Genital estetik farkındalığı arttı
Genital estetik farkındalığı arttı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Kerime Nazlı Salihoğlu kadının güzelliğini bir bütün olarak gördüğünü ve bu nedenle her geçen gün genital estetik farkındalığının arttığını söyledi.
19.04.2022 Sağlık
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor!
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor! Doğuştan gelen sorunlar, doğum ve kilo alıp verilen durumlarda vücutta deformasyonlar oluşuyor. Psikolojik olarak etkileyen bu bozukluklar estetik oparasyonlarla düzeltilebiliyor. Özellikle doğum gibi genital deformasyona neden olan durumlarda kadınlar estetik oerasyonlara yöneliyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serpil Kırım kadınların doğum sonrasında en çok tercih ettiği genital operasyonları anlattı.
12.01.2022 Sağlık
'Genital estetik yaşam kalitesini artırıyor'
'Genital estetik yaşam kalitesini artırıyor' Son yıllarda yaygınlaşan genital estetikle ilgili bilgiler veren Kadın Hastaları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gürkan Gürsoy, yapılan işlemlerin estetik kaygıları düzeltmenin yanı sıra, hastanın cinsel fonksiyonları ve yaşam kalitesini de artırdığını söyledi.
12.08.2020 Sağlık
Kadınlara özgüven veren estetik uygulamalar
Kadınlara özgüven veren estetik uygulamalar Doç.Dr. Deniz Ulaş, genital estetiklerin kadınlara özgüven verdiğini söyledi.
26.12.2019 Sağlık