Fuatavni

Fuatavni

Son dakika fuatavni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuatavni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuatavni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuatavni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuatavni gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 fuatavni haberi bulunmuştur. Tüm fuatavni haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Fuat Avni’nin PR ekibi tespit edildi!
Fuat Avni’nin PR ekibi tespit edildi! Fetullahçı Terör Örgütü’nün kara propaganda için kullandığı Twitter hesabı Fuat Avni’yi açıldığı gün takibe alıp ‘Bu hesap önemli bilgiler verecek’ şeklinde tweetler atarak tanıtımını yapan ‘PR ekibi’ tespit edildi. Aralarında örgütün önemli isimlerinden Bülent Keneş, Celil Sağır, Hasan Cücük, Faruk Arslan, Hasan Hüseyin Çuhaoğlu, Mehmet Nuri Beyhan, Mehmet Çelik’in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında ‘FETÖ’ye yardım’ davası açıldı.
9.03.2020 Siyaset
FETÖ Mehmet Baransu hakkında flaş gelişme!
FETÖ Mehmet Baransu hakkında flaş gelişme! ‘FETÖ’ davası kapsamında tutuklu bulunan Mehmet Baransu, kaleme aldığı bir yazıda Balyoz davasının görüldüğü İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine ‘Hakaret’ ve ‘İftira’ attığı iddiasıyla bir kez daha Ağır Cezalık oldu.
5.01.2020 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lehine kamuoyu oluşturmak amacıyla faaliyet gösterdiği belirtilen "haberdar.com" adlı internet sitesinde çalışan, 5'i ByLock kullanıcısı 7 sanık hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.04.2019 Gündem
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın yeniden savunması alındı. Ilıcak, Zekeriya Öz'le çektirdiği kar topu fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.
21.09.2018 Gündem
Karşı gazetesi soruşturmasında 5 yakalama kararı
Karşı gazetesi soruşturmasında 5 yakalama kararı Kapatılan Karşı gazetesine yönelik FETÖ soruşturması sonunda hazırlanan iddianameyi kabul eden mahkeme, 5 sanık hakkında yakalama kararı verdi.
2.08.2018 Gündem
Sözcü’nün sahibi için 30 yıl hapis istemi
Sözcü’nün sahibi için 30 yıl hapis istemi Sözcü Gazetesi’nin sahibi Burak Akbay ile muhabirleri Gökmen Ulu, Mediha Olgun, Yonca Yücekaleli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Burak Akbay için 30 yıla kadar hapis istenirken iddianame ‘Sözcü Erdoğan’ı buldu’ haberi üzerine kuruldu
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Yılmaz ile savcı Mustafa Okan Yaman tarafından FETÖ'nün ''VIP dinlemelerine'' yönelik yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame üzerindeki inceleme işlemleri tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılıyor
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Gazetecilerin "darbe girişimi" iddianamesi kabul edildi
Gazetecilerin "darbe girişimi" iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün medya yapılanması davasında tahliyelerine karar verildikten sonra "darbe girişimi" soruşturmasında gözaltına alınan, aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 13 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame gönderildiği İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi
29.09.2021 Gündem
İşte fuatavni’ye bilgi sızdıranlar
İşte fuatavni’ye bilgi sızdıranlar FETÖ’nün operasyon hesabı “fuatavni”ye bilgi sızdıran hain polisler ve ağları deşifre oldu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 13 şüpheli hakkında ''Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs'' ve ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs'' suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Atilla Taş tahliye edildi
Atilla Taş tahliye edildi FETÖ'nün medya yapılanmasında 21 kişiye tahliye
29.09.2021 Gündem
Atilla Taş'la ilgili flaş gelişme
Atilla Taş'la ilgili flaş gelişme "FETÖ'nün medya yapılanması" na ilişkin davada savcı, Atilla Taş'ın da aralarında bulunduğu 13 sanığın tahliyesini istedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasından: "Göçerim  kaçmam''
FETÖ'nün medya yapılanması davasından: "Göçerim kaçmam'' FETÖ'nün medya yapılanması davasında, tutuklu yargılanan Seyid Kılıç'ın, "Göçerim kaçmam" demesi dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
Atilla Taş suçlamaları kabul etmedi! ‘Ham Çökelek’ten yargılansam...’
Atilla Taş suçlamaları kabul etmedi! ‘Ham Çökelek’ten yargılansam...’ FETÖ medya yapılanmasına ilişkin davada yargılanan tutuklu sanık şarkıcı Atilla Taş, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün medya yapılanması iddianamesi kabul edildi İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) medya yapılanmasına ilişkin yürütülen ve aralarında Atilla Taş, Oğuz Usluer, Bülent Ceyhan, Ünal Tanık, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Ufuk Şanlı ve Hanım Büşra Erdal ile "fuatavni'' hesabının kurucusu olduğu tespit edilen Said Sefa'nın da bulunduğu 25'i tutuklu 29 sanık hakkında hazırlanan iddianame gönderildiği mahkemece kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Fuat Avni'nin son sözleri ortaya çıktı
Fuat Avni'nin son sözleri ortaya çıktı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'fuatavni' hesabının kurucusu olduğu tespit edilen Said Sefa'nın, 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının ardından “Bizi tutuklayacaklar. Ben kaçıyorum, siz de kaçın iki ay yakalanmayın” dediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Fuat Avni’ye ağır müebbet istendi
Fuat Avni’ye ağır müebbet istendi FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik aralarında Fuat Avni olduğu tespit edilen Said Sefa, Türk Solu Gazetesi Yazarı Gökçe Fırat, şarkıcı Atilla Taş’ın da aralarında bulunduğu 29 şüpheli hakkındaki soruşturma tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya ayağı için istenen cezalar!
FETÖ'nün medya ayağı için istenen cezalar! FETÖ soruşturmasında 29 gazeteci için iddianame hazırlandı. Gazeteciler Said Sefa ile Hanım Büşra Erdal'ın da aralarında bulunduğu 29 gazeteci hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Said Sefa'ya ağırlaştırılmış müebbet, Atilla Taş ve 27 şüpheliye 10 yıla kadar hapis talep edildi
29.09.2021 Gündem
Fuat Avni'nin kimliği belli oldu! Bakın kim çıktı...
Fuat Avni'nin kimliği belli oldu! Bakın kim çıktı... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü'nün medya yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmanın ilk bölümü tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Şikenin Fuat Avni’si
Şikenin Fuat Avni’si FETÖ’nün Balyoz, Ergenekon ve Şike soruşturmaları sürecinde kullandığı ‘Dönemin Fuat Avni’si’ Rauf Atilla Polat’ın kimliği deşifre oldu. 2011 yılına kadar ‘haberx.com' adlı sitede köşe yazarlığı yapan Polat’ın, FETÖ’nün eski emniyet imamı ‘Kozanlı’ olarak adlandırılan firari Osman Hilmi Özdil’in adamı olduğu ortaya çıkarıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Çok şey bilen MİT'çi ortadan kayboldu
Çok şey bilen MİT'çi ortadan kayboldu Sözcü yazarı Saygı Öztürk FETÖ'nün darbe girşimiyle ilgili MİT'te sürdürülen soruşturmayla ilgili üstdüzey MİT yetkilisinin ortadan kaybolmasını köşesine taşıdı. "Çok şey bildiği" iddia edilen MİT yetkilisinin ortadan kaybolmasında yabancı servislerin, terör örgütlerinin olabileceğini yazdı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuatavni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuatavni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.