Firuze

Firuze

Son dakika Firuze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Firuze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Firuze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Firuze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan firuze gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 firuze haberi bulunmuştur. Tüm firuze haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları...
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları... Firuze taşı, turkuaz taşı olarak da bilinen değerli bir taştır. Türkler tarafından eski çağlarda savaş malzemesi olarak da kullanıldığından diğer adı Türk taşı olarak da bilinir.
30.01.2024 Yaşam
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Melike Şahin’in nazar önlemi şaşırttı!
Melike Şahin’in nazar önlemi şaşırttı! Melike Şahin önceki akşam konser verdi. Ünlü şarkıcı, nazara önlem olarak kurşun döktürdüğünü söyledi.
3.10.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Pelin Akil: Hikaye çok fazla yerlere gidiyor
Pelin Akil: Hikaye çok fazla yerlere gidiyor Yeni sezonda ATV'de izleyiciyle buluşacak 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin oyuncularından Pelin Akil, önceki akşam eşi Anıl Altan ile Arnavutköy'de bir mekanda yemekteydi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu çiftin, keyfide bir hayli yerindeydi.
30.07.2022 Magazin
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak?
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak? Sevmek zamanı final mi yapıyor? ATV'de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Sevmek Zamanı reytinglere yenildi. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
7.07.2022 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
13.06.2022 Televizyon
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu?
Barbaros Oruç Reis öldü mü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu, Barbaroslar dizisi bitiyor mu? Engin Altın Düzyatan diziden ayrıldı mı, Oruç Reis öldü mü? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Oruç Reis’in şehit olduğu dile getiriliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 27 Ocak 2022 Perşembe akşamı TRT 1'de yayınlanacak. Peki, Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?
27.01.2022 Televizyon
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
Üç Kuruş 'Neşe' Aylin Engör kimdir, kaç yaşında, nereli?
Üç Kuruş 'Neşe' Aylin Engör kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kuruş dizisi konusu kadar oyuncularıyla dikkat çekiyor. Dizide Neşe karakterine yer veren oyuncu Aylin Engör sosyal medyada merak edildi. Peki, Aylin Engör kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aylin Engör hangi dizide oynadı?
1.11.2021 Gündem
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
Kuruçeşme’den kraliçe geçti!
Kuruçeşme’den kraliçe geçti! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Hande Yener, önceki akşam Kuruçeşme’yi adeta büyüledi.
16.08.2021 Magazin
Haluk Bilginer, Zeki Müren rolünde!
Haluk Bilginer, Zeki Müren rolünde! Senarist Levent Kazak, yönetmenliğini Ezel Akay’ın üstleneceği, başrolünde Haluk Bilginer’in yer alacağı Zeki Müren’in Öpücüğü filminin senaryosunu bitirdiğini açıkladı. Ekip, filmin çekimlerine ekim ayında başlayacak.
22.07.2021 Magazin
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
Ata Demirer müjdeyi verdi!
Ata Demirer müjdeyi verdi! Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü ile ilgili hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı.
15.05.2021 Magazin
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…
Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları… Show TV ekranlarında yayınlanan Zemheri dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Zemheri'nin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Firuze'nin kardeşinin ağladığı anlar, bu hafta heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Peki Zemheri 7. bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 7. bölüm fragmanları…
26.02.2020 Gündem
Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…
Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları… Zemheri dizisinin merakla beklenen 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Show TV’de ekranlara gelen ve kısa sürede izleyici tarafından sevilen Zemheri dizisi yeni bölümünde Firuze’nin Ertan ile olan ilişkisi büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor. Firuze, Ertan’ın kendisine beslediği duygularla karşı karşıya kalıyor. Peki Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…
19.02.2020 Gündem
Zemheri 5. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 5. bölüm fragmanları…
Zemheri 5. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 5. bölüm fragmanları… Zemheri dizisinin yeni bölümü dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Zemheri'nin ekranlara gelen 5. bölüm fragmanında ise Firuze ve Ayaz arasında yaşanan sürpriz yakınlaşma, bu hafta heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. Peki Zemheri 5. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 5. bölüm fragmanları…
12.02.2020 Gündem
Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları…
Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları… Zemheri Dizisi 4. Yeni bölüm yayınlanacak mı? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Dizinin yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bu hafta heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Peki Zemheri 4. Bölüm bu akşam var mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 4. Bölüm fragmanları…
5.02.2020 Gündem
Zemheri 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 3. son bölümde neler oldu?
Zemheri 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 3. son bölümde neler oldu? Show Tv’nin yeni dizilerinden Zemheri, dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alperen Duymaz’ın paylaştığı Zemheri dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 3. son bölümde neler oldu? İşte detaylar…
30.01.2020 Gündem
Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…
Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları… Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri’nin 3. bölümü merakla bekleniyor. Dizinin hayranları Zemheri bugün yayınlanacak mı? sorusunu araştırmaya başladı. Peki Zemheri 3. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte Zemheri 3. bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Firuze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki firuze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.