Gizli Bilgi

Gizli Bilgi

Son dakika gizli bilgi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli bilgi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli bilgi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Bilgi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli bilgi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.533 gizli bilgi haberi bulunmuştur. Tüm gizli bilgi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç olaya el attı! Meğer plan başkaymış, İsmail Kartal'ın yeni takımını açıkladı
Ali Koç olaya el attı! Meğer plan başkaymış, İsmail Kartal'ın yeni takımını açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor karşısında 2 puan bırakarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklenerek 'gizli bilgi'yi açıkladı. İşte detaylar...
13.02.2024 Fenerbahçe
Rusya'yı sallayan gizli bilgi depremi!
Rusya'yı sallayan gizli bilgi depremi! Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) basın ofisi Pazartesi günü TASS'a verdiği demeçte, Moskova'nın 193 km güneyinde bulunan Tula kentinde bir Ukrayna vatandaşını, son derece gizli bilgileri ele geçirmekten tutukladığını açıkladı.
23.08.2021 Dünya
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu!
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu! İngiltere'de bir otobüs durağında, İngiliz ordusuyla ilgili ayrıntı bilgilerin ve Afganistan'da olası bir İngiliz askeri varlığına ilişkin planların yer aldığı Savunma Bakanlığına ait gizli belgeler bulundu.
27.06.2021 Dünya
Kasım Güler kimdir, yakalandı mı?
Kasım Güler kimdir, yakalandı mı? Milli İstihbarat Teşkilatı, DEAŞ'ın sözde "Türkiye vilayeti sorumlusu" Kasım Güler'i Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
15.06.2021 Gündem
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler...
Avrupa çalkalanıyor! NATO sırları sızdı, 'çok gizli' belgeler... İtalya'da para karşılığı bazı gizli bilgileri Rusya'ya sızdırırken yakalanan İtalyan subay Walter Biot, sorgusunda konuşmadı ve cezaevine gönderildi.
1.04.2021 Dünya
Ve gizli bilgi ortaya çıktı! Askerler uzaylılara karşı...
Ve gizli bilgi ortaya çıktı! Askerler uzaylılara karşı... İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Special Air Service'a (SAS) bağlı 20 kişilik bir ekip, "alternatif tehditlere" karşı eğitim alıyor. Elit askerler, aralarında uzaylıların da bulunduğu muhtelif potansiyel tehditlere yönelik, ölümcül olmayan silahları kullanmak üzere eğitiliyor.
10.01.2021 Dünya
ABD'den açıklama: "Assange'ın ABD'ye iadesi için çalışacağız!"
ABD'den açıklama: "Assange'ın ABD'ye iadesi için çalışacağız!" ABD Adalet Bakanlığı, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesi için çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.
4.01.2021 Dünya
Bakan Soylu rakamları açıkladı! Sayı...
Bakan Soylu rakamları açıkladı! Sayı... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin bugün terörle mücadelede tarihinde olmadığı kadar başarılı olduğunu belirterek, "Sadece yıllık katılımı bile 5 bin 558 rakamını görmüş olan PKK'nın bugün Türkiye'deki eleman mevcudu 320'nin altındadır." dedi.
29.12.2020 Gündem
Çalışanları ünlü şirketin bilgilerini sızdırmış!
Çalışanları ünlü şirketin bilgilerini sızdırmış! İlaç ve kozmetik firmasının çalışanları hakkında rakip firmalara şirketin ürün formüllerini, müşteri portföyünü ve ticari sırlarını sattıkları iddia edildi. Bu sırları satın alanlardan biri de eski ortak çıktı.
9.10.2020 Gündem
Ermenistan ordusunun paylaşımı olay oldu! Abdullah Ağar: Salaklık mı, kurnazlık mı?
Ermenistan ordusunun paylaşımı olay oldu! Abdullah Ağar: Salaklık mı, kurnazlık mı? İşgalci Ermenistan ordusunun paylaştığı videoda duvarlara asılı panolarda yer alan savaş planlarının açıkça görülmesi sosyal medya gündem oldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar paylaşımla ilgili 'Salaklık mı, kurnazlık mı, teyit edilecektir.' dedi.
5.10.2020 Dünya
Polis alımı 2020! Hava polisi nasıl olunur? İşte hava polisi için aranan şartlar! Hava polisi eğitimi başlıyor!
Polis alımı 2020! Hava polisi nasıl olunur? İşte hava polisi için aranan şartlar! Hava polisi eğitimi başlıyor! Koruma Eğitim Akademisinin açılışında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem deniz polisi hem de hava polislerinin temel eğitimlerinin önemine dikkat çekti. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da teşkilat bünyesinde yeni eğitim programı kapsamında hava polisi eğitimi vereceklerini açıkladı. Hava polisi olmanın koşulları 1 Ekim 2019'da Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girmişti. Peki, Hava polisi nasıl olunur? Hava polisi olmak isteyenlerde aranan şartlar ne? İşte hava polisi temel eğitimi ve hava polisi için aranan şartlar!
10.08.2020 Personel Alımı
ABD’de siyasi danışmanlık yapan Singapurlu, Çin casusu olduğunu itiraf etti
ABD’de siyasi danışmanlık yapan Singapurlu, Çin casusu olduğunu itiraf etti ABD'li yetkililer, ABD’de siyasi danışmanlık yapan Jun Wei Yeo (39) adlı Singapurlunun Çin istihbaratı adına bilgi toplamakla suçlandığını açıkladı. Yeo, Washington’da yapılan federal mahkemede dün Çin adına casusluk yaptığını kabul etti.
25.07.2020 Gündem
Askeri casusluk davasında karar açıklandı
Askeri casusluk davasında karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre, İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin FETÖ'nün TSK içindeki üyeleri hakkında açılan davada 61 sanığa 1 yıl 13 ay ile 10 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi.
9.07.2020 Gündem
WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange mahkemeye katılamadı
WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange mahkemeye katılamadı WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange’ın solunum problemi yaşadığı gerekçesiyle hapis yattığı İngiltere'nin başkenti Londra’daki Belmarsh Hapishanesi’nden görüntülü konferans yoluyla davaya katılamadığı belirtildi.
1.06.2020 Dünya
Rusya, Japon vatandaşını casusluk suçlamasıyla sınır dışı etti
Rusya, Japon vatandaşını casusluk suçlamasıyla sınır dışı etti Rusya'da bir Japon vatandaşı casusluk suçlamasıyla sınır dışı edildi.
27.01.2020 Dünya
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı!
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı! MİT mahrem imamı S.Z., FETÖ elebaşlarından Adil Öksüz’e ‘Timsah’ kod adıyla hazırladığı ‘ajan belgesi’ni şöyle anlattı: “Adil Öksüz’ün MİT’e çalıştığı yönünde algı yapılması talimatı aldım. Öksüz’ü MİT elamanı olarak gösteren sahte angaje formunu ben hazırladım. Bu form örgüt tarafından kullanılan hesaplardan paylaşıldı.”
26.12.2019 Gündem
ABD'de casus krizi!
ABD'de casus krizi! ABD kendi vatandaşı Xuehua Peng'e, Çin istihbarat örgütleri için ajanlık yapma suçlaması yöneltti.
1.10.2019 Dünya
Uçaklarda yeni dönem! "Hava polisi" olacak...
Uçaklarda yeni dönem! "Hava polisi" olacak... Uçak kaçırmalarına ve benzeri olaylara karşı uçuşlarda en az iki silahlı sivil polis yer alacak, yolcu gibi koltuklarda oturacak hava polisleri, olaya anında özel silahlarla müdahalede bulunacak. Polis memuru ve daha üst rütbedeki emniyet hizmetleri sınıfı personeli arasından seçilecek hava polislerinin teşkilatta fiilen 5 yıl çalışmış olması gerekiyor. Sınavlarda başarılı olan personel havacılık terminolojisi, uçak içi kapsamlı atış teknikleri, rehine müzakeresi, silahsız saldırı ve savunma amaçlı yakın dövüş teknikleri konularında eğitim alacak.
1.10.2019 Ekonomi
"Askeri Casuslukta Kumpas" davasında Ali Bilkay'a 11 yıl, Taner Aydın'a 50 yıl hapis!
"Askeri Casuslukta Kumpas" davasında Ali Bilkay'a 11 yıl, Taner Aydın'a 50 yıl hapis! İzmir'deki "Askeri Casuslukta Kumpas" davasında sanıklardan eski İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, FETÖ üyeliğinden 11 yıl, dönemin İzmir İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın ise 50 yıl 10 ay 26 gün hapisle cezalandırıldı. Öte yandan dava sanıklarından eski Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan da toplam 18 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası aldı.
29.05.2019 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret edip vali olarak atanmış
FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret edip vali olarak atanmış İzmir'deki ‘askeri casusluk’ soruşturması kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin sahte delil üreterek kumpas kurdukları iddiasına ilişkin davada ifade veren gizli tanık, eski Merkez Valisi Mehmet Oduncu’nun elebaşı Fethullah Gülen’i ziyaret etmesinin ardından vali olarak atandığını ifade etti.
24.04.2019 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi Büyükelçi Karlov'un öldürülmesine ilişkin iddianame, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 8 Ocak 2019'da görülecek.
7.12.2018 Gündem
"Ivanka Trump devlet işleri için kişisel e-postasını kullanıyor"
"Ivanka Trump devlet işleri için kişisel e-postasını kullanıyor" ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın geçen yıl kişisel elektronik posta adresinden devlet işleriyle ilgili yüzlerce e-posta gönderdiği iddia edildi.
20.11.2018 Dünya
Yeni hedefi sosyal medya
Yeni hedefi sosyal medya ABD lideri Trump, internet ve sosyal medyanın önde gelen şirketlerini, ‘ana akım Amerikan medyası gibi kendisine muhalif olmakla’ suçladı
29.08.2018 Dünya
Trump, Twitter'dan bu kez Çin'e saldırdı!
Trump, Twitter'dan bu kez Çin'e saldırdı! Rusya soruşturmasında köşeye sıkışan ABD lideri, seçimdeki rakibi Clinton'ın elektronik posta hesabını hackleyen ülkenin Çin olduğunu yazdı. Suçlamasında herhangi bir kanıt göstermeyen Trump'a göre, hesapta çok sayıda gizli bilgi vardı.
29.08.2018 Dünya
O artık öğretmen!
O artık öğretmen! İzmir’deki Askeri Casusluk Davası soruşturması sırasında 26 ay tutuklu kalıp 5 yıllık yargılamadan sonra beraat eden Narin Korkmaz mahkeme kararıyla ismini değiştirdi. Yeni isimle yeni hayata başladı
22.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Bilgi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli bilgi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.