Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı...
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı... Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyada olay oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan Fransa bugün Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un verdiği pozları konuşuyor. Macron'un pozları kimi taklit ettiği sorusuyla gündeme geldi.
18.04.2022 Dünya
Ukrayna, Rusya'ya karşılık Bayraktar TB2'leri sahaya sürüyor! Macron Kremlin'deki görüntüsüyle alay konusu oldu...
Ukrayna, Rusya'ya karşılık Bayraktar TB2'leri sahaya sürüyor! Macron Kremlin'deki görüntüsüyle alay konusu oldu... Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimde tansiyon yükselirken kritik gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Kritik zirvedeki görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu. The Guardian 'Macron ve Putin arasındaki Ukrayna görüşmeleri ilerleme sağlamada başarısız oldu' derken, New York Times gazetesi ise 'Putin Batı ve Ukrayna'yı uyarıyor ama niyeti gizemini koruyor' başlığını kullandı. CNN International ise, 'Alman lider Nord Stream 2 boru hattı konusunda Biden'a destek vermeyi reddetti' diyerek Washington-Berlin arasında ortaya çıkan çatlağı başlığına taşıdı. Rusya sınırına 100 kilometre mesafede İngiliz ve Fransız tankları var. Ukrayna, Rusya ve Belarus'un tatbikatına karşılık Bayraktar TB2'leri sahaya sürüyor. Rus ordusu ise Karadeniz'e altı savaş gemisi gönderiyor. İşte son dakika haberinin gelişmeleri...
8.02.2022 Dünya
Macron'dan ABD ve Çin uyarısı
Macron'dan ABD ve Çin uyarısı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Birçok konudaki ABD'nin tek taraflılığına, çok taraflılık krizine ve Çin'in çeşitli alanlardaki yükselişine karşı savunan ve egemen Avrupa istiyoruz" dedi.
10.05.2019 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Askeri operasyon emri verdim
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Askeri operasyon emri verdim Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron: Suriye'de askeri operasyon emri verdim.
14.04.2018 Dünya