Görgü Tanığı

Görgü Tanığı

Son dakika görgü tanığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görgü tanığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görgü tanığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görgü Tanığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görgü tanığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.414 görgü tanığı haberi bulunmuştur. Tüm görgü tanığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası! Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Ankara Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına 5 gözaltı
Ankara Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına 5 gözaltı Ankara'da dün Hurdacılar Sitesi'nde çıkan yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen 5 kişi gözaltına alındı.
4.04.2024 Gündem
Motosikletli iki kişi tabancayla iş yerine mermi yağdırdı
Motosikletli iki kişi tabancayla iş yerine mermi yağdırdı Ataşehir'de motosikletli 2 şüpheli bir iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırıda iş yeri sahibi ve içeride bulunan bir kişi yaralanırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başaltı.
13.03.2024 Gündem
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşanırken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathanenin dizilere de ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
3.02.2024 Gündem
Ramazan hocanın katili bulundu mu? Ramazan Pişkin evli mi, çocuğu var mı, Ramazan Hoca’nın katili yakalandı mı, kim çıktı?
Ramazan hocanın katili bulundu mu? Ramazan Pişkin evli mi, çocuğu var mı, Ramazan Hoca’nın katili yakalandı mı, kim çıktı? Diyarbakır Ulu Cami'deki konuşmaları ile bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da bir iş yerinde çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Peki, Ramazan Hoca'nın katili bulundu mu? Ramazan Hoca'nın katili kim, yakalandı mı? Ramazan Pişkin neden öldürüldü, evli mi, çocuğu var mı?
1.02.2024 Gündem
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı Tayland'da 14 yaşındaki bir öğrenci, bir diğer arkadaşını okulun bahçesinde tüm öğrencilerin arasında defalarca bıçaklayarak öldürdü.
29.01.2024 Dünya
Geri manevra yapan sürücünün otomobili kafenin bahçesine daldı: 1’i öğrenci, 3 yaralı
Geri manevra yapan sürücünün otomobili kafenin bahçesine daldı: 1’i öğrenci, 3 yaralı Ordu’nun Altınordu ilçesinde sürücüsünün geri manevra yaptığı otomobil, kafenin bahçesine girdi. Kazada, sürücü ile kafenin müşterisi öğrenci ve bir garson yaralandı.
3.01.2024 Gündem
Eşiyle tartışıp, boş otomobili uçuruma itti
Eşiyle tartışıp, boş otomobili uçuruma itti Antalya'nın Alanya ilçesinde eşiyle tartıştığı öne sürülen M.Y., boş otomobili uçuruma itti.
1.01.2024 Gündem
Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısında izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı.Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.
26.12.2023 Gündem
Kadıköy'de ailenin iz peşinde olduğu cinayet gibi kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Kadıköy'de ailenin iz peşinde olduğu cinayet gibi kazanın görüntüsü ortaya çıktı Kadıköy Caddebostan'da, 38 yaşındaki Nazan Burcu Soyyer hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Soyyer'in ailesi motosiklet ile otomobilin yarıştığını iddia ederek, bunu ispatlamak için görgü tanıklarından yardım istemişti.
26.12.2023 Gündem
Otomobil park halindeki cipe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Otomobil park halindeki cipe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı  Güngören'de seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki cipe çarptı. Kazada 5 kişi yaralanırken, kazaya neden olan otomobilin sürücüsü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
12.11.2023 Yaşam
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp cesedini gömen Necati Akpınar (58) hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Akpınar'ın, olayın tek görgü şahidi olan kızı Alev Sevindik'e 'Ya bu kadın gitmiş ya' diyerek Menekşe'nin ölüm haberini telefonla verdiği ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız (21), Sevindik'in de babası kadar suçlu olduğunu belirterek, yargılanmasını istedi.
31.10.2023 Yaşam
Cinayet davasında verdiği ifade sonu oldu! Otoparkta silahlı saldırıyla öldürüldü...
Cinayet davasında verdiği ifade sonu oldu! Otoparkta silahlı saldırıyla öldürüldü... Firuzköy'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Saldırının geçen yıl Esenyurt'ta işlenen cinayet ile ilgili açılan davada verilen ifade konusunda çıkan tartışmadan kaynaklandığı belirtildi.
31.10.2023 Gündem
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus İstanbul Bağcılar'da seyir halindeyken şoförün baygınlık geçirmesi sonrası bir otobüs, 5 araca çarptı. Otobüs sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Görgü tanığı, 'İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. ' şeklinde konuştu.
18.10.2023 Yaşam
İstanbul'da genç avukat Kübra'nın sır sonu! Plazada bu not bulundu
İstanbul'da genç avukat Kübra'nın sır sonu! Plazada bu not bulundu Kartal'da stajyer avukatlık yapan Kübra Nur Avcı, oturduğu plazanın 11. katından atlayarak hayatını kaybetti. Genç avukatın dairesinde yapılan incelemelerde 'bu bir intihardır' yazılı not bulunduğu öğrenildi.  
30.09.2023 Yaşam
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve bugün davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
25.09.2023 Gündem
Pendik'te kimyasal alarmı
Pendik'te kimyasal alarmı Pendik'te caddedeki orta refüje bırakılan içi kimyasal madde dolu bidon panik yarattı. Bidon içindeki kimyasal madde, kaldırıma ve caddeye aktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
14.09.2023 Yaşam
Ataşehir'de restoranın bacasında çıkan yangın 5 katlı binada paniğe neden oldu
Ataşehir'de restoranın bacasında çıkan yangın 5 katlı binada paniğe neden oldu Ataşehir'de 5 katlı binanın giriş katındaki restoranın bacasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler kısa sürede büyüyerek üst katlara ve yan binaya sıçradı. Yangında yan binadaki yatalak bir hasta, çevredekiler tarafından tahliye edildi.
14.09.2023 Gündem
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı Sabah saatlerinde Kadıköy'de 3 katlı binada çıkan yangında balkonda mahsur kalan çift kendini boşluğa bıraktı. Olayda Hatice Arslan hayatını kaybederken, eşi Cemil Arslan ve kızı Şeyma Arslan yaralandı.
21.08.2023 Gündem
Direğe çarpan otomobil takla attı! Çok sayıda yaralı var
Direğe çarpan otomobil takla attı! Çok sayıda yaralı var Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı, ardından takla attı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
19.08.2023 Yaşam
İstanbul'da denizin ortasında kadın şiddet! O anlar böyle görüntülendi
İstanbul'da denizin ortasında kadın şiddet! O anlar böyle görüntülendi İstanbul Şile'de botta tartıştığı kadını darbeden bir kişi sahildekiler tarafından görüntülerdi.
4.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Görgü Tanığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görgü tanığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.