sevgilisi Engin Tozak’la önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
25.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gözde Kansu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözde kansu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.