Görev Süresi

Görev Süresi

Son dakika Görev süresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Görev süresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Görev süresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görev Süresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görev süresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.955 görev süresi haberi bulunmuştur. Tüm görev süresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde Yargıtay Başkanlığı görevine 24 Mart 2020'de seçilen Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresi 24 Mart itibarıyla doldu. Peki,Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi?
24.04.2024 Gündem
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi?
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Muhsin Şentürk kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez seçildi mi?
Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Ömer Kerkez kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Danimarka kadınları askere almaya hazırlanıyor
Danimarka kadınları askere almaya hazırlanıyor Danimarka Savunma Bakanı Troels Lund Poulsen, Danimarka’daki askerlik sistemini sağlamlaştırmak ve savunmayı güçlendirmek için cinsiyet ayrımı gözetmeyen bir askere alma temeline ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
14.03.2024 Dünya
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan ilk açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarını sağlamak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, göreve gelmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.
4.02.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi
Adanaspor’da 6. Kemal Kılıç dönemi Adanaspor'da 6. Kemal Kılıç dönemi resmen başladı.. Sezon başında görevi bırakan Kılıç, tam 189 gün sonra yeniden Toros Kaplanı'nın başına geçti.. Deneyimli teknik adamla 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı açıklandı.. Kulüpten resmi açıklama yapılması bekleniyor.
30.01.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 10'uncu toplu açılışa hazırlanıyor
Çukurova Belediyesi 10'uncu toplu açılışa hazırlanıyor Görev süresi boyunca her yıl bir toplu açılışa imza atan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 10. toplu açılış için gün sayıyor. Başkan Soner Çetin, “Her yıl bir toplu açılış yaparak önemli projeleri hizmete açtık. Seçimden önce 10’uncu toplu açılışı yaparak hemşerilerimizin karşısına alnımız açık, başımız dik şekilde çıkacağız” dedi.
24.01.2024 Adana
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
TSK'nın Libya'daki görev süresi 2 daha uzatıldı
TSK'nın Libya'daki görev süresi 2 daha uzatıldı Türk askerinin Libya’daki görev süresinin 24 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
30.11.2023 Gündem
Türk askerinin Azerbaycan'daki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Azerbaycan'daki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Azerbaycan'daki görev süresinin 1 yıl uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
15.11.2023 Gündem
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Tezkereye 357 vekil kabul oyu verirken, 164 vekil ise hayır oyu verdi.
17.10.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
YAŞ kararları 2023 terfi listesi PDF | YAŞ atama ve terfi listesi yayınlandı mı, 3 Ağustos YAŞ kararları açıklandı mı? TSK terfi eden albaylar, emekliye sevk edilenler, atananlar, görev süresi uzatılanlar
YAŞ kararları 2023 terfi listesi PDF | YAŞ atama ve terfi listesi yayınlandı mı, 3 Ağustos YAŞ kararları açıklandı mı? TSK terfi eden albaylar, emekliye sevk edilenler, atananlar, görev süresi uzatılanlar 3 Ağustos YAŞ Toplantısı kararları ve sonuçları yakından takip ediliyor. YAŞ Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki bugün saat 12.00'de başladı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı'nda albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemleri dışında generallerin terfi ve atama dosyaları da gündeme alınacak. Peki, 3 Ağustos YAŞ kararları 2023 açıklandı, YAŞ kararları ne zaman açıklanacak? İşte Yüksel Askeri Şura kararları tam liste ile 3 Ağustos YAŞ kararları…
3.08.2023 Gündem
TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu! İşte yeni genelkurmay başkanı
TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu! İşte yeni genelkurmay başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) terfi ve atamaların ele alındığı Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu. Genelkurmay Başkanlığına 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarının Türk Silahlı Kuvvetleri ve millet için hayırlara vesile olmasını diledi.
3.08.2023 Gündem
Yaş kararları 2023 atama ve terfi listesi | YAŞ terfi eden albaylar kim? YAŞ kararıyla terfi alanların tam listesi yayınlandı mı? YAŞ kararları terfi listesi
Yaş kararları 2023 atama ve terfi listesi | YAŞ terfi eden albaylar kim? YAŞ kararıyla terfi alanların tam listesi yayınlandı mı? YAŞ kararları terfi listesi YAŞ kararları terfi listesi ile atamalar gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Yüksek Askeri Şura toplantısı saat 12.10'da başladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan toplantıya Şura üyeleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler,İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu katıldı. YAŞ toplantısında generallerin terfi ve atama dosyalarıyla beraber albayların görev süresi ile terfileri de yer alıyor. Peki, YAŞ terfi eden albaylar kim? YAŞ kararıyla terfi alanların tam listesi yayınlandı mı? İşte Yaş kararları 2023 atama ve terfi listesi…
3.08.2023 Gündem
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor
Genelkurmay başkanlığına kim atanacak? YAŞ toplanıyor Bu hafta yapılacak Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısıyla TSK komuta kademesi belirlenecek. Görev süresi ve yaş haddinden emekli olması beklenen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever’in yerine Genelkurmay Başkanlığı için üstün hizmet madalyalı 3 devre arkadaşı orgeneralin adı geçiyor.
31.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Balkan Vekili CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği toplantıya yorum yapan Göksu "Bu kadar büyük bir kente siz arkanızı dönüp, başka bir yere giderseniz İstanbul'u başka bir alana taşımış olursunuz. İmamoğlu'nun İstanbul diye bir gündemi yoktur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbullulara'a hesap vermeden kaçmak istiyor" ifadelerini kullandı.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görev Süresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görev süresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.