Galata Köprüsü

Galata Köprüsü

Son dakika galata köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galata köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galata köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galata Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galata köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 galata köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm galata köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
Hilafet Bayrağı ile Kelime-i Tevhid bayrağı farkı nedir? Neden gündem oldular?
Hilafet Bayrağı ile Kelime-i Tevhid bayrağı farkı nedir? Neden gündem oldular? Hilafet Bayrağı ve Kelime-i Tevhid Bayrağı, 1 Ocak'ta Galata Köprüsü'nde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü nedeniyle gündem oldu. Bunun üzerine Kelime-i Tevhid Bayrağı kelimesi gündemdeki yerini aldı. Peki, Kelime-i Tevhid Bayrağı nedir, neden gündeme geldi?
2.01.2024 Gündem
Filistin'e destek yürüyüşündeki vatandaşa yumruklu saldırı: Şüpheli gözaltına alındı
Filistin'e destek yürüyüşündeki vatandaşa yumruklu saldırı: Şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da düzenlenen 'Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e rahmet' yürüyüşünde, Ege A., isimli kişi, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak açan İsmail Aydemir'e yumruk attı. Gözaltına alınan Ege A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
1.01.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
1 Ocak Galata Köprüsü mitingi ne zaman başlıyor? 1 Ocak Gazze yürüyüşü nerede başlayacak, bitecek? Gazze mitingi nedeniyle kapanacak yollar...
1 Ocak Galata Köprüsü mitingi ne zaman başlıyor? 1 Ocak Gazze yürüyüşü nerede başlayacak, bitecek? Gazze mitingi nedeniyle kapanacak yollar... Galata Köprüsü'ndeki miting 1 Ocak 2024 Pazartesi günü yapılacak. Gazze'de yaşanan acımasız katliamı protesto etmek ve terör örgütü PKK'ya lanetlemek üzere milyonlar Galata'da buluşuyor. Milli İrade Platformu üyesi 308 sivil toplum kuruluşunun organizasyonunda İstanbul'da tarihi bir eyleme imza atılacak. "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüş yapılacak. Peki 1 Ocak Galata Köprüsü'ndeki miting ne zaman başlayacak? İşte miting nedeniyle kapanacak yollar...
1.01.2024 Gündem
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı
Şehitlerimiz ile Gazze için Galata Köprüsü'nde tarihi yürüyüş: Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'tan çağrı Sınır ötesinde görev yaparken şehit düşen Mehmetçiklerimiz ile İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinliler için yılın ilk gününde Galata Köprüsü'nde yürüyüş düzenlenecek. Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla tarihi yürüyüşe destek verdi.
29.12.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Bisiklet Turu etkinliği nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
30.09.2023 Yaşam
Galata Köprüsü’nde yangın paniği! İtfaiye ekipleri harekete geçti
Galata Köprüsü’nde yangın paniği! İtfaiye ekipleri harekete geçti Beyoğlu'nda Galata Köprüsü altında bulunan bir restoranda yangın çıktı. Kısa süreli panik yaşanırken yangın sırasında köprü üstünde bulunanlar dumana aldırış etmeden balık tutmaya devam etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
27.09.2023 Gündem
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı  Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.
13.08.2023 Gündem
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek
İstanbul'da deprem hazırlığı! 13 Ağustos'ta başlıyor, 40 gün sürecek Yeni Galata Köprüsü'nde 40 gün sürecek çalışma yapılacak. Köprüyü olası İstanbul depremine hazırlamayı amaçlayan çalışmanın ilk etabı, 13 Ağustos pazar gece 00.00'da başlayacak. Tramvay seferi hariç olmak üzere, 40 gün boyunca trafik akışı alternatif güzergahlarla sağlanacak.
11.08.2023 Gündem
Kira zammında yüzde 25 sınırı için kritik detay!
Kira zammında yüzde 25 sınırı için kritik detay! Son yıllarda hızla artan kira fiyatları ev sahibi ve kiracı arasında büyük sorunlara yol açtı. Ev sahiplerinin yaptığı zamları yüksek bulan kiracılar, mahkemenin yolunu tuttu. Yığılan taleplerle davalar artarken, kiralara yüzde 25 zam sınırlaması getirildi. Ancak birçok ev sahibi bu sınırlamanın üstünde zam yapmaya devam etti.Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, bu durumlarda izlenmesi gereken yollara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
3.08.2023 Ekonomi
Lüks cipiyle Galata Köprüsü'nde tramvay yoluna girdi, seferler durdu
Lüks cipiyle Galata Köprüsü'nde tramvay yoluna girdi, seferler durdu Galata Köprüsü'nde cip sürücüsü tramvay yoluna girerek mahsur kaldı. Olay nedeniyle tramvay seferlerinde aksamalar meydana geldi. Cipi sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlatıldı.
1.08.2023 Yaşam
Tekne Galata Köprüsü'ne çarptı! 'Yanlış girdi, üst çatı komple gitti'
Tekne Galata Köprüsü'ne çarptı! 'Yanlış girdi, üst çatı komple gitti' Galata Köprüsü'nün altından geçen tur teknesinin üst bölümü köprüye çarptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, hasar alan tekne Eminönü'ne yanaştı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın olayla ilgili tutanak tuttuğu öğrenildi.
31.05.2023 Yaşam
Galata Köprüsü’nden denize atlayan kişi boğuldu
Galata Köprüsü’nden denize atlayan kişi boğuldu Beyoğlu Galata Köprüsü’nden denize atlayan bir kişi yüzeye çıkamadı. Olay yerine gelen Dalgıç Polisler ve Kurbağa Adamlar tarafından yapılan çalışmalar sonucu ölü olarak bulundu.
19.05.2023 Yaşam
Sevgilisiyle banka oturmak istedi, kalbinden bıçaklandı! İstanbul’da korkunç cinayet
Sevgilisiyle banka oturmak istedi, kalbinden bıçaklandı! İstanbul’da korkunç cinayet Karaköy sahilinde sevgilisiyle bir banka oturmak isteyen 21 yaşındaki genç, “yanıma oturma” diyen şahıs tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybederken kaçan saldırgan, gencin arkadaşları tarafından yakalanıp dövüldü. Şahısların elinden de kaçan saldırgan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanıp tutuklandı.
26.04.2023 Yaşam
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar İstanbul'da makas atarak araç kullanan iki trafik magandası, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye attı.
13.11.2022 Yaşam
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Pazar günü yapılacak 44üncü 'N Kolay İstanbul Maratonu' nedeniyle trafiğe kapatılacak yollarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 
5.11.2022 Yaşam
Marmara Denizi için tehlike çanları çalıyor: "İstilacı türler kapıda"
Marmara Denizi için tehlike çanları çalıyor: "İstilacı türler kapıda" Doğu Akdeniz ve Ege Denizi’nde görülmeye başlanan istilacı türler Marmara Denizi’nde endişeye neden oldu. İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saadet Karakulak, önlemlerin alınmaması durumunda Marmara Denizi’ni büyük bir tehlikenin beklediğini söyleyerek, “Ekosisteme yabancı türler girerse Marmara Denizi’ndeki tüm biyoçeşitliliği kaybedebiliriz” dedi.
22.10.2022 Yaşam
Türk polisi başardı Almanlar hayran kaldı: Olmayacak şeyi yaptınız!
Türk polisi başardı Almanlar hayran kaldı: Olmayacak şeyi yaptınız! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun raporu üzerinden Milliyet'in açtığı “telefon dolandırıcılığı” dosyasında dikkat çeken detaylar var. “Telefon dolandırıcılığı” dosyasında, Emniyet Genel Müdürlüğü ayağı da mercek altına alındı. Şubat 2022’de sadece dolandırıcılığa odaklanacak “Dolandırıcılık Şubesi”ni kuran Emniyet, bu mücadelede yürüttükleri yeni konsepti anlattı. Almanya’daki Türk ve Alman vatandaşlarını dolandıran İzmir merkezli şebeke kıskıvrak yakalanarak 500 milyonluk mal varlığına el konuldu. Emniyet yetkilileri, “Alman emniyet yetkilileri operasyonumuza hayran kaldılar. ‘Bunu nasıl çözdünüz, olmayacak şeyi yaptınız’ diyerek görüşmelerimizde bize sordular” ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Gündem
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Galata Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galata köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.