Galaxy Note

Galaxy Note

Son dakika galaxy note haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galaxy note ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galaxy note haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galaxy Note

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galaxy note gelişmeleri de dahil olmak üzere 898 galaxy note haberi bulunmuştur. Tüm galaxy note haberleri aşağıda listelenmiştir.
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung bir modelinin fişini çekiyor!
Samsung bir modelinin fişini çekiyor! Samsung Note serisinden tamamen elini eteğini çekiyor. Zira bir süre önce yeni model gelmeyeceğini öğrendiğimiz telefon serisinin eski modelleri de güncelleme alamayacak.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
5 yeni Galaxy satışa çıktı
5 yeni Galaxy satışa çıktı Samsung Electronics, ilk sanal Galaxy Unpacked etkinliğinde, beş yeni cihazını tanıttı.
8.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9'da sararma sorunu
Samsung Galaxy Note 9'da sararma sorunu Samsung'un Note serisinin bir üyesi olan Galaxy Note 9'un ekranında sararma problemi ortaya çıktı. Son zamanlarda söz konusu sorunu yaşayanların sayısının artmasıyla birlikte Samsung forumlarına şikayet mesajları yağıyor.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
iPhone 11 Pro mu? Galaxy Note 10 Plus mı?
iPhone 11 Pro mu? Galaxy Note 10 Plus mı? 2019'a damgasını vuran iki akıllı telefon modellerinden hangisi günlük kullanımda daha hızlı? Apple tarafından satışa sunulan iPhone 11 Pro Max mi, yoksa Samsung Galaxy Note 10 Plus mı?
2.10.2019 Bilim ve Teknoloji
AirPods mu Galaxy Buds mı?
AirPods mu Galaxy Buds mı? Kablosuz kulaklık sektörü gün geçtikçe büyüyor. Apple başta olmak üzere Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi dahil pek çok marka kendi ürünlerini ortaya koyuyor. Peki en çok hangisi satıyor?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı Samsung, dün gece gerçekleştirdiği ve Unpacked adını verdiği etkinlikte Galaxy Note ve Galaxy Note 10 Plus model telefonlarıyla birlikte Galaxy Book S model yeni nesil bilgisayarını görücüye çıkardı.
8.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı!
Samsung Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı! Samsung'un bir süredir görüntüleri internete sızan yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2, Galaxy Note 10 serisi telefonların tanıtımından önce duyuruldu. Peki yeni saat hangi özelliklerle geliyor? Fiyatı ne oldu?
8.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 özellikleri
Samsung Galaxy Note 10 özellikleri Samsung, Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus model yeni telefonları için artık saatlerini sayıyor. Bu akşam saatlerinde gerçekleştirilmesi beklenen etkinlikte duyurulacak yeni telefonlar bakın hangi özelliklerle gelecek?
7.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Watch Active 2 işte böyle görünüyor
Galaxy Watch Active 2 işte böyle görünüyor Samsung, Galaxy Note 10 serisi yeni telefonları için son hazırlıklarını yaparken, diğer yandan etkinlikte sadece telefonlarını paylaşmayacak; aynı zamanda yeni akıllı saatlerini de vitrine koyacak. İşte karşınızda Galaxy Note 10 ile birlikte duyurulması planlanan ve internete yeni görüntüleri sızan Galaxy Watch Active 2...
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 Plus satışa çıkıyor
Samsung Galaxy Note 10 Plus satışa çıkıyor Samsung, henüz Galaxy Note 10 serisi telefonlarını tanıtmış değil; ancak ABD merkezli telefon operatörü Verizon'a ait internete sızan bir görüntü, Galaxy Note 10 Plus 5G'yi gözler önüne serdi. Peki Galaxy Note 10 serisi telefonlar hangi özelliklerle geliyor?
26.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 hangi işlemciyi kullanacak?
Samsung Galaxy Note 10 hangi işlemciyi kullanacak? Samsung'un 7 Ağustos tarihinde Unpacked etkinliği kapsamında dünyaya duyurmayı planladığı yeni akıllı telefonu Galaxy Note 10'un özellikleri yavaş yavaş belli oluyor. Peki yeni Samsung telefon hangi işlemciden güç alacak?
19.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note10+'tan yeni görsel
Samsung Galaxy Note10+'tan yeni görsel Teknoloji devlerinden Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note10+'a dair detaylar gelmeye devam ediyor.
13.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 büyük bir sürprizle geliyor
Samsung Galaxy Note 10 büyük bir sürprizle geliyor Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, önümüzdeki haftalarda yeni amiral telefonu Galaxy Note 10'u sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak Galaxy Note 10, tek başına gelmeyecek; işte şirketin gizli sürprizi...
5.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Note 9 için gece modu aktif oldu
Note 9 için gece modu aktif oldu Samsung'un geçen yıl tanıttığı Note serisinin son halkası Galaxy Note 9 için gece modu özelliği nihayet aktif hale getirildi. 704 MB alan kaplayan güncellemeyle gelen gece modu özelliği, beraberinde bir dizi güvenlik yaması da sunuyor.
18.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung o özelliği kullanmayacak!
Samsung o özelliği kullanmayacak! Teknolojinin önde gelen şirketlerinden biri olan Samsung, yakın bir zamanda tanıtacağı yeni telefonunda kullanıcılar tarafından beklenen bir özelliğe yer vermeyecek.
12.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 10 için yeni iddia
Galaxy Note 10 için yeni iddia Samsung Galaxy Note 10'da kulaklık girişi ve fiziksel tuşların bulunmayacağına dair söylentiler, bu iddiayla farklı bir boyut daha kazandı.
4.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10'un sürpriz özelliği ortaya çıktı!
Samsung Galaxy Note 10'un sürpriz özelliği ortaya çıktı! Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung'un yaz aylarında duyurması beklenen yeni amiral telefonu Galaxy Note 10'un özellikleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Şirketin bugüne dek ürettiği en iyi telefonu olması beklenen Galaxy Note 10'un en dikkat çeken yanlarından biri bakın ne olacak?
7.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 10 böyle olacak!
Galaxy Note 10 böyle olacak! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy Note 10'un üzerinde son rötuşları yapıyor. Yaz aylarında duyurulması beklenen yeni telefonun muhtemel özellikleri bakın nasıl olacak?
6.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan sonra sıra Samsung'da
Apple'dan sonra sıra Samsung'da Geçtiğimiz günlerde Apple'ın kar beklentisini düşürmesinin ardından Samsung da benzer bir açıklama yaptı.
9.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy S10'un yeni bir özelliği ortaya çıktı
Samsung Galaxy S10'un yeni bir özelliği ortaya çıktı Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un beklenen telefonlarından Galaxy S10, Galaxy A8s ile birlikte kullanıcılara sunulan bir özelliği bünyesinde barındıracak. İşte o özellik...
28.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarına Pie müjdesi!
Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarına Pie müjdesi! Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus, Android 9.0 Pie güncellemesine sonunda kavuştu.
27.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung da Google'ı kıskandı
Samsung da Google'ı kıskandı Yakın zamanda piyasaya sürülen amiral gemisi telefonların neredeyse tamamı, düşük ışıklı ortamlarda çekilen fotoğrafları iyileştirmek adına birtakım özelliklere sahipti. Bunun en etkileyici örneğini "Night Sight" adıyla Pixel 3'te görmüşken, yeni bilgiler Samsung'un da S10 serisi için benzer bir özellik üzerinde çalıştığını gösteriyor.
22.12.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Galaxy Note ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galaxy note haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.