Futbol Takımı

Futbol Takımı

Son dakika futbol takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan futbol takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını futbol takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.843 futbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm futbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bologna'dan gol sesi çıkmadı
Bologna'dan gol sesi çıkmadı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi A Milli Futbol Takımımız ilk ciddi sınavına İtalya karşısında çıktı. A Milli Futbol Takımımız, özel maçta İtalya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.
4.06.2024 Şampiy10
Bugün milli maç mı var? Türkiye İtalya maçı hangi kanalda, saat kaçta? Millilerin maçı şifresiz mi?
Bugün milli maç mı var? Türkiye İtalya maçı hangi kanalda, saat kaçta? Millilerin maçı şifresiz mi? A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 maçları öncesinde İtalya ile Karşı karşıya gelecek. EURO 2024 öncesi 2 hazırlık maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımı, İtalya ile karşı karşıya geliyor. Peki, İtalya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İtalya-Türkiye maçı şifresiz mi?
4.06.2024 Gündem
Almanya Milli Takımı'nda ırkçılık skandalı! İlkay Gündoğan'dan rahatsız oldular
Almanya Milli Takımı'nda ırkçılık skandalı! İlkay Gündoğan'dan rahatsız oldular Almanya'da EURO 2024 öncesi yapılan bir anket ortalığı karıştırdı. Batı Alman Radyo ve Televizyon Kurumu'nda (WDR) yayınlanan Sport Inside tarafından yapılan anket kısa sürede ses getirdi ve başta teknik direktör Julian Nagelsmann olmak üzere diğer futbolcuların tepkisini çekti. İşte detaylar...
3.06.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'na Semih Kılıçsoy müjdesi! Bertuğ Yıldırım'ın yerine geliyor
A Milli Futbol Takımı'na Semih Kılıçsoy müjdesi! Bertuğ Yıldırım'ın yerine geliyor A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri kadrosunu geçtiğimiz hafta cuma günü açıklamıştı.
31.05.2024 Fenerbahçe
A Milliler EURO 2024 hazırlıklarına başladı
A Milliler EURO 2024 hazırlıklarına başladı A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamındaki birinci etap çalışmalarına TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde dün ve bugün gerçekleştirdiği antrenmanlarla başladı.
25.05.2024 Süper Lig
Milli Takım'ın rakibi Portekiz'in EURO 2024 kadrosu açıklandı! Cristiano Ronaldo kararı
Milli Takım'ın rakibi Portekiz'in EURO 2024 kadrosu açıklandı! Cristiano Ronaldo kararı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım ile aynı grupta yer alan Portekiz'in aday kadrosu açıklandı.
21.05.2024 Futbol
EURO 2024 kaç takım katılacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hangi ülkede oynanacak? Türkiye EURO 2024 grubunda hangi takımlar var?
EURO 2024 kaç takım katılacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hangi ülkede oynanacak? Türkiye EURO 2024 grubunda hangi takımlar var? Futbolseverler liglerin bitimiyle yeni bir heyecana başlayacak. UEFA EURO 2024 sayılı günler kaldı. Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'da yapılacak. 24 takımın katılacağı şampiyona Berlin, Münih, Dortmund ve Hamburg gibi şehirlerin statlarında oynanacak. Türkiye A Milli Futbol Takımı da EURO 2024 gruplarında yer alıyor. Sporseverlerin merakla araştırdığı konuların başında 'Türkiye EURO 2024 Grubunda kimler var' sorusu oldu. Güçlü rakipleri arasından gruptan çıkmayı hedefleyen Millilerimiz bu turnuva en iyi şekilde hazırlanıyor. Peki EURO 2024 ne zaman başlayacak?
21.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar
Galatasaray'da 19.05 planı! İki kupayı birden kaldıracaklar Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının yarınki maçlarda artabileceği inancını taşıyan Cim-Bom ihtimalleri masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun garantilenmesiyle, 19.05’te (19 Mayıs) iki kupa kaldırıp, şov yapmayı düşünüyor.
11.05.2024 Galatasaray
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz
Hatayspor'da Erce Kardeşler isyan etti: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz Hataysporlu kaleci Erce Kardeşler, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.
6.05.2024 Süper Lig
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi
İsmail Yüksek'in peşine düştüler! Avrupa devleri sıraya girdi Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir EURO 2024 öncesi iki hazırlık maçına çıkan A Milli Takımımız iyi bir sınav veremedi. A Milli Takımımız Macaristan maçından sonra Avusturya karşısında şok bir yenilgi almış ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Fanatik yazarları Cem Dizdar, Serkan Akcan ve Erman Özgür de EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı’nın röntgenini çekti.
28.03.2024 Futbol
Semih Kılıçsoy, Montella'yı pişman etti! Yine yaptı yapacağını
Semih Kılıçsoy, Montella'yı pişman etti! Yine yaptı yapacağını Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya'yla 1-1 berabere kaldı. Semih Kılıçsoy, kaydettiği golle yeniden sahneye çıktı. İşte detaylar...
27.03.2024 Süper Lig
6-1 sonrası resti çekti! Montella'dan istifa bombası, Merih Demiral ve Arda Güler'e suçu attı
6-1 sonrası resti çekti! Montella'dan istifa bombası, Merih Demiral ve Arda Güler'e suçu attı A Milli Takımımız, EURO 2024 öncesinde Play-off maçları sırasında hazırlık maçı kapsamında Avusturya ile karşılaştı. A Milliler, Viyana'da oynanan maçta Avusturya'ya 6-1 gibi şok bir skorla kaybetti. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonu istifa bombasını açıkladı. Öte yandan yıldız oyuncular eleştirilerin odağı oldu.
27.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye'nin EURO 2024'teki son rakibi belli oldu
Türkiye'nin EURO 2024'teki son rakibi belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) son rakibi Yunanistan'ı eleyen Gürcistan oldu.
26.03.2024 Futbol
Avusturya - Türkiye maçı ne zaman? Milli maç hangi kanalda?
Avusturya - Türkiye maçı ne zaman? Milli maç hangi kanalda? A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Avusturya ile hazırlık maçına çıkıyor. Avusturya - Türkiye maçının tarihi ve saati futbolseverlerin gündemini meşgul etmeye başladı. Macaristan karşısında beklenmedik yenilgi alan bizim çocuklar Avusturya maçında iyi bir skor almak istiyor. Peki Avusturya - Türkiye maçı ne zaman? Avusturya Türkiye hangi kanalda?
26.03.2024 Futbol
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.