Gaziler

Gaziler

Son dakika gaziler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.258 gaziler haberi bulunmuştur. Tüm gaziler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz
Bakan Göktaş açıkladı: Kamuda 49 bin 901 kişiyi istidam edeceğiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, "Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" dedi.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak' Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023 Emekli
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
19 Eylül Gaziler günü resimli mesajları 2023 ve 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili güzel sözler! Kısa, anlamlı, en güzel Gaziler Günü mesajı burada! 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
19 Eylül Gaziler günü resimli mesajları 2023 ve 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili güzel sözler! Kısa, anlamlı, en güzel Gaziler Günü mesajı burada! 19 Eylül Gaziler Günü mesajı Her yıl 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde mareşallik unvanı ve gazilik rütbesi ile ödüllendirilmesinin anısına düzenlenir. Bu özel günü anlamlı kılmak, Gazilerin gününü kutlamak isteyenler ise Gaziler Günü resimli mesajlar, sözleri ve şiirleri arayarak WhatsApp, Facebook ve Instagram gibi platformlarda paylaşmak için araştırma yapıyor. Biz de günün anlam ve önemine istinaden Gaziler Günü mesajları derledik. İşte 2023 kısa, anlamlı resimli Gaziler Günü kutlama mesajı ile Sakarya Meydan Muharebesi gazileri…
19.09.2023 Gündem
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz" dedi.
15.09.2023 Gündem
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak damada kurşun yağdırdı. Damada sıkılan kurşunların sekmesiyle 10 yaşındaki bir çocuk da yaralandı. Kaçan şüpheli 5 saat sonra özel ekip tarafından yakalanırken saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
6.09.2023 Yaşam
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı ABD’de Başkan Joe Biden’ı sosyal medya hesabından tehdit ettiği için, FBI’ın evine baskın düzenlediği ve vurarak öldürdüğü Craig Robertson'ın komşuları yaşlı adamı 'kimseye zarar olmayan biri' olarak tanımladılar.
11.08.2023 Dünya
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tıp dünyasının ünlü ismi Prof. Dr. Evren Yaşar atandı. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
1.08.2023 Gündem
Bakan Ersoy talimatı verdi! Ücret sabit tutuldu
Bakan Ersoy talimatı verdi! Ücret sabit tutuldu Müze ve ören yerine sınırsız ziyaret olanağı sağlayan Müzekart’ın fiyatı bu yıl da 60 lirada sabit tutuldu
16.07.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümünde, İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı.
15.07.2023 Gündem
Kahramanlık destanı 15 Temmuz görselleri ve mesajlar! Resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü mesajları, sözleri
Kahramanlık destanı 15 Temmuz görselleri ve mesajlar! Resimli 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü mesajları, sözleri Resimli 15 Temmuz mesajları araştırılmaya başlandı. Hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. Şehitler ve gaziler rahmetle anılıyor. 81 ilde camilerden sela sesleri yükseliyor. Bu günün önemini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler "15 Temmuz resimleri ve mesajları"nı internetten araştırmaya başladı. İşte en özel 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü mesajları ve sözleri...
14.07.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak 2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 1'inci taksit ödemeleri için verilen süre 31 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor. 2'nci taksit ödemeleri ise 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Borcunu ödemeyenler için gecikme durumunda yüzde 2,5 oranında faiz uygulanacak.
29.05.2023 Ekonomi
EYT'lilere bir müjde daha! Ödeme yapmayacaklar
EYT'lilere bir müjde daha! Ödeme yapmayacaklar Emekli aylığına hak kazanan EYT’liler için iyi haber geldi. Onlar da ev hanımı, şehit yakını, işsiz, gaziler gibi emlak vergisi muafiyetinden yararlanmaya başlayacak. Brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek meskene ait vergi oranı sıfır olarak uygulanacak
25.05.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 12'ye yükseldi
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 12'ye yükseldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye’nin kuzeyinde üs bölgelerine gerçekleştirilen saldırı sonrasında yapılan operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 12’ye yükseldiğini açıkladı.
17.04.2023 Gündem
Bakan Akar açıkladı: TCG Anadolu İstanbul'da vatandaşların ziyaretine açılıyor
Bakan Akar açıkladı: TCG Anadolu İstanbul'da vatandaşların ziyaretine açılıyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TCG Anadolu’nun yarın İstanbul’da vatandaşların ziyaretine açılacağını belirterek, “Sonrasında ise Hava Kuvvetlerimiz destekli Karadeniz’e doğru seyir yapacak. Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü görmeyenler görecek ve duyacak” dedi.
16.04.2023 Gündem
65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı 2023? 65 yaş maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı, 65 yaş aylığı ne kadar?
65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı 2023? 65 yaş maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı, 65 yaş aylığı ne kadar? Muhtaçlık sınırının altında geliri olan ve bu Valiliklerce/Kaymakamlıklarca tespit edilen kişiler, başvuru yaptıktan sonra şartları karşılaması durumunda yaşlılık maaşı ödemelerinden faydalanabiliyor. Bayram öncesi yaşlılık maaşı alan vatandaşlar “65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı 2023? 65 yaş maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı?” sorusuna yanıt arıyor.
12.04.2023 Ekonomi
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli bayram ikramiyeleri nisanın kaçında verilecek?
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli bayram ikramiyeleri nisanın kaçında verilecek? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri 14-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
5.04.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücülere umut aşılayanlara hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücülere umut aşılayanlara hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Söylemleriyle FETÖ'cülere ve bölücülere umut aşılayanlara kendi siyasi ikballerinden kendi heveslerinden başka bir şey düşünmeyenlere hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum." dedi
1.04.2023 Gündem
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı Edirne'de Balkan Savaşları'nda şehit düşen askerler, Sarayiçi'nde bulunan Balkan Şehitliği'nde düzenlenen törenle anıldı. 
26.03.2023 Gündem
Kurban Bayramı ne zaman 2023, ayın kaçında? Kurban Bayramı 1. Günü 2023 hangi ayda, kurban bayramına kaç gün kaldı 2023?
Kurban Bayramı ne zaman 2023, ayın kaçında? Kurban Bayramı 1. Günü 2023 hangi ayda, kurban bayramına kaç gün kaldı 2023? Emeklilere ödenen 1100 TL bayram ikramiyesini de 2000 TL’ye çıkarmayı düzenleyen teklife ayrıca muharip gaziler arasındaki aylık farklarının giderilmesi için tüm gazilere asgari ücret ödenmesine ilişkin bir madde eklendi. Peki, Kurban Bayramı ne zaman 2023, Kurban Bayramı’na kaç gün kaldı? Kurban Bayramının 1. Günü ayın kaçında, hangi gün?
25.03.2023 Gündem
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi.
18.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaziler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.