Gölköy

Gölköy

Son dakika gölköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gölköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gölköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 gölköy haberi bulunmuştur. Tüm gölköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Restoranda 2 grup arasında silahlı kavga! Göğsünden vurdu
Restoranda 2 grup arasında silahlı kavga! Göğsünden vurdu Ordu'da bir restoranda 2 grup arasında çıkan kavgada Yasin Ç. (25), Tayfun Yılmaz'ı (35) tabanca ile göğsünden vurarak öldürdü.
21.01.2024 Gündem
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu Bolu'da Gölköy mesire yerinde koli bantlarıyla bağlanmış halde bulunan poşetten köpek ölüsü çıktı. Köpeği poşete koyup koli bantlarıyla bağlayarak ölümüne sebep olan kişinin tespiti için çalışma başlatıldı.
7.10.2023 Yaşam
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi!
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi! Ordu'da yaşayan A.A. (26), sosyal medyadan aldığı tanışma mesajıyla şoke oldu. Karşısındaki kişiye, "İn misin, cin misin" diye sordu. Konuştuğu İ.S'nin, "Evet cinim, odanda yaşıyorum" mesajıyla hem evini, hem şehrini terk eden kadın, "Bir ay önce de evde muska bulmuştum. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" diyerek şikâyetçi oldu. Savcılık "Polise söylesen onlar da göremez" diyerek cinlik yapmaya çalışan adama "huzur kaçırma" suçundan soruşturma başlattı.
7.09.2023 Yaşam
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.
29.08.2023 Yaşam
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Yaşam
Bodrum'da Torba - Gölköy yolunda korku dolu anlar... Tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırdı
Bodrum'da Torba - Gölköy yolunda korku dolu anlar... Tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içme suyu ana isale hattında patlama meydana geldi. Yer altından çıkan tazyikli su metrelerce yükseğe çıkarken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.08.2023 Yaşam
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Yoğun kar yağışı sürüyor. Bu çerçevede bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
30.03.2023 Gündem
Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki!
Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Ordu için kura takvimi belli oldu. Toplam 436 konutun çekilişi Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılacak. Çekilişler internetten canlı yayınlanacak. Ordu için TOKİ başvurusu yapan yüzlerce kişi kura tarihini ve canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? Ordu TOKİ sonuçlarına nereden bakılır? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki!
15.12.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin'
Buse Varol ve Alişan eleştirilere yanıt verdi! 'Komik buluyorsanız gülün geçin' Alişan, çalışmadığı her dakikayı eşi, çocukları ve yeğenleriyle geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Bodrum'da yorgunluk atan ünlü şarkıcı, eşi Buse Varol ile paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birlikte stüdyoya giren ünlü çiftten Alişan bateri çaldı, Varol ise şarkı söyledi. Çekilen videoları sosyal medyada gündem olan ikiliden performanslarını eleştirenlere yanıt geldi.
7.08.2022 Magazin
Oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile kabusu yaşamıştı! Hande Ataizi tatilde...
Oğlu ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile kabusu yaşamıştı! Hande Ataizi tatilde... Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
O doktorlar hakkında flaş karar! Sosyal medyadan çirkin paylaşım
O doktorlar hakkında flaş karar! Sosyal medyadan çirkin paylaşım Ordu’da, sosyal medya hesaplarından görev yaptıkları ilçelerdeki vatandaşlar hakkında çirkin paylaşımlarda bulunan doktorlar açığa alınırken, haklarında ise idari soruşturma başlatıldı.
16.07.2022 Gündem
Işın Karaca tatilde aşka geldi, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu
Işın Karaca tatilde aşka geldi, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu Türk Pop Müziği'nin güçlü yorumcularından Işın Karaca, Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da sahne aldı. Son dönemde açıklamalarıyla dikkat çeken sanatçı, konserin ardından Gölköy'de müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile denizin ve güneşin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Neşeleri bir hayli yerinde olan ikilinin iskelede romantik anları objektiflere böyle yansıdı.
12.07.2022 Magazin
Fatih Ürek kaza yaptı! 'Ne olduğunu ben de anlamadım'
Fatih Ürek kaza yaptı! 'Ne olduğunu ben de anlamadım' Şimdilerde Bodrum'da olan Fatih Ürek (56), önceki gece Gölköy mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazayı yara almadan atlatan ünlü şarkıcı ve sunucu, yaşananları basın mensuplarına anlattı. Taksiyle evine dönen Ürek'in otomobili çekici ile kaza yerinden alınarak otoparka çekildi.
2.07.2022 Magazin
Dekanları taşıyan otobüs kaza yaptı! 1 dekan öldü, 19 yaralı
Dekanları taşıyan otobüs kaza yaptı! 1 dekan öldü, 19 yaralı Ordu’da, içerisinde dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 dekan hayatını kaybetti, 2’si ağır 19 kişi yaralandı.
25.06.2022 Gündem
Burcu Özberk fit haliyle tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Burcu Özberk fit haliyle tüm dikkatleri üzerinde topladı! Başrolünde oynadığı 'Aşk Mantık İntikam' dizisi final yapar yapmaz soluğu Bali'de alan Burcu Özberk,tatile doymuyor. Yorgunluğunu atan ve Türkiye'ye geri dönen güzel oyuncu, şimdi de Bodrum'da güzel havanın tadını çıkarıyor. Önceki gün Gölköy'de yeğeni Can ve köpeği Çangu ile denize girerken görüntülenen Özberk, düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerinde topladı.
17.06.2022 Magazin
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti
Ege’ye konut akını başlıyor! Firmalar harekete geçti Değişen konut talebi ve uzaktan çalışma, büyükşehirlerde yaşayan vatandaşları tersine göçe yönlendirdi. Talebi gören gayrimenkul firmaları da harekete geçti. Onlarca firma Bodrum, Çeşme ve Urla’da yeni yatırım için kolları sıvadı. Milyarlık yatırımlarla binlerce konut yolda...
22.05.2022 Ekonomi
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde...
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde... Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Gündem
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gölköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.