Geyve

Geyve

Son dakika geyve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geyve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geyve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geyve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geyve gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 geyve haberi bulunmuştur. Tüm geyve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki  faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemlediklerini belirten Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirterek, "İstanbul anlamında sadece kuzey koldan değil; Sakarya'dan güneye dalan Geyve-Pamukova hattında devam eden yine Gemlik'ten Mudanya önlerinden devam eden Bandırma- Erdek hattına da son derece dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.
31.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Belediye başkanının yeğeni kazada hayatını kaybetti
Belediye başkanının yeğeni kazada hayatını kaybetti Sakarya'da Talha Mücahit Tan (26), tarladan dönerken kullandığı traktörün devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi. Tan'ın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yeğeni olduğu belirtildi.
3.08.2023 Gündem
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren emsal servis kararı! İhbar ve kıdem tazminatı ödeniyor
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren emsal servis kararı! İhbar ve kıdem tazminatı ödeniyor İşçi-işveren milyonları ilgilendiren son dakika kararı! İhbar ve kıdem tazminatı ödeniyor, Yargıtay son noktayı koydu. Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaşayan ve Bolu'da bulunan bir tavuk fabrikasında çalışan abla-kardeş, işçi servisinin güzergahının değişmesi sebebi ile işe gidemedikleri için işten çıkarıldı. Tazminatsız çıkarılan işçiler ile ilgili emsal niteliğinde bir karar geldi.
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar
Saklı cenneti görebilmek için kilometrelerce yol yürüyorlar Sakarya’nın saklı cenneti olan Doğançay Şelalesi, her mevsim farklı güzellikleriyle yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Yol yenileme çalışması çerçevesinde araç trafiğine kapalı olan güzergahta vatandaşlar, doğal güzelliği görmek için kilometrelerce yol kat ediyor.
2.08.2023 Yaşam
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı?
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı? Sakarya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve milletvekili oy oranları kapsamında değerlendirilecek. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alacak. gazetevatan seçim 2023 sayfasında Sakarya il, ilçe sonuçları yer alacak. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar oyumu nerede kullanacağım sorusuna da yanıt aramya başladı. YSK'nın seçim yasaklarının kaldıracağık saat 21:00'dan sonra anlık Sakarya seçim sonuçları ekrana gelecek. Peki Sakarya'da hangi parti kazandı? Sakarya'da hangi ittifak kazandı? İşte 2023 genel seçim sonuçları ve Sakarya milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı Vatanın kurtuluşu, 23 Nisan 1920’de millete dayalı bir yönetimle ve milletin bağrından çıkan bir kahramanın dehası ile sağlanmıştı.
23.04.2023 Gündem
D-650’yi kilitleyen zincirleme kaza: 1 yaralı
D-650’yi kilitleyen zincirleme kaza: 1 yaralı Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 Kara Yolu’nda otomobil, kamyon ve iki tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Bir süre trafiğe kapanan güzergah, araçların yoldan kaldırılması ile birlikte ulaşıma tekrar açıldı.
4.11.2022 Yaşam
Arızalı ve park halindeki kamyona çarpan tır karşı şeride geçti, ortalık savaş alanına döndü
Arızalı ve park halindeki kamyona çarpan tır karşı şeride geçti, ortalık savaş alanına döndü Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 Kara Yolu’nda arıza yapan ve emniyet şeridinde park halinde bulunan kamyona çarpan tır, beton bariyerleri yıkarak ters yöne geçti. Meydana gelen kazada tırda yolcu olarak bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.
31.10.2022 Yaşam
Arkadaşlarının bulunduğu otomobile defalarca ateş etti
Arkadaşlarının bulunduğu otomobile defalarca ateş etti Sakarya’nın Geyve ilçesinde bir grup gencin eğlence amaçlı çektiği video hayrete düşürdü. Film sahnelerini aratmayan görüntüde, gençlerden birisi eline aldığı kurusıkı tabancayla arkadaşlarının içerisinde bulunduğu otomobilin içerisine defalarca ateş etti.
22.10.2022 Yaşam
Arkadaşlarının bulunduğu otomobile defalarca ateş etti
Arkadaşlarının bulunduğu otomobile defalarca ateş etti Sakarya’nın Geyve ilçesinde bir grup gencin eğlence amaçlı çektiği video hayrete düşürdü.
22.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Yüksek sesle konuşma kavgasında kuzenini öldürmüştü, tutuklandı
Yüksek sesle konuşma kavgasında kuzenini öldürmüştü, tutuklandı Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde yüksek sesle konuşma sebebiyle yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada kuzenini kalbinden bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı.
25.07.2022 Yaşam
Tuzla'da kimyasal madde fabrikasında patlama! Felaket 'geliyorum' demiş...
Tuzla'da kimyasal madde fabrikasında patlama! Felaket 'geliyorum' demiş... Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde 3 kişinin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı kimyasal madde fabrikasının ruhsatı olmadığı ortaya çıktı. 2021 yılı sonunda mühürlenen fabrikanın faaliyetlerine devam ettiği tespit edildi.
1.05.2022 Gündem
Okulda kavga ederken merdivenden düşüp başını çarpan Enes öldü
Okulda kavga ederken merdivenden düşüp başını çarpan Enes öldü Sakarya’nın Geyve ilçesinde, okulda bir öğrenciyle kavga ederken merdivenlerden düşüp başını yere çarpan lise öğrencisi Enes İşcan (17) yaşamını yitirdi.
20.04.2022 Yaşam
Ata cinsel taciz iddiası! Böyle görüntülendi, tecavüz olayı...
Ata cinsel taciz iddiası! Böyle görüntülendi, tecavüz olayı... Sakarya’nın Geyve ilçesinde ata cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Gözaltına alınan şahsın, “Atıma tımar yapıyordum, beni kameraya alanlar yanılmış. Tecavüz olayı kesinlikle yok” diyerek kendini savundu.
9.04.2022 Yaşam
Bahçesini temizlerken el bombası buldu
Bahçesini temizlerken el bombası buldu Sakarya'nın Geyve ilçesinde H.Ç.’nin bahçesinde temizlik yaparken bulduğu el bombası jandarma ekiplerince imha edildi.
7.04.2022 Yaşam
Ayrılmak isteyen nişanlısını öldürdü, annesini de ağır yaraladı
Ayrılmak isteyen nişanlısını öldürdü, annesini de ağır yaraladı Bursa'da Oktay Hürmet (23), ayrılmak isteyen nişanlısı Asya Pınar Üzümcü'yü (24) bıçaklayarak öldürdü, annesi İfakat Evci'yi de ağır yaraladı. Şüpheli Hürmet, otomobille kaçtığı Sakarya'da yapılan takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Üzümcü'nün 3 gün sonra doğum günü olduğu öğrenildi.
9.03.2022 Yaşam
Karaciğer nakli sonrası koronavirüse yakalandı, hayatını kaybetti
Karaciğer nakli sonrası koronavirüse yakalandı, hayatını kaybetti Sakarya'da, Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Jale Erkovan (41) karaciğer nakli olduğu hastanede koronavirüsten yaşamını yitirdi.
1.03.2022 Yaşam
Şehit polis ağabeyi gibi Nilüfer de trafik kazasında hayatını kaybetti
Şehit polis ağabeyi gibi Nilüfer de trafik kazasında hayatını kaybetti Sakarya’da, 2004 yılında trafik kazasında şehit olan polis memuru Fatih Esin Ertürk’ün kız kardeşi Nilüfer Ertürk (37) ağabeyi ile aynı kaderi paylaştı. Lastiği patlayan araçtan inen Nilüfer Ertürk, TIR’ın çarpması sonucu ağır yaralanırken, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
10.12.2021 Gündem
Kahreden haber! Baba ve 3 çocuğunu yangında hayatını kaybetti
Kahreden haber! Baba ve 3 çocuğunu yangında hayatını kaybetti Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir evde çıkan yangında baba ve biri bebek 3 çocuğu hayatını kaybetti, anne ve bir çocuğu hastanede tedavi altına alındı.
18.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Geyve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geyve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.