Ford Transit

Ford Transit

Son dakika Ford Transit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ford Transit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ford Transit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ford Transit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ford transit gelişmeleri de dahil olmak üzere 341 ford transit haberi bulunmuştur. Tüm ford transit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir?
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir? Araba tutkunu değilseniz, bir arabanın teknik inceliklerini bilemeyebilirsiniz. Ancak bunları bilmek, satın almak istediğiniz arabanın gerçek potansiyelini ve sınırlarını anlamanıza yardımcı olabilir. Araba şasisi, bir arabanın önemli teknik özelliklerinden biridir.
4.06.2023 Gündem
ÖTV’siz araç fiyatları 2023! ÖTV’siz Renault Kango, Traffic, Master, Ford, Transit, Fiat Fiorino, Doblo fiyatları ne kadar? ÖTV'siz araç hesaplama 2023
ÖTV’siz araç fiyatları 2023! ÖTV’siz Renault Kango, Traffic, Master, Ford, Transit, Fiat Fiorino, Doblo fiyatları ne kadar? ÖTV'siz araç hesaplama 2023 ÖTV’siz ticari araç fiyatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçime günler kala, "Taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari taşımacılık yapan esnafımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek" diye konuştu. Ticari araçlarını yenilemek isteyen vatandaşlar söz konusu açıklamanın ardından ÖTV’siz Renault Kango, Traffic, Master, Ford Transit, Fiat Fiorino fiyatları ne kadar, sorusuna yanıt arıyor. İşte ÖTV'siz araç hesaplama 2023 ile ÖTV’siz araç fiyatları…
24.04.2023 Ekonomi
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı Samsun’da beton elektrik direğine çarparak hurdaya dönen kamyonette bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
10.09.2022 Yaşam
Müşteriye özel ağır ticari üretilecek!
Müşteriye özel ağır ticari üretilecek! Ford Trucks Eskişehir'de Özel Araç Merkezi'ni devreye sokuyor.
17.06.2022 Otomobil
Avrupa’daki ticariler için “Ford Pro” devreye giriyor!
Avrupa’daki ticariler için “Ford Pro” devreye giriyor! Marka ABD pazarının ardından “Ford Pro”yu Avrupa pazarında uygulamaya alıyor. Uygulama ile işletmelerin maliyetleri düşürmesi ve sürdürülebilirliği geliştirmesi hedefleniyor.
29.04.2022 Otomobil
Otomobil üretimi geriledi!
Otomobil üretimi geriledi! Ocak-Mart döneminde toplam otomotiv üretimi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12,4 azalarak 302 bin 730 adet, otomobil üretimi ise yüzde 21,5 azalarak 166 bin 363 adet oldu.
10.04.2022 Otomobil
Ford Transit artık “elektrikli”
Ford Transit artık “elektrikli” Avrupa’nın en güçlü elektrikli ticari aracı E-Transit’in üretimi, elektrik enerjisinin tamamını yüzde 100 yenilenebilir kaynaklardan elde eden Kocaeli Fabrikaları’nda başlıyor.
8.04.2022 Otomobil
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Otomobil piyasasını hareketlendirecek adım. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 100 bin TL'ye kadar limit, 15 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Yeni yıl ile birlikte otomotiv sektöründe yeni kampanyalar devreye alındı. Birçok marka ve modelde otomobil uygun koşullarla satışta. Uzun süredir küresel düzeyde piyasayı etkisi altına alan çip krizi üretimi durma noktasına getirmişti. Fiyatlara da olumsuz olarak yansıyan çip krizinin etkileri kampanyalar ile giderilmeye çalışılıyor. Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladı. İşte Honda, Toyota, Citroen, Kia ve çok sayıda marka ve modelde yeni yıl kampanyaları ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Otomobil
Dünya günlerdir kayıp karavancı kız olayını konuşuyor! Gizemli mesaj ortaya çıktı...
Dünya günlerdir kayıp karavancı kız olayını konuşuyor! Gizemli mesaj ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Dünyanın günlerdir takip ettiği kayıp 'karavancı kız Gabby' olayında dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Soruşturmaya devam eden polis, Gabby Petito'nun 27 Ağustos'ta annesine gönderdiği garip bir mesajı ortaya çıkardı.
21.09.2021 Dünya
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen otomotiv markası 19 bin 766 satışla Volkswagen oldu.
14.07.2021 Ekonomi
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu, yüzde...
İkinci el araba piyasası ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu, yüzde... Sıfır araçlarda yaşanan çip krizi gözleri ikinci el araba piyasasına çevirdi. Araba almak isteyenler ikinci ele yönelse de fiyatlarda yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. İkinci el araba satışları nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 23 düştü.
16.05.2021 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu
İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Belli oldu Araba alacakları ilgilendiriyor. İkinci el araba fiyatlarına zam geldi. Yapılan zam oranı belli oldu. 2. el araba piyasasındaki hareketlilik sürerken araba alma planı yapanlar 'ikinci el araba fiyatları düşecek mi?' diye merak ediyor. Mart ayında ikinci el araba fiyatlarına bir miktar zam geldi. Peki ikinci eldeki fiyat artışı sürecek mi? İkinci el araba almak isteyenler için kritik uyarı!
14.04.2021 Ekonomi
Ford ve Volkswagen'den ortak üretim anlaşması!
Ford ve Volkswagen'den ortak üretim anlaşması! Ford Motor Company ve Volkswagen AG, 2018'den beri devam eden iş birliği planları çerçevesinde 1 tonluk orta ticari aracın ortak üretimi için anlaştı.
16.03.2021 Otomobil
Ford’dan 5 tonluk ‘van’ ve ‘kamyonet’ geliyor!
Ford’dan 5 tonluk ‘van’ ve ‘kamyonet’ geliyor! Ford Transit’in 5.000 kg azami yüklü ağırlığa sahip kamyonet ve van versiyonları tanıtıldı.
8.03.2021 Otomobil
2 yerli ticariye Avrupa'dan ödül!
2 yerli ticariye Avrupa'dan ödül! Euro NCAP, ilk kez gerçekleştirdiği aktif güvenlik testinde Avrupa'da satışta olan 19 van modelini değerlendirdi. Test sonucunda Transit altın ödül, Transit Custom ise gümüş ödülü almaya hak kazandı.
4.01.2021 Otomobil
Transit'e 2 yeni versiyon eklendi!
Transit'e 2 yeni versiyon eklendi! Ford Transit’in ek donanımlara sahip ‘Limited’ ve ‘Frigo Van’ versiyonları pazara sunuluyor.
11.12.2020 Otomobil
İkinci el online oto pazarında en çok satılan 10 marka belli oldu!
İkinci el online oto pazarında en çok satılan 10 marka belli oldu! İkinci el online pazarda, bu yılın kasım ayında da en çok tercih edilen otomotiv markaları belli oldu. İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında kasımda en çok tercih edilen otomotiv markaları önceki aya kıyasla değişmeyerek Volkswagen, Renault ve Ford olarak sıralandı. 10 markanın kasım satışları, ikinci el online araç pazarının yüzde 77'sini oluşturdu. VW'nin Passat modeli en çok tercih edilen ilk 10 markanın en çok satan binek modeli sıralamasında ilk sırada yer aldı.
8.12.2020 Ekonomi
Ford’un ilk elektriklisi Türkiye'den yola çıkacak
Ford’un ilk elektriklisi Türkiye'den yola çıkacak Ford Transit’in ilk tam elektrikli versiyonunun, Avrupa’daki müşteriler için Ford Otosan Gölcük Fabrikası’nda üretileceği açıklandı.
13.11.2020 Otomobil
Markaların fiyat oyunu! Bankalar kredi desteğini kesti...
Markaların fiyat oyunu! Bankalar kredi desteğini kesti... Türkiye’de üretim yapan 6 otomotiv markası kredi paketi kapsamından çıkartıldı. Fiyat artışı yaptıkları gerekçesi ile kredi paketi kapsamından çıkartılan Honda, Hyundai, Ford, Fiat, Renault ve Toyota’nın yerli modellerine son 6 ayda yaptığı zammı mercek altına alındı. İşte fiyat artışları...
27.07.2020 Otomobil
Mustang’ın şanzımanını Transit’e taktılar
Mustang’ın şanzımanını Transit’e taktılar Ford Transit, şimdi sınıfında tek, 10 vitesli otomatik şanzıman seçeneğiyle Türkiye’de
3.07.2020 Otomobil
İkinci el otoda martta en çok satılanlar belli oldu
İkinci el otoda martta en çok satılanlar belli oldu İkinci el online pazarda en çok tercih edilen otomotiv markası bu yılın mart ayında da değişmeyerek Volkswagen (VW) olurken, ardından Renault ve Ford sıralandı.
12.04.2020 Otomobil
İlk kez üretildi! Türkiye’yi hibrit üssü haline getirdi
İlk kez üretildi! Türkiye’yi hibrit üssü haline getirdi Türkiye’de üretimine başlanan ilk yerli hibrit model olan C-HR, makyajlanarak satışa sunuldu. Adapazarı tesisinin hibrit üssü haline gelmesini sağlayan C-HR, 500 binlik üretime ulaştı.
11.11.2019 Otomobil
Yeni Ford Transit ve Custom Türkiye'de
Yeni Ford Transit ve Custom Türkiye'de Ford, Transit ve Custom’ı müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ileri teknolojik donanımlarla birlikte yeniledi.
19.06.2019 Otomobil
PKK'nın toprağa gömülü cephanesi ele geçirildi
PKK'nın toprağa gömülü cephanesi ele geçirildi Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda toprağa gömülü anti tank, roketatar mühimmatının yanı sıra yüklü miktarda paltayıcı madde ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcılar bulunduğu bölgede kontrollü olarak imha edildi.
29.09.2021 Gündem
Örgüt şokta! O terörist öldürüldü
Örgüt şokta! O terörist öldürüldü Mardin Valiliği: Nusaybin kırsalında etkisiz hale getirilen 2 PKK'lı 'Bagok' sorumlusu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ford Transit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ford transit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.