Gönderme

Gönderme

Son dakika gönderme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gönderme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gönderme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gönderme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gönderme gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.482 gönderme haberi bulunmuştur. Tüm gönderme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazan Öncel'den meslektaşlarına gönderme: Yüzünüzle fazla oynamayın
Nazan Öncel'den meslektaşlarına gönderme: Yüzünüzle fazla oynamayın Nazan Öncel önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde estetik operasyonlarla büyük değişim yaşayan meslektaşlarına gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı “Benim cildimde fazla makyaj yok, her şeyim çok doğal. Yüzünüzle fazla oynamayın” dedi.
30.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi?
Bayramda EFT ve havale yapılır mı? Bayramda yollanan havale, EFT hemen hesaba geçer mi? Ramazan bayramı'nda bankalar kapalı olacak. İnternet bankacılığı ise internet üzerinde EFT gönderme işlemlerine açık olacak. Ancak kullanıcılar, bayram tatilinde fast olmadan EFT ve havale yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Merak edenler için 10-11-12 Nisan'da yapılan EFT ve havale işlemlerinde para hesaba geçer mi sorusunun yanıtı ve detaylar haberimizde.
11.04.2024 Ekonomi
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u 1-0'la geçen ve liderliğini sürdüren Galatasaray, bugün X hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sarı - kırmızılılar, dün akşam Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 ile geçtiği maçın sabahında yaptığı paylaşımda taraftar pankartlarına yer verdi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
30.03.2024 Fenerbahçe
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Fenerbahçe
Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon!
Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de düzenlenen “KALKAN-15” operasyonlarında düzensiz göçmenlere konaklama imkanı sağlayan 35 otel hakkında işlem yapılarak para cezası uygulandığını ve 40 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam Kanal D'nin fenomen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde 'Ali Rıza' karakterine hayat vere Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Magazin
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti artık bıktı, yeni adresi belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti artık bıktı, yeni adresi belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid sezon sonunda Arda Güler'i gönderme kararı aldı. İspanyol devi az süre bulan genç yıldızı bir veya iki sezon kiralayacak. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe
Kredi, debit ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar her işlemde alıyor, işte yapılması gerekenler...
Kredi, debit ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar her işlemde alıyor, işte yapılması gerekenler... Kredi ve kredi kartı kullanan, bankada vadeli ya da vadesiz mevduat hesabı olan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Birçok kişi ATM'ler aracılığı ile işlem yapıyor. Para gönderme, para çekme, borç ödeme gibi işlemler yapılırken banka tüketiciden çeşitli komisyonlar alıyor. İşte en çok karşımıza çıkan 5 masraf ve yapmamız gerekenler şöyle...
27.02.2024 Ekonomi
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Gündem
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na olay gönderme! Ankaragücü maçı sonrası paylaştı...
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na olay gönderme! Ankaragücü maçı sonrası paylaştı... Ankaragücü galibiyetinden sonra Galatasaray Süper Lig'in zirvesine çıktı. Sarı - kırmızılılar, Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, karşılaşmanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na göndermede bulundu.
19.02.2024 Galatasaray
Ankaragücü maçında Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Ankaragücü maçında Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'in zirvesi için kritik önemde olan maçta Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan karşılaşma esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’ Selen Görgüzel bir mekanda aldığı sahnede üç evlilik yaptığını söyleyerek "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Magazin
Et İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Et İşareti Nasıl Yapılır?
Et İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Et İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak @ işareti mail üzerinden sunucuya bağlanmak için kullanılan bir aracıdır. Klavye üzerinden kolay bir şekilde yapılan bu işaret, aynı zamanda birçok resmi yazışmada da yaygın biçimde kullanılır. Türkçe üzerinden okunuşu ile beraber ‘et’ şeklinde ifade edildiğini söylemek mümkün.
9.02.2024 Yaşam
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 2019'da yaşanan bu olayı hatırlattı Şeyma Subaşı ile boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulan Acun Ilıcalı, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösterince olayı hatırladı. 2019'da yaşanan mesajla günlerce konuşulmuştu.
30.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gönderme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gönderme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.