Germencik

Germencik

Son dakika germencik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan germencik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını germencik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Germencik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan germencik gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 germencik haberi bulunmuştur. Tüm germencik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji'den, bu akşam gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Eskişehir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
12.12.2022 Gündem
Kuşadası Körfezi'nde peş peşe depremler! İzmir, Aydın ve çevre illerde de hissedildi
Kuşadası Körfezi'nde peş peşe depremler! İzmir, Aydın ve çevre illerde de hissedildi AFAD'ın verilerine göre saat 12:59'da merkez üssü Kuşadası Körfezi olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından saat 13.27'de 4.1 ve 13.29'da 4.0 büyüklüğünde yeni depremler oldu. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerini dışarı attı.
18.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ava çıkıp, kaybolan çiftçiyi arama çalışmalarında 5'inci gün
Ava çıkıp, kaybolan çiftçiyi arama çalışmalarında 5'inci gün Aydın'da, "Ava gidiyorum" diyerek evden çıkan, bir daha haber alınamayan çiftçi Durmuş Tosun'u (50) arama çalışmalarında 5'inci güne girildi. Aramalarda jandarma ve AFAD personelinden oluşan 100 kişiye, Germencik Belediyesi ekipleri de dahil oldu.
1.10.2022 Yaşam
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü!
Aydın'da vatandaşların da yardımıyla facianın eşiğinden dönüldü! Aydın'da Dilek Yarımadası Kuşadası Güzelçamlı Milli Parkı'nda akşam saatlerinde orman yangını çıktı. Yangın bölgedeki insanların duyarlılığı sayesinde kısa sürede söndürülürken bölgede adeta facianın eşiğinden dönüldü.
20.09.2022 Yaşam
Böyle oğul olmaz olsun! Tartıştığı babasını döverek öldürdü
Böyle oğul olmaz olsun! Tartıştığı babasını döverek öldürdü Aydın Germencik ilçesinde A.T. (34), tartıştığı babası Fikret Tabakoğlu'nu (69) döverek öldürdü.
23.07.2022 Yaşam
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri...
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri... Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada yangınları önleyici tedbirler çerçevesinde kent genelinde belirlenen ormanlık alanlara izinsiz girişlerin 31 Ekim 2022 tarihine kadar yasaklandığı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
27.06.2022 Gündem
Yeni satın aldığı motosikletiyle evine dönerken kazada öldü
Yeni satın aldığı motosikletiyle evine dönerken kazada öldü Aydın'dan satın aldığı motosiklet ile oturduğu Bursa’nın İnegöl ilçesine dönerken emniyet şeridinde park halinde bulunan kamyona arkadan çarpan Hakan Orhan (50), hayatını kaybetti.
7.06.2022 Yaşam
Aydın'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
Aydın'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 5 kişi de yaralandı.
11.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Zeytin toplamaya gitti, 15 aydır kayıp
Zeytin toplamaya gitti, 15 aydır kayıp Aydın'ın Germencik ilçesinde, yeğeni ve arkadaşı ile 22 Aralık 2020'de zeytin toplamaya gittiği bahçeden dönmeyen Hakkı Gençoğlu'ndan (33) hala haber alınamıyor. Hakkı Gençoğlu'nun ağabeyi Metin Gençoğlu, "Kardeşimi her yerde aradık ama hiçbir iz yok. Hayatta olup olmadığını bile bilmiyoruz. Perişan olduk" dedi.
21.03.2022 Yaşam
Servis minibüsleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Servis minibüsleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Aydın'ın Germencik ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne personel taşıyan minibüs, aynı yönde seyir halinde olan boş servis minibüsüne çarparak devrildi, 11 kişi yaralandı.
28.02.2022 Yaşam
Traktörün çarptığı engelli genç hayatını kaybetti
Traktörün çarptığı engelli genç hayatını kaybetti Aydın'ın Germencik ilçesinde traktörle kamyon kasası arasına sıkışan zihinsel engelli Murat Topal (34), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
20.01.2022 Yaşam
Jandarma şaşırdı! 1 ton ağırlığında 1900 yıllık mezar taşı! 5 kişi yakalandı!
Jandarma şaşırdı! 1 ton ağırlığında 1900 yıllık mezar taşı! 5 kişi yakalandı! Aydın'ın Germencik ilçesinde, 1900 yıllık olduğu değerlendirilen 1 ton ağırlığındaki mezar taşını; müşteri gibi davranan jandarmaya satmaya çalışan 1'i mahalle muhtarı 5 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
3.12.2021 Gündem
AK Parti Germencik ilçe yöneticisi kazada hayatını kaybetti
AK Parti Germencik ilçe yöneticisi kazada hayatını kaybetti Aydın'ın İncirliova ilçesinde hasta taşıyan ambulans, otomobil ile ticari aracın karıştığı kazada AK Parti Germencik İlçe Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi Özer Aksoy (67) hayatını kaybetti.
30.11.2021 Siyaset
Yasaklar başladı! Giriş-çıkışlar kısıtlandı!
Yasaklar başladı! Giriş-çıkışlar kısıtlandı! Karantina başladı. Giriş çıkışlar yasaklandı. 33 mahalleyi kapsıyor. Aydın'ın Germencik ilçesinde hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle 33 mahalleye geçici olarak hayvan giriş çıkışı kısıtlandı.
22.10.2021 Yaşam
Aydın'da korkutan deprem!
Aydın'da korkutan deprem! Aydın'da merkez üssü Germencik olan 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.08.2021 Gündem
Aydın-İzmir kara yolunda ceset bulundu
Aydın-İzmir kara yolunda ceset bulundu Aydın’ın Germencik ilçesinde kara yolunda bir erkek cesedi bulundu, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
7.05.2021 Gündem
Yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi
Yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi Aydın'ın Germencik ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Yaşar Çetin'e (41) bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 200 metre sürüklenen Çetin, yaşamını yitirdi.
7.05.2021 Yaşam
Aydın'da 6 gün arayla 2 talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu
Aydın'da 6 gün arayla 2 talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu Aydın'ın Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi'ndeki bir şans oyunları bayi, 1 hafta içinde 2 büyük ikramiye kazandırdı. 'Kazı Kazan Para Yağmuru' oyunuyla 2 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran şans kartını satan bayiden, 'Kazı Kazan 12 Ay' şans kartı satın alan bir talihli de 1 milyon 200 bin TL'lik büyük ikramiyenin sahibi oldu.
12.03.2021 Gündem
'Kazı Kazan Para Yağmuru'nda Aydınlı gence 2 milyonluk büyük ikramiye!
'Kazı Kazan Para Yağmuru'nda Aydınlı gence 2 milyonluk büyük ikramiye! Aydın'da, 'Kazı Kazan Para Yağmuru' adlı şans oyununda, 2 milyon liralık büyük ikramiye, isminin açıklanmasını istemeyen bir gence çıktı. 2 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 'Kazı Kazan Para Yağmuru' kartını satan bayinin çalışanı Zafer Arıkan, “'2 milyon lira ikramiye kazandım' dediğinde önce 2 bin TL olarak anladığım için 'Biz bile öderiz bu parayı' dedim. Ama sonradan şans kartına baktığımda en büyük ikramiye olan 2 milyon lira çıktığını görünce, şaşkınlığım daha da arttı” dedi.
8.03.2021 Gündem
Aydın'da şap hastalığı alarmı! 22 mahalle kapatıldı
Aydın'da şap hastalığı alarmı! 22 mahalle kapatıldı Aydın'ın Germencik ilçesinde hayvanlarda görülen şap hastalığının tespit edilmesi nedeniyle 22 mahalleye geçici olarak hayvan giriş çıkışına izin verilmiyor.
18.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Germencik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki germencik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.