Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere geçici yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere geçici yasaklandı Hakkari'de gösteri yürüyüşleri, basın açıklamaları, oturma eylemi, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
13.10.2021 Gündem
Hakkari'de flaş yasak kararı! 15 gün...
Hakkari'de flaş yasak kararı! 15 gün... Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
31.05.2021 Gündem
Osmaniye'de flaş karar! Valilik duyurdu, Hepsi yasaklandı...
Osmaniye'de flaş karar! Valilik duyurdu, Hepsi yasaklandı... Osmaniye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, salgının yayılmasını önlemek amacıyla kamuya açık alanlarda miting, kapalı ve açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, basın açıklaması, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi, imza kampanyası, anma töreni ve benzeri türdeki eylem ve etkinlikler, 15 gün süreyle yasaklandı.
16.03.2021 Gündem
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak!
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak! Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin, 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
1.03.2021 Gündem