Financial Times

Financial Times

Son dakika financial times haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan financial times ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını financial times haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Financial Times

haberleri sayfasında son dakika yaşanan financial times gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.836 financial times haberi bulunmuştur. Tüm financial times haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır?
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır? Telegram halka arz mı oalcak? Telegram'ın kurucusu Durov, verdiği demeçte, sosyal medya platformunu halka arz yoluyla borsaya açmayı düşündüğünü açıkladı. Peki, Telegram ne zaman halka arz olacak? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır, Telegram halk arz ne zaman?
12.03.2024 Ekonomi
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti...
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti... İstanbul merkezli Dream Games'in geliştirdiği mobil oyun Royal Match, ünlü rakibi Candy Crush'ı tahtından indirerek en çok gelir elde eden oyun haline geldi.
25.12.2023 Ekonomi
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Bakan Şimşek'ten net mesaj: Doğru yoldayız, ancak sabırlı olmalıyız
Bakan Şimşek'ten net mesaj: Doğru yoldayız, ancak sabırlı olmalıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “ekonomiyi yeniden dengelemeyi ve iç talebi yumuşatmayı” hedeflediklerini belirterek politika değişimi süreci için sabırlı olunması mesajını verdi. "Doğru yoldayız" diyen Bakan Şimşek, "Güvenin geri döndüğüne dair güçlü kanıtlar var. Ancak sabırlı olmalıyız, halen zorlu bir süreçteyiz.” ifadelerini kullandı.
27.09.2023 Ekonomi
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi İngiliz basınından dikkat çeken bir haber geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın devreye girdiğini belirten Financial Times Türkiye'nin planını yazdı.
17.09.2023 Gündem
Türkiye ilk 10'da! Yatırımcı sayısı dörde katlandı! Londra, Almanya ve Milano'yu geride bıraktı
Türkiye ilk 10'da! Yatırımcı sayısı dörde katlandı! Londra, Almanya ve Milano'yu geride bıraktı Borsadaki artış sürerken, Türkiye halka arzlarda da dikkat çekiyor. Bu yıl 2 milyar dolarlık halka arz yapılan Borsa İstanbul, Londra, Almanya ve Milano borsalarını geride bırakarak ilk 10'da yer aldı.
26.08.2023 Ekonomi
İngiliz Financial Times gazetesinden flaş iddia: Ukrayna, Rusya’da Kuzey Kore’ye ait roketleri kullanıyor
İngiliz Financial Times gazetesinden flaş iddia: Ukrayna, Rusya’da Kuzey Kore’ye ait roketleri kullanıyor Şubat 2022'den beri devam eden Ukrayna-Rusya savaşıyla ilgili İngiliz Financial Times gazetesinden flaş iddia geldi. Gazete, Ukrayna’nın Rusya’da Kuzey Kore’ye ait roketleri kullandığını iddia etti.
29.07.2023 Dünya
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz Merkez Bankası Başkanlığı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Hafize Gaye Erkan atandı. Uluslararası ajanslar Erkan'ın kariyerine ve Türkiye'nin ilk kadın TCMB başkanı olduğuna dikkat çekti. Alman Welt gazetesi Türkiye'nin yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili çarpıcı bir analiz kaleme aldı. Fidan'ın ABD'li mevkidaşı ile yaptığı kritik görüşme de dış basında geniş yer buldu.
9.06.2023 Gündem
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimin ikinci turu için çalışmalarına İstanbul'da başladı. Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isterken partisinden milletvekili seçilen isimlere de sert uyarılarda bulundu. Bu arada İYİ Parti'de parti içi muhalefet de harekete geçti.
22.05.2023 Gündem
Sinan Oğan kimi destekleyecek? İşte son kulis bilgisi
Sinan Oğan kimi destekleyecek? İşte son kulis bilgisi Bugün saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turu için hangi ittifakı destekleyeceklerini açıklayacak olan Sinan Oğan'ın kararının ne olacağına dair son kulis bilgisi dikkat çekti.
22.05.2023 Gündem
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor Almanya'da yaşayan Türklerin yıllardır beklediği haber geldi. Milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. Koalisyon hükümetini oluşturan SPD, Yeşiller ve FDP’nin Alman Vatandaşlık Yasası’nda reformda uzlaşmaya varmasıyla çifte vatandaşlık yolu açıldı
22.05.2023 Dünya
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Mahkemeden emsal karar! Trafikte telefonla konuşma cezasına 'delil yok' iptali
Mahkemeden emsal karar! Trafikte telefonla konuşma cezasına 'delil yok' iptali Gaziantep'te, avukat İmam Akgün Çuhadaroğlu, otomobiliyle trafikte ilerlerken telefonla konuştuğu gerekçesiyle fahri trafik müfettişinin bildirmesi üzerine kesilen idari para cezasına, herhangi bir görüntü veya fotoğraf bulunmadığı için itiraz etti. Mahkeme heyeti de somut delile dayanmadığı gerekçesiyle cezanın iptaline karar verdi.
22.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs’ı rekor bir oy alarak tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs’ı rekor bir oy alarak tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, "28 Mayıs’ı aziz milletimizin irade ve desteğiyle, rekor bir oy alarak tamamlayacağız." dedi.
22.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi 'Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi: Grafiklerle Türkiye seçimi', 'Türkiye seçimlerinde milliyetçilik gerçek kazanan' ve 'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 'ana muharebe'ye hazırlanıyor' gibi başlıklar atıldı. Seçim analizini skandal bir başlıkla sunan Washington Post, alınan apaçık dersi öne çıkardı.
17.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de: Economist'ten Kılıçdaroğlu itirafı, Erdoğan zafere çok yakın
Dünyanın gözü Türkiye'de: Economist'ten Kılıçdaroğlu itirafı, Erdoğan zafere çok yakın 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını avantajın Erdoğan'da olduğunu yazdı. Economist 'muhalefetin hayal edebileceği en kötü sonuçtu' değerlendirmesinde bulundu. İngiliz ekonomist Timotht Ash'ten ise Kılıçdaroğlu itirafı geldi
16.05.2023 Dünya
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Financial Times ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki financial times haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.