Gap

Gap

Son dakika gap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gap gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 gap haberi bulunmuştur. Tüm gap haberleri aşağıda listelenmiştir.
GAP ilişki türü | GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir?
GAP ilişki türü | GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir? GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir? Sosyal medyada son günlerde GAP ilişki popüler oldu. İlişkiler şekil değiştirdi. Love bombing, ghosting, gaslighting derken şimdi de GAP ilişki gündeme geldi. Gap kelimesi İngilizcede boşluk anlamına geliyor. Bu ilişki parçalı ve boşluklu bir ilişki yaşamak da anlamına geliyor. İşte Sosyal medyada gündem olan GAP ilişki ne, bariyer ilişki nedir? Sorularının detaylı cevapları…
10.02.2024 Gündem
Mardin’de ‘bereketin müjdeleyicisi’ GAP Şelalesi, akmaya başladı
Mardin’de ‘bereketin müjdeleyicisi’ GAP Şelalesi, akmaya başladı Mardin'in Derik ilçesinde 20 bin dönümlük meyve ve zeytin ağaçlarını bulunduğu GAP Bahçeleri’ni sulayarak hayat veren GAP Şelalesi, son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte akmaya başladı. ‘Bereketin müjdeleyicisi’ olarak bilinen ve aktığı yıllarda ürün rekoltelerinin arttığına inanan bölge halkı, şelaleye giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.
4.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 28 Nisan'da Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz'ü şehit eden teröristler turuncu kategorideki Ramazan Temel ve gri kategorideki Bilal Şahin'in etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
'Beyaz altın' olarak bilinen pamukta rekolte sevinci
'Beyaz altın' olarak bilinen pamukta rekolte sevinci Türkiye’de yetiştirilen pamuğun yaklaşık yüzde 50’sinin üretildiği Şanlıurfa’da hasat dönemi başladı. Üreticinin yüksek verim aldığı pamukta bu yıl 1 milyon 400 bin ton rekolte hedefleniyor.
29.09.2022 Ekonomi
Et fiyatlarında indirim! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yüzde 30-35 indirimle satışına başlayacağız
Et fiyatlarında indirim! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yüzde 30-35 indirimle satışına başlayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, talimatı aldılar, bundan böyle koyun, kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık. Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle onların da satışına başlayacağız." dedi.
11.08.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü!
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü! PKK'nın sözde Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod adlı Ferhat Tunç, Emniyet, İstihbarat, Havacılık ve PÖH'lerin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
7.12.2021 Gündem
Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir?
Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir? Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES"in açılışı bugün gerçekleşti. Barajın nerede olduğu, yapımına ne zaman başladığı gibi konular da araştırılmaya başlandı. Peki, Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir?
6.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: İnşallah çok yakında...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: İnşallah çok yakında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum size. İnşallah çok yakında Sakaryamıza da bin yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz. Sakaryalı kardeşlerimiz artık bir başka şehre gitmeyecek. Burada tüm sorun çözülecek. Kendi aşımızı da artık devreye alıyoruz." dedi.
2.07.2021 Siyaset
Gap, İngiltere'deki tüm mağazalarını kapatacak
Gap, İngiltere'deki tüm mağazalarını kapatacak Gap, İngiltere'deki tüm mağazalarını kapatacak, sadece online hizmet verecek.
1.07.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ile ilgili sözlerini sert bir dille eleştirdi. Erdoğan, "Bay Kemal 6 ay sonra seçim var diyor. Duydunuz mu? Yeni mi duydunuz? Bay Kemal diyorsa doğrudur. Türkiye'nin gündeminde seçim yoktur. Seçim Haziran 2023'tedir." diye konuştu. 'Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi' iddiaları ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Karşımızda Katarlı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan, sıkılmadan 2 milyon 600 bin öğrenci ve ailelerine sallayabilecek kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor. Bu ne densizliktir, terbiyesizliktir." dedi.
30.06.2021 Siyaset
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Yeşil kategoride aranan örgüt mensubu Özgür Abik teslim oldu
Yeşil kategoride aranan örgüt mensubu Özgür Abik teslim oldu İçişleri Bakanlığı'nca, terörden arananlar listesinde yeşil kategoride aranan 'Erdal Uğur' kod adlı Özgür Abik'in, terör örgütü PKK/KCK'dan kaçarak Mardin'de güvenlik güçlerine teslim olduğu açıklandı.
18.06.2021 Gündem
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer ve borç açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer ve borç açıklaması! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un borcunu açıklayan Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ın transferiyle ilgili soruya cevap verdi.
2.04.2021 Futbol
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de!
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de! 1. Üretimine başlanan yıla ithafen yalnızca 1970 adet üretilen Range Rover Fifty Edition, 2.0 litre 404 BG Plug-in Hybrid motor seçeneğiyle Türkiye’de sadece 10 adet satılacak.
9.03.2021 Otomobil
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık.8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak" dedi. Türkiye'nin yeni anayasa yapmasının vakti geldiğini dile getiren Erdoğan "Yakında reform paketlerimizin felsefesini, amaçlarını, hedeflerini ve faaliyet başlıklarını içeren kapsamlı çalışmayı kamuoyuyla paylaşacağız. Belki de vakti geldi. Ülkemizde yeni bir anayasa tartışması başlamalıdır. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz" dedi.
1.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi: Lokanta, restoran ve kafelere destek ödemesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi: Lokanta, restoran ve kafelere destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında milletvekillerine seslendi.Erdoğan, "Yakında hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz reform paketlerini Meclis'imizin takdirine sunmaya başlayacağız. Ülkemizi 2023 ve sonrasına taşıyan köklü düzenlemeler içerdiği görülecektir. Reform sürecine hep birlikte sahip çıkacağız. Lokanta, restoran ve kafeler için, 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan işletmelere destek ödemesine başlayacağız. Esnafımızı yalnız bırakmayacağız. Aylık 1000 TL desteğe devam edeceğiz." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'da toplu açılış töreninde önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'da toplu açılış töreninde önemli mesajlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden, Diyarbakır-Silvan Barajı Gövde Dolgu Çalışması Tamamlanması Merasimi ile Ergani Barajı, Başlar Barajı ve Ergani İçme Suyu Arıtma Tesisi Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan kuraklık tehlikesine dikkat çekerek, "Karşı karşıya bulunduğumuz durum, bizi alternatif su depolama yöntemleri arayışına itmektedir." dedi. Erdoğan, "Halen devam eden çalışmalarla 2023'e kadar 150 yer altı barajını tamamlamayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.
23.01.2021 Siyaset
GAP'tan flaş karar! Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor
GAP'tan flaş karar! Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor Amerikan giyim şirketi GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı.
21.10.2020 Ekonomi
Bakan Soylu açıklamıştı! Operasyonun detayları ortaya çıktı
Bakan Soylu açıklamıştı! Operasyonun detayları ortaya çıktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de jandarma ekiplerine teşekkür ederek, "Mardin Derik kırsalında, büyükşehirlerimize gönderilmek üzere hazırlanmış kimyasal patlayıcı ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildi." ifadelerini kullandı.
4.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin parlayacak yıldızı olarak Türkiye  gösteriliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni dönemin parlayacak yıldızı olarak Türkiye gösteriliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Ovası Sulama Projesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Pandemi döneminde iki sektörün önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bunlardan birisi sağlık diğeri gıdadır. Yeni dönemin parlayacak yıldızı olarak Türkiye gösteriliyor." dedi
3.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.