Geri Çağırma

Geri Çağırma

Son dakika geri çağırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri çağırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri çağırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Çağırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri çağırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 geri çağırma haberi bulunmuştur. Tüm geri çağırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor Toyota Motor, ABD'de 280 bin 663 aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
27.02.2024 Ekonomi
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü Japon otomobil üreticisi Toyota'nın yaklaşık 1 milyon aracı geri çağıracağını açıklandı. Güvenlik amaçlı atılan bu adım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı 2020-2022 Toyota ve Lexus modellerini içeriyor.
21.12.2023 Gündem
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi NHTSA, 52 milyon hava yastığı şişiricisinin yırtılması ve metal parçalar fırlatma yapabileceği ihtimaline karşı geri çağırma programı uyguladı. Dev otomobil ve hava yastığı üreticileri buna karşı çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
Tesla'dan şok! Milyonlarca araç geri çağırılıyor
Tesla'dan şok! Milyonlarca araç geri çağırılıyor Tesla, 2012-2023 Model S, 20016-2023 Model X, 2017-2023 Model 3 ve 2020-2023 Model Y 2 milyon aracı geri çağırma kararı aldı.
13.12.2023 Ekonomi
İnternetten satılan ürünlere gizli denetim geliyor! Bakan Bolat duyurdu
İnternetten satılan ürünlere gizli denetim geliyor! Bakan Bolat duyurdu Ticaret Bakanlığı, e-ticaret yoluyla satılan ürünlerin denetiminde 'gizli satın alma' yolunu devreye alıyor. Kamu kuruluşları, numune elde ederek, test veya muayene yapabilecek, iktisadi işletmecilerden gerekli gördüğü bilgi, belge ve kayıtları isteyebilecek.
22.11.2023 Ekonomi
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı Toyota, ABD'deki RAV4 modelinin 1.9 milyon adedini servislere geri çağırdı.
2.11.2023 Otomobil
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan kritik açıklama geldi CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin son durumu aktardı.
18.09.2023 Gündem
Yeni anayasanın şifreleri belli oldu! Halk vetosu ve referandum talep etme hakkı
Yeni anayasanın şifreleri belli oldu! Halk vetosu ve referandum talep etme hakkı Cumhurbaşkanlığı’nda yürütülen ve mevcut politika kurullarının faaliyetleri ve hedeflerini içeren çalışmada, seçimlerden sonra gündeme gelmesi beklenen “yeni anayasanın” şifreleri de yer aldı.
5.05.2023 Gündem
Ford'dan dev geri çağırma! 'Kazalara sebebiyet verebilir'
Ford'dan dev geri çağırma! 'Kazalara sebebiyet verebilir' Ford Motor, ABD'deki 1.2 milyon aracını fren hidrolik sıvısının sızıntı riskiyle servise geri çağırdı.
17.03.2023 Otomobil
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...'
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...' Dünya Kupası'nda Arjantin'e attığı 2 golle yıldızlaşan Wout Weghorst hakkında açıklamalarda bulunan Vincent Kompany "Sözleşmede onu geri çağırma maddemiz olduğu yönünde bana herhangi bir şey söylenmedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2022 Beşiktaş
Sokak ortasında vahşet! Türk savcının sözleri duruşmaya damga vurdu
Sokak ortasında vahşet! Türk savcının sözleri duruşmaya damga vurdu İngiltere'de sokak ortasında işlenen cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. Tutuklu olması gerekirken elini kolunu sallayarak gezen şahıs bir hayatı daha söndürdü. Cinayetle ilgili duruşmada konuşan Türk asıllı Kraliyet Savcısı Olcay Sapanoğlu’nun sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
19.11.2022 Dünya
Toyota'dan 'tehlike' alarmı! Binlerce aracı servislere geri çağırdı
Toyota'dan 'tehlike' alarmı! Binlerce aracı servislere geri çağırdı Toyota, seri üretimdeki ilk tam elektrikli aracını servislere geri çağırma kararı aldı. Araçları geri çağırmasının sebebi ise tekerlerin yerinden çıkmasına neden olabilecek bir tehlike...
24.06.2022 Ekonomi
İstanbul'da sıkı denetim! 750 denetçi sahaya indi
İstanbul'da sıkı denetim! 750 denetçi sahaya indi İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, toplatılma kararı alınan Kinder markalı bazı ürünlerle ilgili marketleri denetledi. İstanbul Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "İstanbul olarak, 750 denetçimizle sahada ürünle ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bulduğumuz yerlerde de ürüne el koyup, imhasını gerçekleştiriyoruz" dedi.
22.04.2022 Gündem
Mercedes Benz, dünya çapında 800 binden fazla aracı arıza nedeniyle geri çağırdı
Mercedes Benz, dünya çapında 800 binden fazla aracı arıza nedeniyle geri çağırdı Alman otomobil şirketi Mercedes Benz, dünya genelinde 800 binden fazla aracı soğutma sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle geri çağırdı.
5.01.2022 Otomobil
Hastanede ‘tutkal’ skandalı! İngiltere şokta, 2 çocuk öldü
Hastanede ‘tutkal’ skandalı! İngiltere şokta, 2 çocuk öldü Londra'nın en ünlü hastanelerinden birinde yanlışlıkla cerrahi tutkal ile tedavi edilen beş çocuktan ikisi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, söz konusu hastanenin 2010 yılında da 10 yaşında bir kız çocuğunun beynine yanlışlıkla tutkal enjekte ettiği ve tazminat ödemek zorunda kaldığı ortaya çıktı.
27.10.2021 Dünya
Fransa ve ABD anlaştı! 'Denizaltı krizi'nde yeni karar verildi
Fransa ve ABD anlaştı! 'Denizaltı krizi'nde yeni karar verildi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve ABD Başkanı Joe Biden, yaptıkları telefon görüşmesinde, Avustralya'nın Fransa ile imzaladığı denizaltı anlaşmasını iptal ederek ABD ve İngiltere ile ortaklık kurmasıyla yaşanan krizin ardından güveni garanti eden şartları oluşturmak ve ortak hedeflere ulaşmak için somut önlemler önermeyi amaçlayan derin istişare sürecini başlatmaya karar verdi.
22.09.2021 Dünya
Macron resmen tehdit etti: Bunlar karşılıksız kalmayacak...
Macron resmen tehdit etti: Bunlar karşılıksız kalmayacak... Avustralya'nın Fransa ile yaptığı 90 milyar dolarlık denizaltı anlaşmasını, İngiltere ve ABD ile başka bir anlaşma yapmak için iptal etmesi Cumhurbaşkanı Macron'u küplere bindirdi. Avustralya ve ABD'deki büyükelçilerini derhal çeken Paris yönetiminin İngiltere'ye tepkisi de sert oldu: Bu yapılanlar karşılıksız kalmayacak...
18.09.2021 Dünya
Fransa'dan flaş karar! ABD ve Avustralya Büyükelçilerini geri çağırdı
Fransa'dan flaş karar! ABD ve Avustralya Büyükelçilerini geri çağırdı Fransa, Avustralya'nın kendisiyle imzaladığı denizaltı projesini iptal ederek ABD ile anlaşmasının ardından Washington ve Canberra Büyükelçilerini geri çağırdı.
17.09.2021 Dünya
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı Dünyanın önde gelen otomotiv devi General Motors, Chevrolet Bolt marka otomobillerini geri çağırma kararı aldı.
23.08.2021 Otomobil
Skandal sonrası geri adım! Ford 775 bin aracı geri çağırdı
Skandal sonrası geri adım! Ford 775 bin aracı geri çağırdı Ford, dünya çapında 775 bin adet Explorer SUV modelini, direksiyonlardaki arıza nedeniyle geri çağırma kararı aldı.
23.07.2021 Otomobil
Mercedes 1 milyon aracını geri çağırıyor!
Mercedes 1 milyon aracını geri çağırıyor! Mercedes kullanıcılarını üzecek bir hata ile gündeme geldi. 1 milyondan daha fazla aracını geri çağıran Mercedes kullanıcıların yaşadığı hata sonrası resmi açıklamayı yaptı.
14.02.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Geri Çağırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri çağırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.