Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın vefat etmesinin ardından miras nedeniyle varisler mahkemelik oldu. Cüneyt Arkın’ın ilk eşi Güler Mocan’dan olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşlerine açtığı davada ünlü isimler da tanık olarak ifade verdi.
24.11.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı mirastan payını istedi! Arkın ailesinde miras kavgası
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı mirastan payını istedi! Arkın ailesinde miras kavgası Psikiyatrist Dr. Güler Mocan, Cüneyt Arkın ile 10 yıl evli kaldı. Dr. Güler Morcan geçtiğimiz günlerde Cüneyt Arkın ile olan evliliğini anlatmıştı. Çok ses getiren röportaj sonrasında Cüneyt Arkın'ın görüşemediği kızı Filiz Canlı'ya yazdığı duygu yüklü mektup gündeme geldi. Bugün ise gündemde olan konu miras davası. Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı, mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile kardeşleri Murat Cüreklibatır ve Kaan Polat Cüreklibatır’a dava açtı. Filiz Canlı mirasın eşit şekilde bölüştürülmesini istedi.
16.10.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın vasiyetinde miras kavgası!
Cüneyt Arkın'ın vasiyetinde miras kavgası! Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, geçtiğimiz yıl 28 Haziran'da 84 yaşında vefat etmişti. Cüneyt Arkın'ın 14 Nisan 2009 tarihinde kendi el yazısı ile kaleme aldığı vasiyetname, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde aileye açıklandı. Arkın'ın ilk evliliğini yaptığı Güler Mocan'dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır ise vasiyetnameye itiraz etti.
13.01.2023 Magazin