General Electric

General Electric

Son dakika General Electric haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan General Electric ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını General Electric haber sayfamızda bulabilirsiniz.

General Electric

haberleri sayfasında son dakika yaşanan general electric gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 general electric haberi bulunmuştur. Tüm general electric haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılelma ve Milli Muharip Uçak birlikte vuracak! 'Bize F-35 vermeyenler bir gün utanacak...'
Kızılelma ve Milli Muharip Uçak birlikte vuracak! 'Bize F-35 vermeyenler bir gün utanacak...' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir geçtiğimiz gün Haber Global'de katıldığı programda, Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki son gelişmelerini anlattı. Milli Muharip Uçak ve KIZILELMA ile ilgili önemli gelişmeleri duyuran Demir, "F-35 vermeyenler bir gün utanacak" dedi.
12.08.2022 Gündem
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
TEI artık haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor
TEI artık haftada bir adet helikopter motoru üretebiliyor TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Mahmut F. Akşit, ‘Yerli Kara Şahin’ olarak da bilinen T700 motorunun 50’ncisini teslime hazır hale getirdiklerini belirterek, “Artık haftada bir motor üretecek kapasiteye ulaşmış vaziyetteyiz” dedi.
26.11.2021 Bilim ve Teknoloji
BBVA'dan önemli karar! KAP'a bildirildi! Garanti hisseleri için pay alımı kararı!
BBVA'dan önemli karar! KAP'a bildirildi! Garanti hisseleri için pay alımı kararı! BBVA, Garanti için gönüllü pay alımı kararını duyurdu. BBVA'nın, Garanti BBVA pay sahiplerine paylarını cazip bir fiyata satmaları için önemli bir fırsat sundu. BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Torres Villa, "Bu işlem, ülkenin en iyi bankasına yatırım yapmak ve hissedarlarımıza değer yaratmak için muhteşem bir fırsat sunmakta ve aynı zamanda Garanti BBVA azınlık hissedarları için çok cazip bir fiyat sağlamaktadır" dedi. Peki, BBVA Garanti hisseleri için satın alma bedeli ne kadar? İşte Garanti hisseleri için pay alımı kararının detayları...
15.11.2021 Ekonomi
Garanti Bankası ile ilgili flaş karar!
Garanti Bankası ile ilgili flaş karar! BBVA'dan Garanti Bankası ile ilgili flaş karar! BBVA, Garanti Bankası'nda kendisine ait olmayan hisselerin alınması için gönüllü pay alım teklifi yapılmasına karar verdiğini duyurdu. Konuyla ilgili KAP'a açıklama yapıldı. BBVA, kalan Garanti hisseleri için hisse başına 12,20 TL gönüllü pay alım teklif fiyatı belirledi. Tüm payların satın alınması durumunda BBVA tarafından 25,7 milyar TL, (yaklaşık 2,25 milyar euro) ödeme yapılacak.
15.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de 52 fabrikanın toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Buradan sanayicimize bir müjde vermek istiyorum. Sivrihisar OSB'yi bu yıl tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.
23.10.2021 Siyaset
MİLGEM'in motorlarının bakımı TEI'de yapılacak
MİLGEM'in motorlarının bakımı TEI'de yapılacak TEI Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Akşit, "General Electric ile IDEF'te yaptığımız anlaşmayla beraber MİLGEM'de LM2500 ve bazı deniz araçlarında kullanılan LM500 motorlarının bakımını yapabilen dünyada 7'nci merkez olacağız." dedi.
18.08.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye dolar yağacak
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye dolar yağacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çevrim içi toplantı gerçekleştiren ABD merkezli şirketlerin üst düzey yöneticileri, Türkiye ekonomisine duydukları güvene işaret ederek, yeni yatırım hazırlıkları içinde olduklarını vurguladı.
31.05.2021 Ekonomi
İnsan kaynakları liderleri global pozisyonlara yükseliyor!
İnsan kaynakları liderleri global pozisyonlara yükseliyor! BMI Business School Istanbul ve DataExpert iş birliğiyle gerçekleştirilen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırma listelerine giren insan kaynakları liderleri kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Listelerde yer alan İK liderlerinin yüzde 19’u terfi ederken, terfi edenlerin yüzde 40’ı ise çalıştıkları markalarda global sorumluluk üstlendi.
14.04.2021 Ekonomi
TEI'den Türkiye'yi uçuracak motorlar
TEI'den Türkiye'yi uçuracak motorlar Türkiye'nin havacılık motorlarında lider şirketi TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI), 35'inci yılını kutladığı 2020'de özgün ve uluslararası motor projelerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
12.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Corona virüs için Trump'tan flaş hamle
Corona virüs için Trump'tan flaş hamle ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında, 6 firmanın solunum cihazı üretmesinin önündeki engellerin kaldırılmasını sağlamaları için Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı ile İç Güvenlik Bakanlığına talimat verdi.
2.04.2020 Corona Virüsü
Güçlerini birleştirdiler! 50 bin adet üretilecek
Güçlerini birleştirdiler! 50 bin adet üretilecek Ford - General Electric iş birliğiyle ABD'de Covid-19'la mücadelede kullanılacak vantilatörler üretilecek. Hedef 100 günde 50 bin vantilatör.
31.03.2020 Ekonomi
Ünlü iş adamı Jack Welch hayatını kaybetti!
Ünlü iş adamı Jack Welch hayatını kaybetti! General Electric efsane başkanı ve eski CEO'su Jack Welch 84 yaşında hayatını kaybetti.
3.03.2020 Yaşam
Türkiye’de ilk yerli ve milli motoru teslim edildi!
Türkiye’de ilk yerli ve milli motoru teslim edildi! Türkiye’nin ilk yerli ve milli motoru olan TEI-PD170 bugün TEI’de düzenlenen tören ile teslim edildi.
15.01.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak, 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı Washington'da anlattı
Bakan Albayrak, 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı Washington'da anlattı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında gittiği Washington'da 'Yapısal Dönüşüm Adımları' paketini ve yeni dönem ekonomi politikalarını anlattı.
12.04.2019 Ekonomi
Türk ve Amerikan iş dünyası bir araya geliyor! 75 milyar dolarlık ticaret...
Türk ve Amerikan iş dünyası bir araya geliyor! 75 milyar dolarlık ticaret... Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ile Amerikan Türk Konseyi (ATC) tarafından bu yıl 37’ncisi düzenlenen TAİK-ATC Ortak Yıllık Konferansı, 14-16 Nisan'da Washington'da yapılacak.
11.04.2019 Ekonomi
Son dakika: Milli uçağımıza milli jet moturu
Son dakika: Milli uçağımıza milli jet moturu Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medyadan "Savunma Sanayii Başkanlığımız ile TRMOTOR arasında Milli Muharip Uçak Özgün Motor Geliştirme Programı Çerçeve Sözleşmesi imzalandı. Milli uçağımız milli jet motoruyla uçacak." açıklamasını yaptı. Reuters bu bilgiyi dünyaya son dakika olarak duyurdu.
8.11.2018 Ekonomi
Külliye’de trilyon dolarlık toplantı
Külliye’de trilyon dolarlık toplantı Trilyonlarca doları yöneten ABD’li 30 firmanın Türkiye temsilcileri bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Külliye’deki zirvede yeni yatırımların gündeme gelmesi bekleniyor
19.09.2018 Siyaset
New York Borsası "Karışık" kapandı
New York Borsası "Karışık" kapandı NEW New York borsası, haftanın ilk işlem gününü "karışık" seyirle tamamladı.
8.01.2018 Ekonomi
250 milyar dolarlık ziyaret
250 milyar dolarlık ziyaret ABD Başkanı Trump, Çin ziyaretinde toplam 250 milyar doları bulan anlaşmalara imza attı. Çin’e ticaret eleştirilerinde bulunan Trump, anlaşmalardan sonra zeytin dalı uzattı, Çin’e hak verdiğini söyledi
9.11.2017 Ekonomi
Vizesi olan iş adamları vize lobisine gidiyor
Vizesi olan iş adamları vize lobisine gidiyor Türk iş adamları vize gerilimini aşmak için ABD’ye gidiyor. TABA-AmCham Başkanı Akat, vizesi olan iş adamlarından oluşan heyetle 6-9 Kasım’da ABD’de lobi yapacaklarını söyledi
30.10.2017 Ekonomi
Milli savunma devleri kısıtlamaları ortadan kaldıracak
Milli savunma devleri kısıtlamaları ortadan kaldıracak Metal 3D yazıcı teknolojisine yatırım yapan TUSAŞ/TAI, ASELSAN ve ROKETSAN, tasarım ve üretim süreçlerinde birçok kısıtlamayı ortadan kaldıran bu teknolojiden yararlanacak.
29.09.2021 Gündem
Rüzgar esecek Türkiye kazanacak
Rüzgar esecek Türkiye kazanacak 1.000 MW’lık ilk Rüzgar YEKA ihalesini en düşük teklifi veren Siemens-Türkerler-Kalyon konsorsiyumu kazandı. 3.48 dolar/cent’lik fiyat, elektrik maliyetini düşürecek, dışa bağımlılığı azaltacak. 1 milyar doları aşan yatırım, ekonomiye katkı sağlayacak
3.08.2017 Ekonomi
Bakan Albayrak dev ihale sonrası açıklama yaptı
Bakan Albayrak dev ihale sonrası açıklama yaptı Rüzgar Enerji İhalesi sonuçlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "YEKA ihalesinde, rüzgarda yerli katkı payıyla şu anda kilovatsaat başına 10,3 dolar/cent olan alım fiyatı 3,48 cente düşerek bir dünya rekoruyla gerçekleşti" dedi.
3.08.2017 Ekonomi
Devler 1 milyar dolarlık ‘rüzgar’ için geldi
Devler 1 milyar dolarlık ‘rüzgar’ için geldi Yenilenebilir enerji kaynak alanları (YEKA) stratejisinin ikinci projesi için rüzgar türbini üretiminde dünyada ilk 10’da yer alan şirketlerin yer aldığı 8 konsorsiyum teklif verdi
27.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

General Electric ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki general electric haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.