Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni'nde konuştu. Yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız" dedi. Kanal İstanbul Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Siyaset
Fuat Sezgin seferberlikle tanıtılacak
Fuat Sezgin seferberlikle tanıtılacak Fuat Sezgin Bilim Tarihi Araştırma Vakfı ile 20 devlet kurumu ve 61 üniversite ile Fuat Sezgin'in daha iyi tanıtılması için protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında İBB'ye ait otobüsler okullarda ve meydanlarda Fuat Sezgin'i tanıtacak.
8.02.2019 Gündem
Almanya ve Türkiye arasında bir kriz daha!
Almanya ve Türkiye arasında bir kriz daha! Dünyaca ünlü Türk bilim adamı Prof. Dr. Fuat Sezgin Almanya’daki 45 bin kitabını Türkiye’ye getirmek istedi. Diplomatik girişimler sonucu, 30 bin kitap Türkiye’ye getirildi. Ancak Almanya, Frankfurt Havalimanı’nda el koyduğu 15 bin kitaba “ulusal kültür varlığı” bahanesiyle çıkış izni vermedi
29.09.2021 Gündem