Gelir Testi

Gelir Testi

Son dakika GELİR TESTİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GELİR TESTİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GELİR TESTİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelir Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelir testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 gelir testi haberi bulunmuştur. Tüm gelir testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ücretsiz sağlık güvencesi fırsatı! Teste girmeyen prim ödeyecek
Ücretsiz sağlık güvencesi fırsatı! Teste girmeyen prim ödeyecek GSS ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 25 yaşını doldurmuş ve halen üniversite öğreniminde olan gençler ile anne veya babasından sağlık hizmeti alamayan 18 yaş üstü gençlerin genel sağlık sigortası tescil işlemi SGK tarafından otomatik olarak yapılıyor. Bu kapsamda tescil edilen kişiler bulundukları ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak gelir testi yaptırabilir ve gelir durumunun düşük çıkması halinde genel sağlık sigortasından ücretsiz faydalanabilir. Gelir testi sonucu bulunmayan veya gelir testi sonucu asgari ücretin üçte birinden (3 bin 800 lira) fazla çıkanlar 2023 yılı ikinci yarısı için belirlenen aylık primleri (402 lira) ödeyerek genel sağlık sigortasından faydalanabilirler. İşte merak edilen detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM'de dünya beşten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettik. Sömürge düzenine biz dur dedik. Hayatımız emperyalizme mücadeleyle geçti" dedi.
18.04.2023 Gündem
SGK'dan gelir testi açıklaması! Son tarih belli oldu
SGK'dan gelir testi açıklaması! Son tarih belli oldu SGK sosyal medya hesabından gelir testi yapılmasının son gününe ilişkin paylaşımda bulundu.
18.04.2023 Ekonomi
Öğretmene borsa tuzağı! Gelen mesajlar hayatını kabusa döndürdü
Öğretmene borsa tuzağı! Gelen mesajlar hayatını kabusa döndürdü Vatandaşları fark farklı yöntemlerle tuzağa düşüren fırsatçılar, bu kez de borsada yatırım yapmak isteyen bir öğretmeni hedef olarak seçti. Sanal borsa ile para kazanmak isteyen Oğuzhan Akın, akılalmaz oyunu tüm parasını kaybettikten sonra anladı.
26.02.2023 Gündem
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise felaketin yaşandığı bölgede çalışma hayatını düzenleyecek yeni bir karar daha geldi.
23.02.2023 Gündem
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Gelir testi belirleyecek
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Gelir testi belirleyecek Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise depremden etkilenen vatandaşların hangi haklara sahip olduğu merak ediliyor. Bazı durumlarda çift maaş hakkı dahi ortaya çıktığı belirtiliyor. Uzmanlar depremzedelerin haklarını kalem kalem açıkladı.
16.02.2023 Çalışma Hayatı
Büyük göç başladı! Deprem bölgesini terk ediyorlar
Büyük göç başladı! Deprem bölgesini terk ediyorlar Kahramanmaraş’ta yakınlarını ve evlerini kaybeden depremzedelerin birçoğu şehri terk etmeye başladı. Özellikle ağır hasarlı evlerde hummalı çalışmalar hız kazanırken, vinç yardımıyla üst katlardaki evlerin eşyaları tahliye edilmeye çalışılıyor. Merdivenleri sağlam durumdaki evlerde ise ev sahipleri yaşamlarını riske atarak içeri giriyor ve kalan eşyalarını kurtarmaya çalışıyor. Birinci ve ikinci katlardaki evlerde oturanlar, kırılmayacak eşyaları pencerelerden atarak tahliye ediyor.
16.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 38 bin 44 kişi hayatını kaybetti.
17.02.2023 Gündem
GSS borçları silinecek mi? 2023 Genel Sağlık Sigortası affı var mı?
GSS borçları silinecek mi? 2023 Genel Sağlık Sigortası affı var mı? GSS borçlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Borç yapılandırma pakeri kapsamında vergi, SGK, emlak vergisi borçlarına yapılandırma ve taksit imkanı sağlanacağı duyurulmuştu. Bu gelişmeden sonra "GSS prim borçları silinecek mi, Genel Sağlık Sigortası affı var mı" soruları merak edildi. İşte detaylar...
31.01.2023 Gündem
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır? Asgari ücret zammı GSS priminin de artmasına neden olacağından "GSS primi ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Asgari ücret zammından etkilenen GSS primi brüt asgari ücretin yüzde 3'ü olarak belirlenmiştir. Peki, GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Ekonomi
Milyonları kapsıyor! 1 bin 500 lira destek ödemesi, e-devlet'ten başvuruluyor
Milyonları kapsıyor! 1 bin 500 lira destek ödemesi, e-devlet'ten başvuruluyor Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. 1 bin 500 lira destek ödemesi yapılacak. e-devlet'ten başvurular başladı. Kira yardımının ne zaman yapılacağı ile başvuruların nereden gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kirasını ödeyemeyen vatandaşlar için kira desteği yapıyor. Peki kira desteğine başvurmak için şartlar neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte kira desteği ile ilgili son dakika detayları...
24.08.2022 Ekonomi
En az 5 bin 400 lira ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, 12 ay boyunca...
En az 5 bin 400 lira ödeniyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılıyor, 12 ay boyunca... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. Ödemeler 29 Temmuz itibarıyla başladı; başvurular halen alınmaya devam ediyor. Aylık olarak 450, 550, 600 lira olmak üzere üç segmentte destek ödemesi yapılıyor; 12 ay boyunca düzenli olarak veriliyor. Sosyal yardım programlarına yenisi eklendi. 'Aile Destek Programı' ile ihtiyaç sahibi hanelere ödeme yapılacak. Destekten daha uzun süre yararlanmak için erken başvuru önemli. Başvurular, e-Devlet üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan da yapılabiliyor. Peki kimler kapsam dışı? Nasıl başvuru yapılıyor? 'Aile Destek Programı' ile ilgili bilinmesi gerekenler ne? İşte detaylar...
11.08.2022 Ekonomi
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım...
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardımlarla ilgili son dakika açıklaması! Emekli, memur, işçi milyonlarca vatandaşın maaşı artacak, tüm planlama yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Tüm öğretmenlerimiz 3600 ek gösterge, 2 yıllık polis memurlarımızı 3600 ek göstergeye çıkarılmış durumda. Din görevlilerimizin ek göstergeleri 3600’e çıkarılmış durumda. Yardımcı hizmet sınıfı dahil tüm kamu çalışanlarına 600 puan veriliyor. Bu süreç hala istişareye açık. Meclis’e gelecek. O süre içerisinde Çalışma Bakanlığı’mız istişareyi başarılı bir şekilde yürütecektir. Uzlaşma ile toplu sözleşme tamamlandı. Asgari ücrette tarihimizin en yüksek oranında artış söz konusu oldu” dedi. EYT ile ilgili de açıklama yapan Sarıeroğlu, “Bakan Bey masada dedi. Muhakkak bir yol haritası vardır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Ekonomi
Borçlar siliniyor! 1.668 TL detayı dikkat çekiyor, başvururan ödemiyor
Borçlar siliniyor! 1.668 TL detayı dikkat çekiyor, başvururan ödemiyor Eğitimini tamamlayan gençlerin ana babaları üzerinden sağlık hizmeti alma hakkı sona eriyor. Genel sağlık sigortası (GSS) primi ödeme yükümlülükleri ortaya çıkıyor. Ödeme gücü olmayanların GSS primini devlet karşılıyor. GSS primi ödeme yükümlülüğünün başlama yaşı, eğitim durumuna göre değişiyor. Peki, GSS primi ödeme yükümlülüğü, kimler için ne zaman başlar? GSS primi ödemekten kurtulmak mümkün mü? GSS prim borçlusu durumuna düşmemek için ne yapmak gerekiyor? GSS borcu ödemelerinde hane geliri dikkate alınıyor. Hane içinde kişi başına gelirin asgari ücretin 3’te 1’inden az olması halinde GSS primi alınmıyor. 2022 yılı için hane içindeki kişi başına geliri 1.668 TL’nin altında olanlar GSS primi ödemekten kurtuluyorlar.
6.06.2022 Ekonomi
SGK tarafından her ay yansıtılıyor! Borçlar katlanarak artıyor, çoğu kişi bilmediği için ödemiyor...
SGK tarafından her ay yansıtılıyor! Borçlar katlanarak artıyor, çoğu kişi bilmediği için ödemiyor... SGK her ay yansıtıyor. Borç ödenmezse gecikme zammı ve cezası uygulanıyor. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Üniversite öğrencileri mezun olsalar bile 25 yaşına kadar genel sağlık sigortasından ücretsiz şekilde yararlanıyor. Ancak 25 yaş detayı çok önemli. Bu yaş geçildiği anda her ay 150 lirayı aşkın GSS prim borcu yansıtılıyor. Bilmeyen ve borcunu ödemeyen çok sayıda kişi bulunuyor. Yapılandırma ve af kanunlarından faydalanmayanların borçları da her ay katlanarak artıyor. 25 yaşı geçirmeden gelir testine başvurmak gerekiyor. Gelirleri brüt asgari ücretin üçte birinin altında tespit edilen üniversite mezunları GSS primi ödemekten muaf tutuluyor ve bedava sağlık sigortasından yararlanıyor. Borç sürprizi ile karşılaşmamak adına mutlaka gelir testi yaptırılmalı. Gelir testi sonucu yüksek çıktıysa da 15 gün içinde itiraz edilebiliyor. Gerçek dışı beyanlarda ise paralar yasal faizi ile geri alınıyor, SGK suç duyurusunda bulunuyor.
28.05.2022 Ekonomi
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor
1100 TL otomatik olarak hesaplara yatırılıyor! Ödemeler 12 ay boyunca devam ediyor, başvuranlar alıyor Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren ödeme miktarı yükseltildi. Paralar PTT hesaplarına otomatik olarak yatırılacak. Destek ödemeleri ve başvuru şartları ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Devlet zorunlu askerlik hizmetini yürüten, er ve erbaş olarak askerlik yapanların gelir durumu iyi olmayan aile fertlerine nakit yardımı yapıyor. Ailenin geçimini sağlayan kişi askerdeyse aileye devlet bakıyor. Sınır illeri başta olmak üzere riskli bölgelerde askerlik yapanların ailelerine gelirleri asgari ücretin üçte birinin altındaysa verilen yardım 1.100 liraya çıktı. Devlet her iki ayda bir yardım alan ailelerinin PTT'de otomatik açılan hesaplarına 550 lira yatırıyor. Muhtaç asker ailesi yardımında çocuklara da 150 lira ödeniyor.
23.05.2022 Ekonomi
2.354 TL yarın banka hesaplarında! Yüz binlerce kişi bekliyordu, ödemeler başlıyor...
2.354 TL yarın banka hesaplarında! Yüz binlerce kişi bekliyordu, ödemeler başlıyor... Paralar hesaplara yatırılıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Tarih belli oldu; ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve aileleri için Evde Bakım Yardımı desteği veriliyor. Bakıma muhtaç engelli yakınının bakımını üstlenen hak sahibi başına aylık 2 bin 354 TL ödeme yapılıyor. Yarından itibaren paralar hesaplara yatırılacak ve ödemeler 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak. Evde Bakım Yardımı ile ilgili son dakika açıklaması...
14.05.2022 Ekonomi
Emeklilik fırsatı! Az primle erken emeklilik! Tek tek açıklandı
Emeklilik fırsatı! Az primle erken emeklilik! Tek tek açıklandı Emekli olmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Emeklilik için büyük fırsat. Emeklilik ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. Çalışmayan, emekli, malullük aylığı almayan, prim günü eksik olan, part-time çalışanlar isteğe bağlı sigortalı olarak sağlık hizmeti ve emekli aylığı almaya hak kazanır. İsteğe bağlı sigortalılar SSK statüsünde daha az primle daha erken emekli olabilir. SSK'lı olarak ay içinde 30 günden az çalışanlar da isteğe bağlı sigorta yaptırabilir. Örneğin ay içinde 10 gün bir işyerinde garsonluk yapan bir kişinin ayrıca isteğe bağlı sigorta yaptırması durumunda ödediği primler de 4A'lı olarak değerlendirilir. Dul, yetim aylığı alanlar da isteğe bağlı sigortalı olabilir. İsteğe bağlı sigorta için 18 yaşını doldurmak ve her ay prim yatırmak gerekiyor. Bu yıl için isteğe bağlı sigortada en düşük prim 1601 lira olup, işe gitme zorunluluğu bulunmuyor. İsteğe bağlı sigortayı 2008'den sonra yaptıranlar Bağ-Kur kapsamında değerlendiriliyor. Bu nedenle emeklilik için daha uzun süre prim ödeniyor. Son 3.5 yılı SSK statüsünde çalışılması durumunda emeklilik de öne çekilir. İsteğe bağlı sigortalıyken zorunlu sigortalı olmayı gerektirecek işte çalışanların sigortalılıkla çakışan isteğe bağlı prim ödenen süreleri iptal edilir. Bu süreye ilişkin primler iade ya da doğacak borçlara mahsup edilir. Birden çok iş yerinde çalıştığı için yüksek prim ödeyen sigortalılar ise fazladan ödedikleri primleri geri alabilir. İşte emekli olmak isteyen herkesi ilgilendiren detaylar...
18.04.2022 Emekli
SGK'dan yeni karar! Resmen duyuruldu, GSS borçları siliniyor, başvurular...
SGK'dan yeni karar! Resmen duyuruldu, GSS borçları siliniyor, başvurular... Sosyal Güvenlik Kurumu güzel haberi duyurdu. GSS borçları siliniyor. Başvuru yapılması halinde Genel Sağlık Sigortası borçlarından muafiyet sağlanıyor. Genel Sağlık Sigortası; kişilerin öncelikle sağlıklarının korunmasını, sağlık riskleri ile karşılaşmaları halinde ise oluşan harcamaların finansmanını sağlayan sigorta anlamına geliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışmayan kişilerin GSS primlerini kendilerinin ödemesi gerekiyor. Ödeme gücü bulunmayanlar ise; gelir testi yaparak gelirlerinin belirlenen standardın altında olması durumunda ödeme yapmıyor. Ancak SGK'dan yapılan yeni açıklamada GSS borcundan muafiyet ile ilgili önemli bir detaya dikkat çekildi. Sosyal Güvenlik Kurumu yurt dışında okuyan öğrencilerin GSS borçlarını siliyor. Yaş şartı olmaksızın yurt dışında okuyan tüm öğrenciler kapasam dahil edildi.
24.03.2022 Gündem
Kıdem tazminatında flaş gelişme! Tamamen değişiyor, ödenecek ücret...
Kıdem tazminatında flaş gelişme! Tamamen değişiyor, ödenecek ücret... Aynı işyerinde bir yıl ve üzerinde çalışanlar işten çıkarılması durumunda kıdem tazminatı alma hakkına sahip oluyor. Tazminat ödemesi yapılırken çalışanın aylık kazancı üzerinden hesaplama yapılıyor. Kıdem tazminatı ile ilgili yeni bir düzenleme gündemde. Milyonları çok yakından ilgilendiren düzenleme ile kıdem hakkı koruma altına alınacak ve ödenecek ücrete beli bir standart getirilecek. Tam zamanlı olarak çalışanlar için kıdem tazminatı hakkı ile ilgili detaylar net. Ancak yarı zamanlı olarak çalışanlar işten çıkarılmaları durumunda çoğunlukla kıdem tazminatı alma konusunda sorun yaşıyor. Öğrenci, küçük çocuğu olan anne, emeklilerin tercih ettiği "kısmi süreli" olarak nitelendirilen yarı zamanlı çalışmada sosyal haklar genişliyor. Kıdem tazminatı hakkı yasal olarak korumaya alınırken bu yıl 4 bin 253 lira olan asgari ücret yarı zamanlı çalışılan süreyle orantılı ödenecek. İşte kısmi süreli (yarı zamanlı) çalışmaya yönelik sosyal haklar, yasal düzenlemelere ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
Borcu olanlar dikkat! Resmen duyuruldu, yıl sonuna kadar...
Borcu olanlar dikkat! Resmen duyuruldu, yıl sonuna kadar... Borcu olan çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Süre yıl sonuna kadar uzatıldı. Genel Sağlık Sigortası (GSS) sistemine prim borcu olanlar, yıl sonuna kadar sağlık hizmeti alabilmesi için Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki 2022 GSS primleri ne kadar oldu? GSS primi nedir, ne işe yarar? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Gündem
Emeklilik ile ilgili flaş detay! Milyonları kapsıyor
Emeklilik ile ilgili flaş detay! Milyonları kapsıyor Emekli maaşıyla ile ilgili flaş detaylar! Milyonları kapsıyor. Çoğu kişi bilmiyor. Erken emeklilikten çift maaşa, isteğe bağlı sigortadan malulen emekliliğe kadar birçok başlıkta ekonomik ve sosyal kazanımlar için püf noktaları gözden kaçırmamak gerekiyor. İş Kanunu'na göre SSK veya Bağ-Kur'lu olarak işe başlayanların yetim aylığı kesilmiyor, çift maaş alınmasının önünde bir engel bulunmuyor.
30.12.2021 Emekli
SGK borçları ile ilgili flaş gelişme! Büyük kolaylıkta son fırsat! Tarih verildi
SGK borçları ile ilgili flaş gelişme! Büyük kolaylıkta son fırsat! Tarih verildi SGK borçlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. SGK borçlarıyla ilgili son fırsat. SGK borçlarına ait ilk taksiti süresinde ödeyemeyenler ile genel sağlık sigortası borçları nedeniyle yapılandırmaya başvuramayanlar bu hususlarda bir kolaylık olup olmadığını merak ediyor. SGK mevzuatında alternatif kolaylıklar yer almaktadır. Taksitle ödeme seçeneğini seçmesine rağmen ilk taksit ödemesini 30 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştiremeyenler, SGK’ya başvurup talepte bulunmaları hâlinde borcun tamamının geç ödeme zammıyla birlikte peşin olarak 31/12/2021 tarihine kadar ödenmesi mümkün bulunmaktadır. Bu bağlamda vatandaşların yapılandırma haklarının kaybolmaması için iş yerinin tescilli bulunduğu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerine/Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüklerine başvurarak taksitli ödeme yapılandırmasının peşin ödemeyle ifa etmek istediklerine dair bir an evvel yapmaları lehlerine olacaktır.
11.12.2021 Çalışma Hayatı
SGK resmen duyurdu! Yarın son gün, hemen...
SGK resmen duyurdu! Yarın son gün, hemen... SGK harekete geçti ve resmen duyurdu. Çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından art arda yapılan açıklamalar ile vatandaşlar uyarıldı. SGK yazılı olarak yaptığı açıklamada vatandaşların merak ettiği detayları paylaştı. SGK’nın borç yapılandırmasına yaklaşık 1.2 milyon kişi, 61 milyarlık borç için başvurdu. 1.6 milyar lira peşin ödeme yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yapılandırılan prim borçlarının ilk taksit ödemesinde son günün 30 Kasım olduğunu hatırlattı.
29.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gelir Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelir testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.