Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen

Son dakika Gökhan Türkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Türkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Türkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Türkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan türkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 gökhan türkmen haberi bulunmuştur. Tüm gökhan türkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Magazin
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar! Şarkıcı Gökhan Türkmen estetikli şarkıcılar hakkında konuştu. şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Magazin
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı!
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Son dönemin en modern müzisyenlerinden olan Türkmen, bu yaz ikinci defa, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluştu.
31.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Gökhan Türken aşkın izlerini bıraktı
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Gökhan Türken aşkın izlerini bıraktı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz'ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sahne sırası önceki akşam Gökhan Türkmen’deydi.
26.06.2023 Magazin
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Ceylan Ertem: Çok az iyi erkek şarkıcı var
Ceylan Ertem: Çok az iyi erkek şarkıcı var Gökhan Türkmen, Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye turnesinin açılış konserini önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi.
22.01.2023 Magazin
Gökhan Türkmen romantizm rüzgarları estirdi!
Gökhan Türkmen romantizm rüzgarları estirdi! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Dinleyicisiyle Boğaz'ın ışıltılı görüntüsü altında ikinci kez buluşan ünlü sanatçı, romantizm rüzgarları estirdi.
6.10.2022 Magazin
Gökhan Türkmen eşi Sinem Aksoy'a olan aşkını haykırdı! 'Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı…'
Gökhan Türkmen eşi Sinem Aksoy'a olan aşkını haykırdı! 'Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı…' Ünlü müzisyen Gökhan Türkmen, 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Sinem Aksoy'a olan aşkını haykırdı.
2.10.2022 Magazin
Gökhan Türkmen'in ilk Kuruçeşme heyecanı
Gökhan Türkmen'in ilk Kuruçeşme heyecanı Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen, Boğaz'ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde 12 Ağustos Cuma günü sahne sırası Gökhan Türkmen’deydi.
13.08.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den düet açıklaması! "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım"
Aleyna Tilki'den düet açıklaması! "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" Popçu Aleyna Tilki, hayranı olduğu Selda Bağcan'ın geçtiğimiz günkü Harbiye Açıkhava konserine konuk oldu. Usta sanatçı ile düet yaptığı için çok heyecanlı olduğunu belirten 22 yaşındaki popçu, "İçeride soğuk bir su içmem lazım" açıklamasını yaptı. Şarkıcı Gökhan Türkmen ise Selda Bağcan'a sahnesine Aleyna Tilki'yi çıkardığı için tepki gösterdi.
5.08.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu: Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım
İrem Helvacıoğlu: Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım Şarkıcı Gökhan Türkmen ve oyuncu İrem Helvacıoğlu, dijital platformda yayınlanan talk show programı 'Dayı Şov'a konuk oldu. Bir defasında sette ölümden döndüğünü anlatan Helvacıoğlu, “Yaşım küçüktü, idrak edemedim" dedi. Gökhan Türkmen ise sinemayla ilgili hayalleri olduğunu açıkladı.
25.04.2022 Magazin
Dream Türk ve Radyo D Çarşamba günü iki ünlü ismi ağırlıyor!
Dream Türk ve Radyo D Çarşamba günü iki ünlü ismi ağırlıyor! Radyo D müzik dünyasının en özel isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor. Her Çarşamba saat 15.00’te Hilal Özgani’nin ünlü isimlerini ağırladığı program Popüler D’ye yine çok özel bir isim konuk olacak.
1.02.2022 Televizyon
Koronavirüs ile mücadele eden Aşkın Nur Yengi taburcu oldu!
Koronavirüs ile mücadele eden Aşkın Nur Yengi taburcu oldu! Dokuz gündür özel bir hastanede COVID-19 tedavisi gören Aşkın Nur Yengi, dün iyileşerek taburcu oldu.
4.11.2021 Magazin
Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandı
Aşkın Nur Yengi koronavirüse yakalandı Zonguldak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda konser vermesi planlanan şarkıcı Aşkın Nur Yengi, koronavirüse yakalandı. Aşkın Nur Yengi yerine konserde Gökhan Türkmen sahne alacak.
26.10.2021 Magazin
Harbiye'de Gökhan Türkmen coşkusu
Harbiye'de Gökhan Türkmen coşkusu Gökhan Türkmen, uzun bir aradan sonra ‘Harbiye Yıldızlar Geçidi’nde sevenleriyle buluştu.
23.07.2021 Magazin
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Gökhan Türkmen, ‘7’ adlı yedinci stüdyo albümünün 4 Haziran’da tüm dijital platformlarda yer alacağını açıkladı.
18.05.2021 Magazin
Gökhan Türkmen ayağının kırıldığını hastanede öğrendi
Gökhan Türkmen ayağının kırıldığını hastanede öğrendi Şarkıcı Gökhan Türkmen, 'Romantik' adlı yeni şarkısına klip çekerken kaza geçirdi. Çekim sonrası ayak bileğindeki ağrı nedeniyle hastaneye giden şarkıcı, ayağının kırıldığını öğrendi.
15.11.2020 Magazin
Gökhan Türkmen'den sosyal mesafeli konser
Gökhan Türkmen'den sosyal mesafeli konser Şarkıcı Gökhan Türkmen, geçtiğimiz akşam Aqua Florya'da bir mekanda sevenleri ile bir araya geldi.
15.08.2020 Magazin
Çok Akustik’in bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen idi...
Çok Akustik’in bu haftaki konuğu Gökhan Türkmen idi... Kanal D’nin müzik-eğlence programı “Çok Akustik” yeni bölümü ile ekrana geldi.
9.08.2020 Televizyon
‘Kızgın ve öfkeliyim’
‘Kızgın ve öfkeliyim’ Gökhan Türkmen, gündeme oturan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili konuştu.
23.07.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Meral Okay'a  saygı duruşu!
Meral Okay'a saygı duruşu! Şubat ayında yayınlanan ilk teklisi "Kiraz Çiçekleri" ile beğeni toplayan Güler Tuncer'in yeni teklisi adını, Meral Okay'ın, "Yeditepe İstanbul"da canlandırdığı "Havva Hanım" karakterinden alıyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
En uzun radyo şovu!
En uzun radyo şovu! Metehan Mert Çakır ile Türkiye’nin en uzun canlı radyo şovu Arka Koltuk, bu kez King Size bir prodüksiyonla geliyor.
17.04.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Türkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan türkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.