Foxconn

Foxconn

Son dakika Foxconn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Foxconn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Foxconn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Foxconn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan foxconn gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 foxconn haberi bulunmuştur. Tüm foxconn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknoloji üretimine Kovid-19 engeli
Teknoloji üretimine Kovid-19 engeli Çok uluslu teknoloji firmaları LG, Samsung ve Apple, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı fabrikalarında üretimi geçici olarak durdurmak zorunda kaldı.
4.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Toshiba resmen ismini değiştirdi
Toshiba resmen ismini değiştirdi Bir zamanların önde gelen teknoloji markalarından biri olan Toshiba, bilgisayar pazarından adını siliyor. Artık Toshiba ismi yerine Dynabook isimli bilgisayarlarla piyasada olacak.
5.04.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone XR Apple'ın elinde kaldı
iPhone XR Apple'ın elinde kaldı Teknoloji devi Apple, düşük satış rakamları yüzünden iPhone XR modelinin üretimini azaltma kararı aldı.
7.11.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone XR bekleyenleri üzecek haber!
iPhone XR bekleyenleri üzecek haber! Diğer Apple telefonlara oranla daha ucuz olacağı belirtilen iPhone XR'da stok sıkıntısı yaşanıyor.
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple kullananlara kötü haber! Trump açıkladı...
Apple kullananlara kötü haber! Trump açıkladı... ABD Başkanı Donald Trump, Apple ürünlerinin fiyatları Çin’e uygulanabilecek devasa gümrük tarifleri nedeniyle artabileceğini belirterek, “Bunun sıfır vergili hatta vergi teşvikli kolay bir çözümü var. Ürünlerinizi Çin yerine ABD’de üretin. Fabrikalarınızı inşa etmeye şimdi başlayın” ifadelerini kullandı.
8.09.2018 Dünya
Trump'tan Apple'a iPhone güvencesi
Trump'tan Apple'a iPhone güvencesi ABD basınında yer alan haberlere göre, üretim masraflarını azaltmak için iPhone'ları yıllardır Çin'de üreten Apple, Çin ABD arasındaki ticaret savaşlarından etkilenmeyeceği yönünde ABD Başkanı Donald Trump'tan güvence aldı.
21.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Google’dan iPhone X ikizi Android!
Google’dan iPhone X ikizi Android! Android’in yaratıcısı Google’ın bu yıl Pixel 3 ve 3 XL isimli iki yeni amiral gemisi satışa sunmaya hazırlanıyor. Google Pixel 3 XL’in uçtan uca ekrana ve iPhone X’dakine benzer bir ekran çentiğine sahip olacağı belirtiliyor
31.05.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone X bekleyenlere kötü haber
iPhone X bekleyenlere kötü haber Apple’ın iPhone üretimindeki en büyük tedarikçisi Foxconn, iPhone X sevkiyatını başlattı. Ancak üretilen adetler bir önceki modeller ile kıyaslandığında oldukça az. Başka bir deyişle iPhone X satın almak için bir süre daha beklemek zorunda kalabilirsiniz.
17.10.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone üretmek için köle gibi çalışmışlar
iPhone üretmek için köle gibi çalışmışlar ABD’li gazeteci Brian Merchant, 10’uncu yılını kutlayan iPhone’un yapılış hikayesi hakkındaki bilinmeyenleri yeni kitabında açıkladı.
20.06.2017 Dünya
iPhone 8'in tanıtım tarihi ne zaman?
iPhone 8'in tanıtım tarihi ne zaman? Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Reddit tarafından kimliği doğrulanan bir Foxconn yetkilisi Reddit'te iPhone 8 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan 1 milyon dolarlık destek!
Apple'dan 1 milyon dolarlık destek! Apple CEO'su Tim Cook, ABD'deki üretim ağına destek olmak için gelişmiş imalat işlerini teşvik etmeyi amaçlayan bir fona 1 milyar dolarlık kaynak sağlayacak.
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji
İki farklı iPhone 8 tasarımı!
İki farklı iPhone 8 tasarımı! iPhone tasarımında nihayet sona yaklaşıldı. Bir Foxconn çalışanının sızdırdığı bilgiye göre Apple, iki tasarım üzerine odaklanmış durumda. Tasarımların detayları haberimizde.
18.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Android mimarından akıllı telefon geliyor!
Android mimarından akıllı telefon geliyor! Andy Rubin önderliğindeki Essential Products sunacağı amiral gemisi akıllı telefon ile özellik ve fiyat anlamında iPhone ve Pixel modellerine rakip çıkmak niyetinde.
14.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan Vision Fund'a dev yatırım
Apple'dan Vision Fund'a dev yatırım ABD'li teknoloji devi Apple, Japon telekomünikasyon ve internet devi SoftBank'in teknoloji fonu olan "Vision Fund"a 1 milyar dolarlık yatırım yapacak.
5.01.2017 Ekonomi
Nokia geri dönüyor
Nokia geri dönüyor 2013 yılında cep telefonu birimini Microsoft'a satan Nokia pazara geri dönmeye karar verdi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone üretimini ABD'ye taşıyabilir
Apple, iPhone üretimini ABD'ye taşıyabilir Teknoloji devi Apple'ın akıllı telefonu iPhone'un üretimini ABD'ye taşıyabileceği bildirildi
18.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan kablosuz şarj hamlesi geliyor!
Apple'dan kablosuz şarj hamlesi geliyor! Apple kullanıcılarının konforunu düşünerek bir hamleye daha imza atıyor. Yaptığı işbirliği sayesinde Apple kablosuz şarj üretmeyi planlıyor. Peki Apple için üretilecek kablosuz şarjlar ne zaman piyasaya çıkacak. İşte ayrıntılar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 8 hangi özellikler ile çıkacak!
iPhone 8 hangi özellikler ile çıkacak! iPhone 8 özellikleri ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Apple iPhone 8 model telefonlarında kablosuz şarj etme özelliği ekleyecek. iPhone 8 ile ilgili detaylar haberimizde...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 7 Plus'ta çift kamera olmayacak mı?
iPhone 7 Plus'ta çift kamera olmayacak mı? Eylül ayında tanıtılacak iPhone modellerine ilişkin haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Son gelişmeler iPhone 7 Plus modelinde yer alacak çift arka kamera donanımına ait.
16.06.2016 Bilim ve Teknoloji
60 bin kişi bir gecede işini robotlara kaptırdı
60 bin kişi bir gecede işini robotlara kaptırdı iPhone’u Çin’de imal eden firma, 110 bin işçisinden 60 bininin işine son verdi, yerlerine robotları yerleştirdi.
27.05.2016 Dünya
iPhone 7, yanında onları getirecek!
iPhone 7, yanında onları getirecek! Apple, iPhone 7 ile birlikte bu kez 2 farklı iPhone modeli daha tanıtabilir. İşte o modeller!
20.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Efsane marka piyasaya geri dönüyor!
Efsane marka piyasaya geri dönüyor! Finlandiya’nın telekomünikasyon devi Nokia cep telefonu pazarına geri dönme kararı aldı.
19.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Nereden nereye?
Nereden nereye? Microsoft 2013’te 7.2 milyar $’a aldığı Nokia’yı 350 milyon $’a Tayvanlı Foxconn’a sattı. Bir dönemin 1 numarası Nokia, Lumia serisiyle de Apple’a kafa tutamadı. Pazar payı % 40’tan % 5’in altına indi.
18.05.2016 Ekonomi
Microsoft'tan beklenmeyen Nokia kararı!
Microsoft'tan beklenmeyen Nokia kararı! Microsoft, Nokia markalı telefonlardan geriye kalan son izi de siliyor!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
BMW kendi kendine giden otomobil üretecek
BMW kendi kendine giden otomobil üretecek BMW kendi kendine giden en akıllı otomobil çalışmalarına başlıyor.
6.03.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Foxconn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki foxconn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.