Gittigidiyor

Gittigidiyor

Son dakika gittigidiyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gittigidiyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gittigidiyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gittigidiyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gittigidiyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 gittigidiyor haberi bulunmuştur. Tüm gittigidiyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gittigidiyor kapanıyor mu, Türkiye’den çekiliyor mu? Gittigidiyor eBay nedir?
Gittigidiyor kapanıyor mu, Türkiye’den çekiliyor mu? Gittigidiyor eBay nedir? Gittigidiyor kapandı mı, eBay nedir? ABD merkezli e-ticaret şirket eBay, Gittigidiyor'u kapatarak Türkiye'deki faaliyetine son veriyor. Peki, Gittigidiyor Türkiye’den çekiliyor mu, eBay Türkiye'den gidiyor mu? Gittigidiyor eBay nedir?
20.06.2022 Ekonomi
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yenilenmiş ikinci el telefon satışlarında KDV yüzde 18’den yüzde 1’e indi. MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, “Devletin buradan yılda en az 1 milyar liralık kazancı olacak. Kayıtdışı bitecek” dedi. KDV indiriminin tüketiciye de yansıması bekleniyor.
1.10.2021 Ekonomi
Ucuz cep telefonları! Yüzde 50 indirim ile satılan markalar, garantisi de var...
Ucuz cep telefonları! Yüzde 50 indirim ile satılan markalar, garantisi de var... Cep telefonlarının fiyatları yükseldi. Ucuz cep telefonu arayanların imdadına yenilenmiş telefonlar yetişiyor. Sıfır modellerine göre yüzde 50’ye varan avantaj sağlayan bu cihazlar, fabrikadan çıktığı gibi kusursuz bir şekilde sunuluyor. Garantisi ise 1 yıl. Yenilenmiş ucuz telefonların satışları yetkili işletmeler tarafından yapılmaya başlandı. Fiyatlar 1250 liradan başlıyor.
9.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Gıdada fahiş fiyat! En ucuzunu böyle bulun
Gıdada fahiş fiyat! En ucuzunu böyle bulun Temel gıda maddelerindeki fahiş fiyat artışı vatandaşın alım gücünü zorlarken, zamlardan daha az etkilenmenin yolları aranıyor. Yağ, süt, yumurta, meyve, sebze gibi sürekli kullanılan ürünlerdeki fiyatların en düşük olduğu market ve süpermarketler tercih ediliyor. Burada ise devreye teknoloji giriyor. Hangi ürün nerede daha ucuz cep telefonları üzerinde kontrol edilerek sipariş verilebiliyor. Tek tek düşünüldüğünde küçük görünse de ev ekonomisine ciddi bir kazanç sağlanabiliyor.
2.02.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Vergi muafiyeti motive etti! Evde yapıp internette satıyorlar
Vergi muafiyeti motive etti! Evde yapıp internette satıyorlar Sosyal medya son dönemde cıvıl cıvıl. Evde ürettiğini internetten satanlara gelen vergi muafiyetinin de motivasyonuyla yapılan kurabiyeler, reçeller, sabunlar göz dolduruyor.
16.01.2021 Ekonomi
Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü'
Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü' Koronavirüs salgını sürecinde temizliğe verilen önemin yanı sıra evden çalışmanın da artmasıyla sosyal medya kullanıcılarının “katya” ismini verdiği robot süpürge satışları rekor kırdı.
27.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Yeni iş fırsatı! Vergi yok, indirim var
Yeni iş fırsatı! Vergi yok, indirim var Herkes yapabilir. Para ödenmesi yapılmıyor. Çok az sermeye yaterli oluyor. Ofis açmaya gerek yok. Çalışanlar da ikinci bir iş olarak yapabilirler. Yeni başlayanlar için pek çok avantaj sağlanıyor. Vergiden muafiyet söz konusu. Burada 22o bin TL sınırı bulunuyor. Talep ise bir hayli fazla. Korona virüs salgını nedeniyle evde geçirilen süreler arttı. Evde geçen zaman artarken ek iş fırsatları da gündeme geldi. Bunlardan öne çıkanı evde üretilen ürünlerin internet siteleri üzerinden ülkenin dört bir yanına pazarlanması. Son yapılan yasal düzenlemeler de bu anlamda aile bütçesine katkı sağlayan girişimleri destekliyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
10.12.2020 Ekonomi
Vergi alınmayacak! 1 Ocak'ta başlıyor
Vergi alınmayacak! 1 Ocak'ta başlıyor Yüz binlerce kişiye güzel haber! Yeni bir dönem başlıyor. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Vergi alınmayacak. Özellikle bugüne kadar çalışma hayatında olmayan kadınların hayatı değişecek. Evde üretip sanalda satanlara vergi muafiyeti geliyor. 1 Ocak’ta başlayacak karardan başta ev kadınları olmak üzere geniş bir kesim yararlanacak. Kayıt dışı da önlenecek.
19.11.2020 Ekonomi
Büyük indirim! Bir ay sürecek
Büyük indirim! Bir ay sürecek Türkiye’de, Bekarlar Günü, Kara Cuma ve Siber Pazartesi alışveriş günleriyle kasım ayında e-ticarette 30 milyar TL’lik hareket bekleniyor. 11 Kasım Bekarlar Günü yaklaşırken büyük indirim ve kampanyalar bir aya yayılacak.
7.11.2020 Ekonomi
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak Yazılım sektörü Türkiye’nin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olarak öne çıkıyor. İngiliz e-bankayı ‘Türkler’ yazıyor!
11.10.2020 Ekonomi
E-ticarete fahiş fiyat ayarı! Ve değişti artık...
E-ticarete fahiş fiyat ayarı! Ve değişti artık... E-ticarette stokçuluk ve fahiş fiyatı önleyecek düzenlemeye sektörden destek geldi. Pandemi döneminde bu tarz sorunların çok öne çıktığı sektörde güven damgası uygulamasının kapsamı genişliyor.
18.08.2020 Ekonomi
Karantinada döneminde rekor kırıldı
Karantinada döneminde rekor kırıldı Koronavirüs nedeniyle vatandaşların önlem amaçlı evde kendilerini karantinaya alması ve birçok şirketin evden çalışmaya başlamasıyla beraber internet alışverişi rekor kırdı.
20.03.2020 Ekonomi
İstanbul depremi sonrası çadır satışları patladı!
İstanbul depremi sonrası çadır satışları patladı! İstanbul’da yaşanan deprem sonrası vatandaşlar çadıra hücum etti. Google’a göre çadır aramaları 5 yılın zirvesine çıktı. Elektronik ticaret sitelerinde çadır, uyku tulumu, deprem sensörü, düdük ve el feneri aramaları yüzlerce kat arttı. Bu malzemelerin satışları ise normal günlerin ortalamasına göre 4-5 kat fazla oldu.
28.09.2019 Ekonomi
İnternetten satış yapmak isteyenler için 10 ipucu
İnternetten satış yapmak isteyenler için 10 ipucu İnternetten para kazanmak çoğu zaman "hayal ürünü" gibi gelse de , aslında İnternet gerçek işlerden çok daha kolay bir şekilde para kazanma yolları sunuyor. İnternetten birçok farklı ürün satarak para kazanmak mümkün. İşte başarılı bir şekilde e-ticaret yapmanın püf noktaları…
21.01.2019 Ekonomi
Gençler Ikea usulü demonteye kuruldu
Gençler Ikea usulü demonteye kuruldu Mobilyada devir değişti. Fiyat artışları, özellikle gençleri demonte mobilyaya yöneltti. Online siparişini verenler, kurulumunu da kendileri yapıyor. Şirketler, kurulum ve mağaza maliyeti avantajını fiyatlara yansıtınca satışlar % 75’lere varan oranda artıyor.
4.08.2018 Ekonomi
4 dakikada bir TV gittigidiyor
4 dakikada bir TV gittigidiyor Yüzde 42 ile sektörün üzerinde büyüme gösteren GittiGidiyor, 1.106 KOBİ’yi de e-ticaret ile buluşturdu. Platformda, 4 dakikada 1 televizyon, 5 dakikada 1 parfüm satıldı.
2.08.2018 Ekonomi
Yağmurdan  kaçan oyuna tutuldu
Yağmurdan kaçan oyuna tutuldu Yağmurlu havalar e-ticarete yaradı. Eve kapananlar zamanı video oyunlarıyla geçirmeyi tercih edince, konsol oyun satışları yüzde 25, konsol aksesuar satışları da yüzde 34 arttı.
27.07.2018 Ekonomi
Hissedip Getir’di vurdu gol oldu
Hissedip Getir’di vurdu gol oldu Getir son 1 yılda 5 kat büyüdü. BiTaksi’den sonra Getir girişimi ile dikkati çeken Nazım Salur, “Girişimcinin çok akıllı insanlar olduğu zannedilir. 3 çeyrek akıllı 1 delidir girişimci. Orta sahadan gol atmak gibidir. Antrenör ‘Vur’ demez. Hissedersin vurursun. Gol olursa stat ayağa kalkar, olmazsa laf yersin” dedi
21.07.2018 Ekonomi
Babalara drone sürprizi
Babalara drone sürprizi Babalar Günü için en çok tercih edilen hediyeler arasında elektronik ve akıllı ürünlerin ağırlığı dikkat çekti.
16.06.2018 Ekonomi
İnsan olan  oyuncak, giysi alıyor
İnsan olan oyuncak, giysi alıyor Yaşam hakkı sadece insanlara ait değil. Hayvanlara yapılan işkenceler insanlığı sorgulatırken ve canımızı yakarken, hayvan ürünlerine olan ilgiye artış bir nebze de olsa mutlu ediyor. İnsan olanlar; dostlarına giysi, oyuncak hatta ayaklarına galoş alıyor.
16.06.2018 Ekonomi
Bir de gidebilseydik yüzde 50 artıracaktık
Bir de gidebilseydik yüzde 50 artıracaktık Dünya Kupası’na sayılı günler kala TV sektörünü satış heyecanı sardı. Mayıs’ta çıkan modeller ve kampanyalar ile satışlarda yüzde 25’lik artış olduğunu söyleyen sektör temsilcileri, “Türkiye turnuvada olsaydı yüzde 50’yi görecektik” dedi
5.06.2018 Ekonomi
Sepete girdi mi artık kaçış yok!
Sepete girdi mi artık kaçış yok! E-ticarette sepete atılan ancak vazgeçilen ürünler müşterinin peşini bırakmıyor. Dijital pazarlama ile sürekli hatırlatmalar yapılıyor, özel indirimler uygulanıyor, ‘Sepetinizde ürün unuttunuz’ mesajları geliyor. Böylece müşterinin geri dönüp alışverişini tamamlaması sağlanıyor
19.05.2018 Ekonomi
Geldi e-sahur vakti
Geldi e-sahur vakti Ramazan boyunca online alışverişte yüzde 30’luk artış bekleniyor. Sahuru bekleyenler saat 03:00-04:00 arasında alışverişi katlıyor. Kampanyalar da eklenince bu saatlerdeki alışveriş, normale göre 3 kat artıyor
18.05.2018 Ekonomi
Bin 500 KOBİ’ye eğitimle satışları yüzde 30 artıracak
Bin 500 KOBİ’ye eğitimle satışları yüzde 30 artıracak GittiGidiyor, KOBİ’lerin yüzde 76’sının e-ticaret eğitimi almak istediğini ortaya çıkardı. Şirket, ‘Geleceğim E-Ticaret’ projesiyle bu yıl 1.500 KOBİ’ye eğitim vererek satışlarını en az % 30 artırmalarını sağlayacak
19.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gittigidiyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gittigidiyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.