Gökhan Çınar

Gökhan Çınar

Son dakika Gökhan Çınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Çınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Çınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Çınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan çınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 gökhan çınar haberi bulunmuştur. Tüm gökhan çınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti!
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti! Ünlü oyuncu Furkan Andıç, katıldığı bir programda sevgilisi tarafından ihanete uğradığını açıkladı. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı adlı sinema filminde rol alan Furkan Andıç, Katarsis adlı programda Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.
7.05.2024 Magazin
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var'
Gülben Ergen ölen abisi hakkında konuştu! 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim, bizim bir cinayetimiz var' Atlas, Güney ve Ares adında üç çocuğu olan Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda çocukluk dönemine dair açıklamalarda bulunurken, 23 yaşındaki hayatını kaybeden abisini anlatmıştı. Gülben Ergen, YouTube'da yayınlanan 'Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Ünlü şarkıcı, "Abi kardeş ilişkiniz nasıldı?" sorusunu cevapladı: Çok güzeldi ama tadına doymadım ki! Ben 18 yaşımdaydım, abim 23 yaşındaydı. Abim çok güzeldi, ölmesi olacak şey değil. Birsürü hayalin çöp olması... Babamın ölümü bir darbeydi. Babamı kaybettiğimde her kızı çocuğunun üzüldüğü kadar üzüldüm ama abimi kaybettiğimde toparlayamadım iç dünyamı.
18.01.2024 Magazin
Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı!
Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı! Türkiye’nin gündüz kuşağında en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te 14 yıl boyunca yorumculuk yapan ünlü psikiyatrist Arif Verimli geçtiğimiz aylarda "Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim" açıklaması yapmıştı. Verimli bu kez katıldığı Katarsis programında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Peki, Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı?
12.01.2023 Televizyon
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
MasterChef Somer Sivrioğlu: Aşk bana iyi çocuk olmayı bıraktırdı
MasterChef Somer Sivrioğlu: Aşk bana iyi çocuk olmayı bıraktırdı Youtube'ta yayınlanan Katarsis programının yeni bölümünün konuğu Şef Somer Sivrioğlu oldu. Programda Somer Şef, Gökhan Çınar’a samimi açıklamalarda bulundu. Çocukluğunu, anne-babasının ayrılığı sonrasında babasının eşi tarafından kendisine yaşatılanları,ilk aşık olduğu anları paylaşıyor. İdealleri olan bir gençken batış hikayesini, yeniden ayağa kalkışını, evliliğini, baba olmanın ona yaşattıklarını paylaşan Somer Şef içini döktü.
6.10.2022 Magazin
Arda Kural: Ben hep ağlarım, gözyaşlarımı çok seviyorum
Arda Kural: Ben hep ağlarım, gözyaşlarımı çok seviyorum Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara yeniden dönmek için çalışıyor. Arda Kural, psikoz tedavisi gördüğü yıllardan sonra tüm yaşadıklarını Katarsis’te Gökhan Çınar’a anlattı. Kural, "Hayatımın dönüm noktası" dediği olay neydi? İşte Kural’ın çarpıcı açıklamaları…
4.03.2022 Magazin
Çağla Şıkel babasının ölümünü anlattı! 'Bağırdığımı hatırlıyorum'
Çağla Şıkel babasının ölümünü anlattı! 'Bağırdığımı hatırlıyorum' Çağla Şıkel Gökhan Çınar'ın yaptığı Katarsis programına konuk oldu. Çağla Şıkel babasının ölümünü anlatırken zor anlar yaşadı. Ünlü model tüyleri diken diken eden konuşmasında "Gittiğimde yerde yatıyordu... Sarıldım mı sarılmadım mı hatırlamıyorum. Bağırdığımı hatırlıyorum. Hayatıma kazınan bir tablo o yerde yatışı" dedi.
24.02.2022 Magazin
Oryantal Didem Kınalı isyan etti: Ben namussuz değilim!
Oryantal Didem Kınalı isyan etti: Ben namussuz değilim! Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan Oryantal Didem Kınalı bilinmeyenlerini anlattı. Çocuk yaşta başladığı meslekte zorluklarla mücadele ettiğini belirten Kınalı, 'ben namussuz değilim' sözleriyle isyan etti.
3.02.2022 Magazin
Bilal Sonses: Aldatıldığımı tesadüfen öğrendim
Bilal Sonses: Aldatıldığımı tesadüfen öğrendim Şarkıcı Bilal Sonses, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Sonses, 'İçimdeki Sen' şarkısının hikâyesini anlattı.
31.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kibariye bilinmeyenlerini anlattı! 'Ölene kadar devam edecek'
Kibariye bilinmeyenlerini anlattı! 'Ölene kadar devam edecek' Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın TV8 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Paylaş Benimle adlı programının bu haftaki konuğu usta sanatçı Kibariye oldu. Ünlü şarkıcı, çocukluğunu, gençliğini ve aile yaşamının bilinmeyenleri anlattı.
2.09.2021 Magazin
Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa! Tescilli güzelin fotoğrafları olay oldu
Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa! Tescilli güzelin fotoğrafları olay oldu Eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu bir beraberlikleri olduğunu her fırsatta dile getiren Kuyucuoğlu, Instagram hesabından sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi.
14.08.2021 Magazin
Yüzüne kezzap atan eski sevgilisini affetmişti! İlk kez konuştu
Yüzüne kezzap atan eski sevgilisini affetmişti! İlk kez konuştu Berfin Özbek, yüzünü asit atarak yakan eski sevgilisini affetmişti ve 4 ay onun ailesinin yanında kalmıştı. Olayın iç yüzünü anlatan Berfin Özbek katıldığı televizyon programında 'Ona da aynısını yaşatıp intikam almak istedim' dedi. Berfin Özbek, 'Şimdi olsa yapar mıydın?' sorusuna da yanıt verdi.
29.07.2021 Yaşam
Ebru Şallı: İlik dahil her şeyimi vermek istiyordum
Ebru Şallı: İlik dahil her şeyimi vermek istiyordum Ebru Şallı, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu, Exxen'de yayınlanan 'Katarsis'a konuk oldu. Şallı, oğlu ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.
6.05.2021 Magazin
Döverek öldürmüştü! İstinaf müebbet hapis cezasını onadı
Döverek öldürmüştü! İstinaf müebbet hapis cezasını onadı Antalya'da birlikte yaşadığı sevgilisi Hatice Şimşek'i (30) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada ömür boyu hapis ceza alan Gökhan Çınar'ın (32) avukatlarının Bölge Adliye Mahkemesi'ne yaptığı başvuru reddedildi. 1'inci Ceza Dairesi, sanığın cezasını onadı. Dosya Yargıtay'a gönderilecek.
28.04.2021 Gündem
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi?
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda ayaküstü muhabirlerle ettiği sohbet sırasında geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili de konuştu. Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli?
16.04.2021 Gündem
Saba Tümer: Herkesin anne olmasına gerek yok
Saba Tümer: Herkesin anne olmasına gerek yok Ünlü sunucu Saba Tümer dün Bebek’te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde 'çocuk sahibi olmak istemediğini' söyleyen ünlü sunucu 'herkes anne olmak zorunda değil' dedi.
24.03.2021 Magazin
Saba Tümer'in sözleri üzdü! Neden anne olmak istemedi?
Saba Tümer'in sözleri üzdü! Neden anne olmak istemedi? Sunucu Saba Tümer, 'Exxen'de yayınlanan 'Katarsis' programında Gökhan Çınar'ın konuğu oldu.
19.03.2021 Magazin
Hayko Cepkin: Anne karnındaki bazı organları kemirmişim
Hayko Cepkin: Anne karnındaki bazı organları kemirmişim Hayko Cepkin, Gökhan Çınar’ın "Katarsis" programına konuk oldu ve kendisinin doğumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
14.11.2020 Magazin
Doğuş: Cezaevinde kalbimden şişlendim
Doğuş: Cezaevinde kalbimden şişlendim Sokaklardan sahnelere kadar hayatı ile dikkat çeken Doğuş, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu programa, çarpıcı açıklamalarıyla damga vurdu. 46 yaşındaki şarkıcı, hayatının kırılma noktasını açıkladı.
31.10.2020 Magazin
Barış Pınarı Harekatı şehidi toprağa verildi
Barış Pınarı Harekatı şehidi toprağa verildi Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Harun Çınar (22), Hatay'da gözyaşları arasında toprağa verildi.
3.12.2019 Yaşam
Haluk Levent: Anneme çok şey borçluyum
Haluk Levent: Anneme çok şey borçluyum Haluk Levent, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk oldu. Sorulara samimi cevaplar veren Levent, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
1.12.2019 Magazin
Kalben ilk kez paylaştı! "Tacize uğradım"
Kalben ilk kez paylaştı! "Tacize uğradım" Şarkıcı Kalben, katıldığı bir programda yıllar önce başına gelen taciz olayını anlattı. Başarılı şarkıcı,“O an bir şey yapmadım. Siz böyle bir şey yaşadığınızda bağırın. Tacize sesinizi çıkarın” dedi.
6.11.2019 Magazin
'Aldattım, aldatıldım' itirafı
'Aldattım, aldatıldım' itirafı Zor bir hayat yaşadığını anlatan Fatma Turgut, aldattığını ve aldatıldığını itiraf etti. Şarkıcı, “O kız gençti ve her hissin nasıl olduğunu bilmek istedi. Ben kendimi çoktan affettim” dedi.
28.07.2019 Magazin
Özgün'den oğlu Ediz'le düet
Özgün'den oğlu Ediz'le düet Popçu Özgün, Psikolog Gökhan Çınar’ın ‘Katarsis’ adlı programına ‘down sendromlu’ oğlu Ediz ile katıldı.
18.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Çınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan çınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.