Fnss

Fnss

Son dakika FNSS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FNSS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FNSS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fnss

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fnss gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 fnss haberi bulunmuştur. Tüm fnss haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye başardı, düşmana korku salacak! Özellikleriyle dünyada ilk
Türkiye başardı, düşmana korku salacak! Özellikleriyle dünyada ilk FNSS firması tarafından üretimi gerçekleştirilen ve özellikleriyle dünyada ilk olan PARS 4 6X6 Mayına Karşı Korumalı Araçlar'ın teslimatları gerçekleştirilerek Mehmetçik’in envanterine girdi.
22.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar ve Malezya Kralı Şah'tan savunma sanayisi şirketine ziyaret
Bakan Akar ve Malezya Kralı Şah'tan savunma sanayisi şirketine ziyaret Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah, Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki savunma sanayisi şirketini ziyaret etti.
17.08.2022 Siyaset
ZAHA'nın mayın ve balistik testleri tamamlandı
ZAHA'nın mayın ve balistik testleri tamamlandı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın amfibi zırhlı araç ihtiyacını karşılamak için geliştiren Zırhlı Amfibi Hücum Araçları'nın (ZAHA) mayın ve balistik testlerinin tamamladığını duyurdu.
15.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Savunmanın 5 kat büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor
Savunmanın 5 kat büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor SAHA EXPO ilk kez düzenlendiği 2018’e göre 5 kat daha büyük alanda gerçekleştirilecek, 30 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcı ürün ve kabiliyetlerini sergileyecek.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
TSK'ya 200'e yakın paletli Kaplan ve tekerlekli Pars 4x4 STA teslim edildi! 2 ülke sırada...
TSK'ya 200'e yakın paletli Kaplan ve tekerlekli Pars 4x4 STA teslim edildi! 2 ülke sırada... Son dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kullanımına sunulan silah taşıyıcı araçlara yenileri eklenecek. Silah taşıyıcı araçlardan Pars 4x4'e 2 ülkeden talep geldi.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
FNSS yeni nesil ve insansız zırhlı araçlarını tanıttı
FNSS yeni nesil ve insansız zırhlı araçlarını tanıttı Türk savunma sanayisinin zırhlı araç üreticisi FNSS, 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda Yeni Nesil Zırhlı Muharebe Araçları, Otonom İnsansız Kara Aracı ve Kule Sistemleri'nin tanıtımını gerçekleştirdi.
18.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Seri üretimdeki Kaplan tankı IDEF'te boy gösterecek
Seri üretimdeki Kaplan tankı IDEF'te boy gösterecek Fuarda, Türk savunma sanayisinin tank sınıfında ihraç ettiği ilk araç Kaplan MT'nin seri üretim konfigürasyonu tanıtılacak.
15.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Geleceğin askerleri görücüye çıkıyor! İlk kez...
Geleceğin askerleri görücüye çıkıyor! İlk kez... Bu yıl sahada kullanılmaya başlanması hedeflenen Askeri Taktik Operasyon Kiti-ATOK, IDEF 2021'de ilk kez sergilenecek. Türk savunma sanayisi, yenilikçi teknolojileri kullanarak güvenlik güçlerini, geleceğin operasyon ortamına hazırlıyor.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Güvenlik güçlerinin yeni aracı Pars İzci, ihracatta da iddialı
Güvenlik güçlerinin yeni aracı Pars İzci, ihracatta da iddialı Türkiye'nin zırhlı araç üreticilerinden FNSS'nin güvenlik güçleri için geliştirdiği Pars İzci 6x6 ve 8x8 araçlarla ihracat başarısı hedefleniyor.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
TSK ve jandarmanın yeni zırhlıları için seri üretim başlıyor
TSK ve jandarmanın yeni zırhlıları için seri üretim başlıyor Kara kuvvetleri ve jandarmanın kullanımına sunulacak yeni zırhlı araçlar Pars İzci 6x6 ve 8x8 için seri üretime geçiliyor.
17.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı. Prof. Dr. Bulu, kendisine yönelik itirazlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Boğaziçi kültürünü biliyorum" diyen Prof. Dr. Melih Bulu, "1992 yılında yüksek lisansla başladım. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra doktora için döndüm. Yaklaşık 8 sene Boğaziçi'nde öğrencilik yaptım. Tanıdıklarım, hocalar, öğretim görevlileri var. Çok iyi tanırlar beni. Ders verme sürecim de oldu burada." ifadelerini kullandı.
6.01.2021 Gündem
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu Türk savunma sanayisi, 2020 yılında güvenlik güçlerine bir dizi yeni ürün kazandırdı, geleceğin harp ortamında görev alacak sistemler için de çalışmalarını sürdürdü.
28.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk Silahlı Kuvvetlerine sınırsız teknoloji desteği
Türk Silahlı Kuvvetlerine sınırsız teknoloji desteği Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticisi FNSS, güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara sınır ötesinde ve zorlu şartlarda teknolojinin yardımıyla en kısa sürede lojistik destek sunacak.
15.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin savunmadaki yeni ürünleri yarın sanal fuarda görücüye  çıkıyor
Türkiye'nin savunmadaki yeni ürünleri yarın sanal fuarda görücüye çıkıyor Ülkenin ilk üç boyutlu sanal fuar uygulaması XperExpo, SAHA İstanbul üyesi yaklaşık 300 firmaya yurt içinde ve dışında yeni fırsatlar için kapı açacak.
8.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye zırhlı muharebe araçlarını güçlendiriyor
Türkiye zırhlı muharebe araçlarını güçlendiriyor Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunan zırhlı muharebe araçlarına yönelik modernizasyon projesi kapsamında prototip çalışması tamamlandı. Projeyle ZMA'lar modern silah sistemleri ve yüksek teknoloji görev ekipmanlarıyla donatılacak.
14.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli füzeler aynı silah sisteminde toplandı
Yerli füzeler aynı silah sisteminde toplandı ROKETSAN, geliştirdiği yerli füzeleri aynı silah sistemine entegre ederek, farklı tehditlere karşı caydırıcılığı yüksek bir seçenek oluşturdu.
1.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar'dan flaş corona virüs açıklaması! 'Askerlikleri ertelendi'
Bakan Akar'dan flaş corona virüs açıklaması! 'Askerlikleri ertelendi' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni tip corona virüs (Kovid-19) sebebiyle askere alınacaklara PCR testi yapıldığını belirterek, "Haziran celbinde 176 bin kişiye, ağustos celbinde 43 bin kişiye test yapıldı. Bunlardan 1350'si pozitif çıktı ve bunlar askere alınmadı. Bedellilerden 15 bin 500 kişiye test yapıldı, 66 pozitif çıktı, bunların askerliği ertelendi" açıklamasında bulundu. Asker uğurlamalarını, mülki makamlarla ve askerlik şubeleriyle iş birliği içinde yakinen takip ettiklerini söyleyen Bakan Akar, 'Sadece kendi hayatlarını değil, silah arkadaşlarının hayatını da tehlikeye sokacaklarını kendilerine anlatıyoruz.' dedi.
31.08.2020 Gündem
Dev zırhlıların Umman'a teslimatını tamamladı
Dev zırhlıların Umman'a teslimatını tamamladı Savunma sanayisinin önde gelen zırhlı kara aracı üreticilerinden FNSS, Pars III 8x8 ve Pars III 6x6'ların farklı konfigürasyonlarından oluşan 172 zırhlı aracın son parti teslimatını gerçekleştirdi. FNSS, bundan sonraki süreçte araçların lojistik destek ihtiyacını karşılayacak.
28.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Dünya savunma sanayi devleri 7 Türk firma için geliyor!
Dünya savunma sanayi devleri 7 Türk firma için geliyor! Dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul edilen Defense News Top 100’de yer alan dev savunma şirketleri, Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) etkinliğinde Türk şirketleriyle buluşacak.
23.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Pars 6x6 Mayına Karşı Korumalı Araç'ın ilk montajı yapıldı
Pars 6x6 Mayına Karşı Korumalı Araç'ın ilk montajı yapıldı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan proje kapsamında geliştirilen Pars 6x6 Mayına Karşı Korumalı Araç'ın ilk montajı gerçekleştirildi.
19.07.2020 Bilim ve Teknoloji
"Sanayinin devlerine" savunma şirketleri damgası
"Sanayinin devlerine" savunma şirketleri damgası Türk savunma sanayisi şirketleri, yürüttükleri faaliyetlerin ekonomik sonuçlarıyla "sanayinin en büyükleri" sıralamasında yükselişini sürdürdü.
14.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk Silahlı Kuvvetlerine yerli füzeli Kaplan teslimatı başladı
Türk Silahlı Kuvvetlerine yerli füzeli Kaplan teslimatı başladı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kara unsurlarının ateş gücünü artıran Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında "yeni nesil tank avcısı" Kaplan teslimatı sayısı 26'ya ulaştı. Yerli olarak üretilen Orta Menzilli Tanksavar Silah Sistemi (OMTAS) füzelerinin kullanılacağı ilk araçların teslimatı da gerçekleştirildi. FNSS Genel Müdürü Nail Kurt, şirketin yürüttüğü projelere ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
23.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Savunma ve havacılıkta ilk 'hibrit' buluşma
Savunma ve havacılıkta ilk 'hibrit' buluşma ''Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri'', çok sayıda etkinliğin iptal edildiği bir dönemde sanal ve yüz yüze görüşmelerle yılın en önemli buluşmalarından biri olacak.
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli motorlu zırhlı araçlar 2021'de geliyor
Yerli motorlu zırhlı araçlar 2021'de geliyor Türk Silahlı Kuvvetleri için üretilecek yerli motorlar bu yıl ortaya çıkacak ve 6x6 ve 8x8 zırhlı kara araçlarında gelecek yıldan itibaren kullanılmaya başlanacak.
31.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Türk Silahlı Kuvvetlerine "Kaplan" teslimatı
Türk Silahlı Kuvvetlerine "Kaplan" teslimatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin kara unsurlarının ateş gücünü artıracak "yeni nesil tank avcılarının" ilk seri üretim teslimatı gerçekleştirildi.
23.03.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Fnss ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fnss haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.