Gemlik Körfezi

Gemlik Körfezi

Son dakika Gemlik Körfezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gemlik Körfezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gemlik Körfezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemlik Körfezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemlik körfezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 gemlik körfezi haberi bulunmuştur. Tüm gemlik körfezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Stres birikiminin olduğu bölgelerde depremin beklendiğini vurgulayan Görür, "Gemlik Körfezi'nde bir aktivite var" dedi.
5.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde saat 13.17'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5.4 kilometre olarak kayıtlara geçti.
31.01.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem AFAD, Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
10.01.2024 Gündem
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Fazla rahatlamadı
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Fazla rahatlamadı Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 3 hafta önce Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Marmara fay hattını işaret etti.
27.12.2023 Gündem
Marmara Denizi’nde 3.7 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi’nde 3.7 büyüklüğünde deprem Marmara Denizi Gemlik Körfezi’nde 3.7 büyüklüğünden deprem meydana geldi.
13.12.2023 Gündem
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Gündem
Denizden duman çıkması deprem belirtisi mi? Gemlik’teki depremden 7 dakika önce Marmara Denizi’nden duman yükseldi
Denizden duman çıkması deprem belirtisi mi? Gemlik’teki depremden 7 dakika önce Marmara Denizi’nden duman yükseldi Marmara Denizi’nde Gemlik Körfezi’nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremden 7 dakika önce, Mudanya ilçesi açıklarında denizden duman yükseldiği görüldü. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülere ilişkin Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er açıklamalarda bulundu. Peki, Denizden duman çıkması deprem belirtisi mi?
6.12.2023 Gündem
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi Bursa'nın Mudanya Belediye binası, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından tedbir amaçlı boşaltıldı. Gözler ise depremin hissedildiği Mudanya’da okulların tatil olup olmadığına çevrildi. Peki, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? Deprem nedeniyle yarın okullar var mı, deprem nedeniyle okullar tatil oldu mu? Okullar 5 Aralık kapalı mı?
4.12.2023 Gündem
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023?
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? 4 Aralık Pazartesi İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde hissedilen deprem tedirgin yarattı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası Yalova’nın Armutlu ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün (4 Aralık Pazartesi) ara verilince öğrenciler arama motorlarına yönelerek deprem nedeniyle okullar tatil mi, okullar yarın tatil oldu mu? Sorularına yanıt arıyor.
4.12.2023 Gündem
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı Düğün solanları işletmecilerinin, ruhsatı olmamasına rağmen düğün organizasyonları yapan otellere karşı verdikleri hukuk mücadelesine dair Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. Kararla birlikte, turizm belgesi olmayan otellerde düğün yapılamayacak.
4.12.2023 Gündem
Gemlik depremi öncü mü, İstanbul depremini tetikler mi? Gemlik Körfezi depremi büyük İstanbul depreminin habercisi mi, 4 Aralık 5.1 Gemlik depremi kaç saniye sürdü?
Gemlik depremi öncü mü, İstanbul depremini tetikler mi? Gemlik Körfezi depremi büyük İstanbul depreminin habercisi mi, 4 Aralık 5.1 Gemlik depremi kaç saniye sürdü? Marmara Denizi'nde 5,1 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem hissedildi. Depremi değerlendiren yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Gemlik konusunda "Bu fay KAF’ın güney kolunun bir parçası. Güney kol yavaş hareket eden ama stres biriktiren bir fay zonu. 1999 depremlerinde tahmin ediyorum stres kaybına uğradı. Biz şimdi depremi kuzey kolda bekliyoruz" açıklaması yapınca gözler bir kez daha deprem konusuna çevrildi. Vatandaşlar arama motorları aracılığıyla Gemlik depreminin İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceğini, Gemlik Körfezinin öncü deprem olup olmadığını araştırmaya başladı.
4.12.2023 Gündem
Deprem çantasında olması gerekenler AFAD tarafından sıralandı! Deprem çantası içi gerekli malzemeler (yemek, önemli eşyalar, evrak ve belgeler)
Deprem çantasında olması gerekenler AFAD tarafından sıralandı! Deprem çantası içi gerekli malzemeler (yemek, önemli eşyalar, evrak ve belgeler) Marmara Denizi-Gemlik Körfezi merkez üssünde meydana gelen ve İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Yalova gibi pek çok ilde hissedilen deprem sonrası akıllara deprem çantası konusu geldi. Peki, deprem çantasında ne olmalı, hangi malzemeler koyulmalı? Deprem çantası nasıl hazırlanmalı?
4.12.2023 Gündem
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu
Ahmet Ercan'dan korkutan 5.1'lik deprem yorumu Marmara Denizi'nde önce saat 10.42'de 5.1, 3 dakika sonra ise 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem anı güvenlik kameralarına yansırken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu depremin öncü olduğu belirtti.
4.12.2023 Gündem
Depreme canlı yayında böyle yakalandı
Depreme canlı yayında böyle yakalandı Bursa'da, uzman mali müşavir, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğündeki depreme canlı yayın esnasında yakalandı.
4.12.2023 Gündem
Depreme canlı yayında böyle yakalandı
Depreme canlı yayında böyle yakalandı Bursa'da, uzman mali müşavir, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğündeki depreme canlı yayın esnasında yakalandı.
4.12.2023 Vatan TV
Marmara’da son dakika iki deprem birden! 'Yeri tehlikeli' dedi ve 1999 depremini işaret etti: Çok sayıda var
Marmara’da son dakika iki deprem birden! 'Yeri tehlikeli' dedi ve 1999 depremini işaret etti: Çok sayıda var Marmara’da peş peşe iki deprem meydana geldi. Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den açıklama geldi. Prof. Dr. Görür, “Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir” dedi. Öte yandan uzmanlar deprem sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
4.12.2023 Gündem
Marmara’da peş peşe iki deprem! Naci Görür'den ilk açıklama: Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir
Marmara’da peş peşe iki deprem! Naci Görür'den ilk açıklama: Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir Merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'da hissedilen depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den açıklama geldi. Prof. Dr. Görür, “Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir” dedi.
4.12.2023 Gündem
Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı
Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi.
4.12.2023 Vatan TV
Gemlik'te 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’den de hissedilen deprem vatandaşları korkuttu
Gemlik'te 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’den de hissedilen deprem vatandaşları korkuttu Marmara Denizi’nde, Gemlik Körfezi’nde Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bursa’nın yanı sıra çevre illerle İstanbul ve İzmir’den de hissedildi.
4.12.2023 Gündem
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Öte yandan uzmanlardan deprem sonrası çarpıcı yorumlar geldi.
4.12.2023 Gündem
Bursa'da 5.1 büyüklüğünde deprem
Bursa'da 5.1 büyüklüğünde deprem Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.
4.12.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Gemlik Körfezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemlik körfezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.