Genar

Genar

Son dakika genar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genar gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 genar haberi bulunmuştur. Tüm genar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Serdar Savaş kimdir? Eski DSÖ yöneticisi Serdar Savaş nereli ve kaç yaşında? Dr. Serdar Savaş'ın biyografisi!
Serdar Savaş kimdir? Eski DSÖ yöneticisi Serdar Savaş nereli ve kaç yaşında? Dr. Serdar Savaş'ın biyografisi! Dünya Sağlık Örgütü'nde (DSÖ) geçtiğimiz yıllarda üst düzey yöneticilik yapan, Turgut Özal döneminde de Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Serdar Savaş, Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalında sınava girecek öğrencilerle ilgili yaptığı açıklamanın ardından dikkatleri üzerine topladı. Peki, Serdar Savaş kimdir?
17.06.2020 Gündem
Corona virüs sürecinde çarpıcı anket sonucu! 4 kat fark...
Corona virüs sürecinde çarpıcı anket sonucu! 4 kat fark... Corona virüs sürecinde yapılan anketten çok çarpıcı sonuçlar çıktı. En beğendiğiniz siyasetçi” anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk sırada yer alıyor. Yüzde 36.2’yle ilk sırada yer alan Erdoğan en yakın rakibine 4 kat fark atıyor. 24 Haziran seçimlerine göre AK Parti’nin oyunu 2.8 puan arttırdığı ortaya çıkıyor. Yüzde 45.4’e yükselen AK Parti ile 9.8 olan MHP’nin oyu birleştiğinde ‘cumhur ittifakı’na destek 55.2’ye tırmanıyor.
20.05.2020 Siyaset
Savunma Sanayinin Millileşmesi ve İş Gücü Durumu Çalıştayı
Savunma Sanayinin Millileşmesi ve İş Gücü Durumu Çalıştayı Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan, sendika tarafından Bolu Dağı'ndaki bir otelde düzenlenen, "Savunma Sanayinin Millileşmesi ve İş Gücü Durumu Çalıştayı"nda yaptığı konuşmada, Türk ordusunun tarihini anlattı.
1.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Tuncel Kurtiz kimdir?
Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ölüm yıl dönümünde sevgi ve saygıyla anılıyor. Başarılı oyuncu Tuncel Kurtiz 2013 yılında hayata gözlerini yummuştu. Herkesi ölümüyle yasa boğan Tuncel Kurtiz hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
27.09.2018 Gündem
Çarpıcı anket sonucu geldi, AK Parti şu anda...
Çarpıcı anket sonucu geldi, AK Parti şu anda... 16 Nisan referandumdan sonra ilk anket sonucu açıklandı. Genar Başkanı İhsan Aktaş, partilerin bugün seçim yapılsa alacağı tahmin edilen oy oranlarını açıkladı. Bir parti şu anda baraj altında. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Referanduma bir gün kala 3 şirket birden sonuç açıkladı
Referanduma bir gün kala 3 şirket birden sonuç açıkladı Anayasa değişikliği halk oylamasına bir gün kala, 3 araştırma şirketi anket sonuçlarını açıkladı. GENAR'ın anketinden çıkan sonuç, 'Evet 54.3', 'Hayır 45.7' oranında iken, Andy-Ar, 'Evet 53.7' 'Hayır' oranının ise yüzde 46.3 olarak açıkladı. Argetus ise, 'Evet' oyunun yüzde 55.6 civarında olduğunu duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Son ankette sürpriz sonuç! MHP Akdeniz'de...
Son ankette sürpriz sonuç! MHP Akdeniz'de... Referanduma 11 gün kala anketler gelmeye devam ediyor. GENAR, elindeki son anket rakamlarını kamuoyuyla paylaştı. Yapılan son anket çalışmasına göre kararsızların oranı yüzde 4'e geriledi.
5.04.2017 Siyaset
Siyaset dünyasını sallayacak! 4 farklı anket sonucu...
Siyaset dünyasını sallayacak! 4 farklı anket sonucu... Araştırma şirketleri referandum için kamuoyu yoklamalarına hız verdi. Bugünlerde siyasetin kalbi bu soru ile atıyor: Bugün seçim olsa kim kazanır? 4 farklı araştırma şirketi sahibi yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
İşte son anketler! Oranlar farklı ama...
İşte son anketler! Oranlar farklı ama... 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referanduma sayılı günler kala, anket şirketleri çalışmalarına hız verdi. Peki son yapılan anketlerde vatandaş ne yanıt verdi? Bütün anketlerde oranlar değişiyor. Ancak ortak bir nokta var. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçi açıkladı! Kararsızlar seçimi...
Ünlü anketçi açıkladı! Kararsızlar seçimi... Genar'ın sahibi İhsan Aktaş, son yapılan anketlere göre kararsızların seçimi ters düz edecek kadar fazla olmadığını söyledi.
9.03.2017 Siyaset
Çarpıcı anket sonuçları! CHP'den ve HDP'den...
Çarpıcı anket sonuçları! CHP'den ve HDP'den... 2017 referandumuyla ilgili son anket sonucu GENAR'dan geldi. GENAR'ın yaptığı anket sonuçları AK Parti MKYK'ya da sunuldu.
10.03.2017 Siyaset
"6 bölgede 'evet' önde"
"6 bölgede 'evet' önde" GENAR Araştırma’nın Başkanı İhsan Aktaş "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek başına yüzde 60 oyu var. 7 bölgenin 6’sında ‘evet’ önde görünüyor" dedi
6.02.2017 Siyaset
Genar'dan referandum anketi: O iki partiden de 'evet' gelecek!
Genar'dan referandum anketi: O iki partiden de 'evet' gelecek! Genar'ın yaptığı referandum anketine göre 'evet' diyenlerin oranı yüzde 55'e ulaştı. CHP ve HDP'den de 'evet' oyları gelecek.
29.09.2021 Gündem
Son araştırmada dikkat çeken detaylar
Son araştırmada dikkat çeken detaylar AK Parti MYK’da masaya yatırılan araştırma sonuçları, toplumsal algı ve oluşturulmaya çalışılan kutuplaşma ortamına karşı önemli ipuçları içeriyor.
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçi son araştırma sonuçlarını açıkladı
Ünlü anketçi son araştırma sonuçlarını açıkladı TBMM önümüzdeki yaz başında Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni halka götürmeye hazırlanıyor. Peki halk Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında ne düşünüyor? GENAR Başkanı İhsan Aktaş Türkiye'nin siyasi gündemini değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
İşte Türk halkının darbeciye cevabı
İşte Türk halkının darbeciye cevabı GENAR araştırma şirketinin 28 Temmuz-5 Ağustos arasında 17 ilde 18 yaş ve üzeri 2 bin 200 kişiyle gerçekleştirdiği anketin sonuçları hain darbe girişiminin kahramanının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'darbeye karşı sokağa çıkın' çağrısıyla canları pahasına tankları durdurmaya çalışan halk olduğunu gösteriyor...
29.09.2021 Gündem
Kaldırımdaki bebeği ezdi, ‘Üzgünüm’ dedi
Kaldırımdaki bebeği ezdi, ‘Üzgünüm’ dedi Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, kaldırımdaki bebeği ezen aracın şoförü, ‘Üzgünüm’ dedi.
14.06.2016 Yaşam
Bursa'da kaza! 10 aylık bebek hayatını kaybetti
Bursa'da kaza! 10 aylık bebek hayatını kaybetti Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kamyonetin çarptığı 10 aylık bebek hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı...
14.06.2016 Yaşam
Son anketten çıkan çok çarpıcı sonuç
Son anketten çıkan çok çarpıcı sonuç Kamuoyunun nabzını tutan isimler Davutoğlu’nun görevi bırakmasının ardından yaşananları yorumladı
29.09.2021 Gündem
Genar'dan son seçim anketi
Genar'dan son seçim anketi GENAR'ın anketine göre başkanlık sistemine yüze 55 "evet" dedi, yüzde 59 yeni anayasa istiyor...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'a yeni danışmanlar
Başbakan'a yeni danışmanlar BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, 9 yeni ismi Başbakan Başdanışmanı olarak görevlendirdi. Başbakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu’nun talimatları çerçevesinde Süleyman Seyfi Öğün, İskender Pala, Muhsin Kızılkaya, Yılmaz Ensaroğlu, Mustafa Şen, Ömer Faruk Korkmaz, Necdet Subaşı, Ahmet Doğan ve Feridun Bilgin Başbakan Başdanışmanı olarak görevlendirildi.
29.09.2021 Gündem
Seçime 10 gün kala AK Parti'den iki flaş karar
Seçime 10 gün kala AK Parti'den iki flaş karar Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, seçime 10 gün kala anket firması sahipleriyle yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı...
29.09.2021 Gündem
4 araştırma şirketi 1 Kasım için ne diyor?
4 araştırma şirketi 1 Kasım için ne diyor? Türkiye 1 Kasım'da yeniden sandığa gidiyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Genar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.