Gölcük Tabiat Parkı

Gölcük Tabiat Parkı

Son dakika Gölcük Tabiat Parkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gölcük Tabiat Parkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gölcük Tabiat Parkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölcük Tabiat Parkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölcük tabiat parkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 gölcük tabiat parkı haberi bulunmuştur. Tüm gölcük tabiat parkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük Tabiat Parkı'nda ara tatil yoğunluğu
Gölcük Tabiat Parkı'nda ara tatil yoğunluğu Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, ara tatilde ziyaretçi akınına uğradı.
19.11.2022 Yaşam
Bolu'nun neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Bolu'nun neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Aşçı şehri olarak anılan Bolu, doğası ve yemekleriyle meşhur şehirlerimizden biri. En meşhur aşçıların Bolu’dan çıkması nedeniyle şehir önemli gastromi şehirleri arasında gösteriliyor. Bolu, kaplıcaları, gölleri, doğal güzellikleri ve yemekleriyle öne çıkıyor. Peki, Bolu'nun neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri ne? Bolu’da ne yenir? İşte Bolu’da gezilecek yerler!
31.01.2022 Kültür Sanat
Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen aldırmadılar! Çocuğu ile üzerinde yürüdü
Yasak ve tehlikeli olmasına rağmen aldırmadılar! Çocuğu ile üzerinde yürüdü Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'na gelenlerden bazıları, yasak ve tehlikeli olmasına rağmen buz tutan gölün üzerinde yürüdü. Görevliler, gölde yürüyenleri uyararak, alandan uzaklaştırdı.
31.01.2022 Yaşam
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye'nin her bir bölgesinin birbirinden önemli değerleri vardır. Özellikle her şehrin kendine has yemekleri ve ürünleri bulunur. Genellikle Akdeniz ve Ege bölgelerine giden tatilciler çoğu zaman Afyon'a da uğrarlar. Afyon'un ise kendine has bazı ürünleri bulunmaktadır. Afyon tarihte önemli medeniyetlere de ev sahipliği yapmıştır. Tarihte Lidyalılar, Hititler ve Frigyalılar gibi medeniyetler de Afyon'da bulunmuşlardır. Afyon'un yemek kültürü de çok gelişmiştir. 
28.01.2022 Yaşam
Köylüleri ayağa kaldıran olay! Muhtar bile engel olamadı
Köylüleri ayağa kaldıran olay! Muhtar bile engel olamadı Isparta'nın merkeze bağlı Yakaören köyünde oturan genç kızın Gölcük Tabiat Parkı işletmecisi tarafından tacize uğradığı iddiaları üzerine toplanan köylüler, olaya tepki gösterdi. Tabiat parkının girişinde toplanan öfkeli kalabalık, jandarma tarafından sakinleştirilip, uzaklaştırıldı.
28.02.2021 Yaşam
2020'de Bolu ziyaretçi akınına uğradı
2020'de Bolu ziyaretçi akınına uğradı Bolu'nun önemli turizm merkezlerinden Abant ve Gölcük tabiat parkları ile Yedigöller Milli Parkı, 2020 yılında 1 milyon 247 bin 266 kişi tarafından ziyaret edildi.
31.12.2020 Yaşam
Abant, Gölcük ve Yedigöller'e HES kodu ile girilecek
Abant, Gölcük ve Yedigöller'e HES kodu ile girilecek Bolu'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, özellikle il dışından en çok ziyaretçinin geldiği Abant ve Gölcük Tabiat Parkı ile Yedigöller Milli Parkı'na girişlerin Hayat Eve Sığar "HES" uygulaması ile yapılmasına karar verildi.
18.08.2020 Gündem
Bolu'nun yüksek kesimlerine mayıs ayında kar yağdı
Bolu'nun yüksek kesimlerine mayıs ayında kar yağdı Bolu'nun yüksek kesimlerinde, hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesiyle kar yağışı etkili oluyor.
22.05.2020 Gündem
Göl kıyısında şaşırtan durum! Korkanlar oldu
Göl kıyısında şaşırtan durum! Korkanlar oldu Isparta’da doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda hafta sonunda krater gölüne gelen ziyaretçiler, kıyıdaki inekleri görünce şaşkına döndü. İnekler kimini şaşırttı, kimini ise korkuttu.
9.09.2019 Yaşam
Gölcük'te, 7 milyon liraya yapılan bungalovlar sökülecek
Gölcük'te, 7 milyon liraya yapılan bungalovlar sökülecek Bolu'daki Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası kenarlarında inşaat malzemeleri ve çöpler bırakılarak, işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.
24.06.2019 Ekonomi
Mahkemeden Gölcük için flaş karar!
Mahkemeden Gölcük için flaş karar! Milyonlarca insanın çektiği fotoğraflarla anılarında yer alan, filmlere sahne olan Türkiye’nin cennet köşesi Bolu Gölcük’te belediyenin 25 bungalov, 19 odalı konukevi yapılarak etrafının çitle çevrilmesine ilişkin planı mahkeme tarafından iptal edildi. Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı veren Bolu İdare Mahkemesi, esastan aldığı kararda kartpostallara konu bu güzelliğin, gündüzleri insanlara huzur veren eşsiz bir yerken, geceleri de kurt, tilki, çakal, porsuk, kızıl geyik, karaca, yabani kedi, sansar, gelincik gibi memelilerin yaşam alanı olduğuna dikkat çekti.
5.06.2019 Gündem
Gölcük’te  ayı uyarısı
Gölcük’te ayı uyarısı Bolu kent merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlayan Gölcük Tabiat Parkı, boz ayıların da uğrak yeri oldu.
18.08.2018 Yaşam
Ayılar inecek kusura  bakmayın size yasak!
Ayılar inecek kusura bakmayın size yasak! Gölcük Tabiat Parkı’nda ayılara karşı önlem; Doğal güzellikleri ile ünlü Gölcük Tabiat Parkı, göl kenarına inen ayılar nedeniyle akşam saatlerinde ziyaretçilere kapatıldı.
26.07.2018 Yaşam
Gölcük’te bungalovlar yapılıyor
Gölcük’te bungalovlar yapılıyor BOLU’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’na 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve göl gazinosu ile ilgili projede bungalov evlerin yapımına başlandı.
28.06.2018 Yaşam
Şimdilik kurtuldu
Şimdilik kurtuldu Doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’na, 19 odalı dağ köşkü, 25 bungalov yapımı ve Göl Gazinosu’nun özel işletmeye verilmesi ile ilgili ihale iptal edildi
29.09.2021 Gündem
Gölcük Tabiat Parkı ihalesi iptal edildi
Gölcük Tabiat Parkı ihalesi iptal edildi Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkına, 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve Göl Gazinosunun özel işletmeye verilmesi ile ilgili ihale iptal edildi. İhaleyi Avrasya Feribotu'nu arkadaşlarıyla birlikte kaçıran Muhammet Tokcan'ın kardeşi Düzceli iş adamı Kurtuluş Tokcan kazanmıştı.
29.09.2021 Gündem
Herkes şaşkın! Gölcük buz tuttu
Herkes şaşkın! Gölcük buz tuttu BOLU'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda göl buz tuttu. Karla kaplanan ormanlarla gölün bütünleşmesi muhteşem bir görüntü oluşturdu.
24.12.2017 Yaşam
Doğa harikası yargıda
Doğa harikası yargıda Gölcük Tabiat Parkı’nın işletmeye açılmasına halk ve çevreci örgütlerin yanı sıra meslek örgütlerini de ayağa kaldırdı. Mimarlar Odası ihalenin iptali için yargıya başvurdu
29.09.2021 Gündem
Gölcük ihalesini alan firma belli oldu!
Gölcük ihalesini alan firma belli oldu! Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda dağ köşkü ile 25 bungalov yapılması ve göl gazinosunun özel işletmeye devredilmesi için yapılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, Düzceli iş adamı Kurtuluş Tokcan kazandı.
29.09.2021 Gündem
Gölcük Tabiat Parkı özel işletmeye açılıyor
Gölcük Tabiat Parkı özel işletmeye açılıyor Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü, 25 bungalov ve göl gazinosu yapılması için 19 Aralık’ta ihale açılacak
29.09.2021 Gündem
“Dört mevsim Bolu”  konsepti dünyaya açılıyor
“Dört mevsim Bolu” konsepti dünyaya açılıyor Zengin turizm ve spor alternatifleriyle dört mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı Bolu, turizmde cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor.
24.02.2017 Arşiv
Bir ilki gerçekleştirdiler!
Bir ilki gerçekleştirdiler! Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.
21.02.2017 Ekonomi
Ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı
Ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı Bolu'nun doğal güzellikleri ile ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na gelen ziyaretçilerin ağaçta mahsur kalan kedisini itfaiye kurtardı.
13.11.2016 Yaşam
Bolu'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi
Bolu'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi Bolu'da etkili kar yağışı nedeniyle Bolu-Seben karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı.
31.10.2016 Yaşam
Davutoğlu tatilini iptal etti
Davutoğlu tatilini iptal etti Başbakan Davutoğlu'nun ailesiyle birlikte Gölcük Tabiat Parkı'nda yapacağı 2 günlük tatil, iptal oldu Ahmet Davutoğlu Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ailesiyle birlikte Bolu'nun doğa harikası mekanı Gölcük Tabiat Parkı'nda yapacağı 2 günlük tatil, program değişikliği nedeniyle iptal oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gölcük Tabiat Parkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölcük tabiat parkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.