Gizem Güven

Gizem Güven

Son dakika Gizem Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gizem Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gizem Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 gizem güven haberi bulunmuştur. Tüm gizem güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! Son durumunu paylaştı
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! Son durumunu paylaştı "Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakterine hayat veren, "Selena" dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Gizem Güven ekranlardan uzak bir hayat sürerken, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmiyor. Güven, sosyal medyada ürettiği içeriklerle takipçileri ile buluşuyor. Genç oyuncudan korkutan bir haber geldi. Gizem Güven, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bıçak altına yattı. Ameliyat sonrası görüntüsünü paylaşan oyuncu, son durumu hakkında bilgi verdi.
19.08.2023 Magazin
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 şehri etkileyen 7.7'lik depremde hayatını kaybedenlerin sayısı çoğalıyor. Umut Akyürek, depremi eşi ve kızıyla birlikte gittiği Adana'da yaşadı.
9.02.2023 Magazin
Gizem Güven: Enkaz altından çıktığımda 5 yaşındaydım
Gizem Güven: Enkaz altından çıktığımda 5 yaşındaydım 1999 yılındaki Gölcük Depremi'nde ailesiyle birlikte göçükten çıkarılan Gizem Güven, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından duygulandıran bir mesaj paylaştı.1999'da enkazdan kurtulduğu sırada henüz 5 yaşında olduğunu belirten Güven, "Bunca yıl geçti daha büyük bir felaket ile kalplerimiz deprem bölgesinde atıyor" dedi.
9.02.2023 Magazin
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip Yönetmen Murat Şeker, geçtiğimiz hafta İzmir'de gerçekleştirilen 'Çakallarla Dans' filminin galasında kendisiyle fotoğraf çekilen üniversite öğrencisi Mehmet Bora Eroğlu'nun Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Şeker, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
9.02.2023 Magazin
Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı
Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gizem Güven gibi isimlerle paylaştığı Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazınan Şahap Sayılgan, uzun yıllardır ekranlarda yer almıyor. Ünlü oyuncunun yeni mesleği ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.12.2022 Magazin
Gizem Güven isyan etti! 'O kadar takip ediyorsunuz haberiniz yok'
Gizem Güven isyan etti! 'O kadar takip ediyorsunuz haberiniz yok' Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven arkadaşıyla sevgili sanılınca sosyal medya hesabından isyan bayrağını çekti.
26.04.2022 Magazin
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den flaş hamle!
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven'den flaş hamle! "Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Gizem Güven, 10 yıl aşk yaşadığı futbolcu Caner Turp ile 1 buçuk yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çiftten geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Gizem Güven, Instagram hesabından Caner Turp ile fikir ayrılıkları yaşadıklarını ve evlilikleri sonlandırma kararı aldıklarını duyurmuştu. Eski eşiyle yaşadığı evi terk edip yeniden İstanbul'a dönen Güven, kendisine yeni bir hayat kurdu.
3.04.2022 Magazin
Boşanma kararının ardından Gizem Güven'den yeni hamle
Boşanma kararının ardından Gizem Güven'den yeni hamle 2020 yılında ilişkilerini evlilikle taçlandıran Gizem Güven-Caner Turp çifti, boşanma kararı almış ve ortak bir açıklama yayınlamışlardı. "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" diyen ünlü çiftten Güven, eşini hayatından tamamen çıkarttı.
12.02.2022 Magazin
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor!
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ve futbolcu eşi Caner Turp boşanıyor! Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinin yıldızı Gizem Güven,2020 yılında evlendiği futbolcu Caner Turp ile boşanma kararı aldığını, sosyal medya hesabından duyurdu. Ortak bir açıklama yayınlayan ikili, "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" dedi.
10.02.2022 Magazin
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak? Kanal D'nin efsane dizisi Sihirli Annem, 17 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen için yeniden çekilecek. Dizinin detayları yavaş yavaş netleşirken, ana karakterler oyuncuları belli oldı. Peki, Yeni Sihirli Annem oyuncuları kimler? Sihirli Annem yeni sezon ne zaman, hangi kanalda başlayacak?
10.11.2020 Gündem
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş'
'Sihirli Annem' oyuncuları isyan etti! 'Vefa ve etik kavramları yok olmuş' Bir dönemin unutulmaz dizisi 'Sihirli Annem'in oyuncuları, dijital platformda yayınlanmak üzere yeniden çekilecek dizinin oyuncu kadrosunun tamamen değişmesine isyan etti. İnci Türkay, Gizem Güven, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner; sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yayınladı.
7.11.2020 Magazin
Gizem Güven enkaz altından çıktığı günü unutamıyor! Böyle anlattı...
Gizem Güven enkaz altından çıktığı günü unutamıyor! Böyle anlattı... İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, sanat camiasını da derinden etkiledi. Yaşadıkları endişeyi sosyal medyada paylaşan ünlü isimler destek çağrısında bulundu. Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinde 'Ceren' karakterini canlandıran Gizem Güven de Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekti.
31.10.2020 Magazin
Gizem Güven'den düğün açıklaması
Gizem Güven'den düğün açıklaması Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinin oyuncusu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile dünya evine girdi. Kadıköy Wyndham Grand Otel'de evlenen çift keyifli halleriyle dikkat çekti.
8.09.2020 Magazin
Sihirli Annem'in küçük yıldızı evlendi
Sihirli Annem'in küçük yıldızı evlendi Yıllar önce Sihirli Annem dizisi ile adını duyuran Gizem Güven,Caner Turp ile dünya evinde girdi.
7.09.2020 Magazin
Yapımcıya 3’lü paket sunacağız!
Yapımcıya 3’lü paket sunacağız! ‘Sihirli Annem’in sevilen oyuncuları, yapımcılara öyle bir projeyle gitti ki…
10.10.2019 Magazin
Sihirli Annem'in yıldızları alışverişte
Sihirli Annem'in yıldızları alışverişte Zeynep Özkaya (Çilek), Jennifer Boyner (Toprak) ve Gizem Güven (Ceren) 2013’te ‘Sihirli Annem’de rol almıştı
9.02.2019 Magazin
Sinem Kobal kimdir?
Sinem Kobal kimdir? Sinem Kobal kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Sinem Kobal ilgi gören pek çok projede yer aldı. İşte sevilen oyuncu Sinem Kobal'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
1.08.2018 Gündem
Selena'nın 'Leyla'sı evleniyor!
Selena'nın 'Leyla'sı evleniyor! 'Selena'da 'Leyla' karakterini canlandıran Gizem Güven, futbolcu Caner Turp'la sözlendi.
24.07.2017 Magazin
Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle
Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle Show Tv'nin sevilen dizisi Ne Münasebet 9.bölüm fragmanı yayınladı.Demir Nil'e aşık olduğunu itiraf edecek mi? Ne münasebet 9.bölüm fragmanı ve yaşanacak heyecanlı gelişmelerin detayları haberimizde.
27.08.2015 Magazin
Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle
Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle Show Tv'nin sevilen dizisi Ne Münasebet 9.bölüm fragmanı yayınladı.Demir Nil'e aşık olduğunu itiraf edecek mi? Ne münasebet 9.bölüm fragmanı ve yaşanacak heyecanlı gelişmelerin detayları haberimizde.
25.08.2015 Magazin
Ne Münasebet 8.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Ne Münasebet 8.bölüm fragmanı yayınlandı-izle Yaz döneminin en iddialı yapımlarından Ne Münasebet 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Komedi ve aksiyonla harmanlanarak ele alınan Ne Münasebet'in yeni bölümünde de heyecan hız kesmeden devam ediyor! Ne Münasebet 8.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
18.08.2015 Magazin
Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle
Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'nin sevilen dizisi, Ne Münasebet, bu bölümde de komedi ve aksiyonla harmanlanarak ekrana geliyor. Yeni bölümden ipuçlarının yer aldığı Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
12.08.2015 Magazin
Ne Münasebet 7.bölüm Fragmanı Yayınlandı-izle
Ne Münasebet 7.bölüm Fragmanı Yayınlandı-izle Ne Münasebet 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in oynadığı Ne Münasebet dizisi her pazartesi yeni bölümleriyle, SHOW TV ekranlarında olmaya devam ediyor. Normal sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılan, Ne Münasebet dizisinin bu bölümü de oldukça keyifli. Dizinin bu bölümünde Nil'i geri döndürme çabaları başlıyor!
11.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.