Fikirtepe Kentsel Dönüşüm

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm

Son dakika Fikirtepe kentsel dönüşüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fikirtepe kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fikirtepe kentsel dönüşüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikirtepe kentsel dönüşüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 fikirtepe kentsel dönüşüm haberi bulunmuştur. Tüm fikirtepe kentsel dönüşüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma Emlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024 Ekonomi
Emlak Konut'tan  İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma Emlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024 Ekonomi
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftarda buluştu.
19.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Bakan Kurum Fikirtepe'de açıkladı: Bu yıl bitirip teslim edeceğiz
Bakan Kurum Fikirtepe'de açıkladı: Bu yıl bitirip teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Aslında şöyle İstanbul'a kuşbakışı bakabilsek 58 riskli alandaki şantiyelerimizi görürsünüz. Son 20 yılda yaptığımız 2012'de başlatıp bugüne getirdiğimiz süreçte 695 bin konutun daha güvenli hale getirildiğine şahit oluruz. Sahada 93 bin konutun dönüşümü devam ediyor. İFM dev eserlerimizle eserlerimiz İstanbul istikbale doğru yürüyor" dedi.
17.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız
Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda yaptığı sunumda, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında 405 bin afet konutunun yapımını başlattık. Bu kapsamda 83 bin köy evini de illerimizdeki tespitler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmaları büyük bir hassasiyetle; sahadaki zemin etüt ekiplerimizce hocalarımızla eş güdüm içinde onların görüşleriyle birlikte yapıyoruz… Toplam 1 milyon 582 bin binada tespit yapıldı. Bu çerçevede 4 milyon 859 bin bağımsız bölüm incelendi ve bu bağımsız bölümlerden 214 bin 577 tanesinin acil yıkılacak, ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespitini yaptık. Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 96.69’unun, 1999 öncesi yapılan yapılar olduğunu görüyoruz… Yaklaşık 1 milyon yeni konutun yapımı ve 1 milyon konut amaçlı arsa tahsislerimizi de hesap ettiğinizde son 1 yıl içerisinde ülkemize 2 milyon yeni, sağlam ve güvenli konut kazandırmış olacağız… İstanbul’da bugüne kadar 695 bin konutun dönüşümünü sağladık. 93 bin konutun dönüşümün fiilen sahada devam ediyor…” şeklinde konuştu.  
4.03.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Kapalı olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Uzunçayır Kavşağı viyadük inşaatı nedeniyle D-100 Karayolu Harem-Ankara istikametinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dönen kavşak kolunun, saat 23.00'ten 06.00'ya kadar ve 9 Mart'ta saat 23.00'ten 06.00'ya kadar trafik akışına kapatılacağını duyurdu.
6.03.2019 Gündem
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Kurbağalıdere Köprüsü yenilenecek
Kurbağalıdere Köprüsü yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü'nün yıkılarak yenisinin yapılacağını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Gecekondudan Manhattan’a...
Gecekondudan Manhattan’a... Beş yıl önce kentsel dönüşümün başladığı Fikirtepe’de gecekonduda oturan semt sakinleri bugün milyonluk dairelerin sahibi oldu. Uyuşturucu ve hırsızlık gibi suçlarla anılırken gökdelenler ve rezidanslarla çehresi değişen Fikirtepe’nin sakinleri, semtin yakın dönemde bölgenin Manhattan’ı olacağını söylüyor...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım, otobüs şoförünün evine misafir oldu
Başbakan Yıldırım, otobüs şoförünün evine misafir oldu Başbakan Binali Yıldırım, kendisini davet eden özel halk otobüsü şoförünün evine misafir oldu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: 'Ayak ısırarak, burun kırarak engellemeye çalıştınız'
Başbakan Yıldırım: 'Ayak ısırarak, burun kırarak engellemeye çalıştınız' Başbakan Binali Yıldırım, "Memlekette güzel bir iş, faydalı bir iş olsa CHP hemen hareket geçer. Hatırlayın başörtü yasağını kaldıracağımız zaman 'Bu bir rejim meselesidir' dediler. 'Başörtüsü bir rejim sorunudur' diyen CHP'den Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak bu anayasa değişikliğine ne demesini beklersiniz? Ona da rejim sorunu dedi. Ey CHP, ey Kemal Bey uyan artık. Türkiye rejimini seçti." dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakanlık, Fikirtepe'de çözüm için sahaya iniyor
Bakanlık, Fikirtepe'de çözüm için sahaya iniyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Bir taraftan hiç başlanmamış adalarda İller Bankası ve Kiptaş olarak devreye giriyoruz, bir taraftan da çözüm bulamayan grupları birbirinden ayırarak, yeni imarlar yaparak orada yol açıyoruz." dedi.
30.12.2016 Ekonomi
Fikirtepe'de metrekare 10 bin dolar olacak!
Fikirtepe'de metrekare 10 bin dolar olacak! Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de işler hangi aşamada? Neler yaşanıyor? Neler vadediliyor?
21.03.2016 Arşiv
Fikirtepe’ye 2.4 km’lik İspanyol modeli cadde
Fikirtepe’ye 2.4 km’lik İspanyol modeli cadde 35 bin konutun yer alacağı Fikirtepe, İspanya’daki La Rambla’ya benzeyen 2.4 kilometrelik bir caddeye kavuşuyor. Trafiğe açık cadde, dinlenme, eğlence ve alışveriş imkanı sunacak.
21.11.2015 Ekonomi
Concord İstanbul'a ödül
Concord İstanbul'a ödül En iyi kentsel dönüşüm projesi ödülü Concord İstanbul'un oldu.
5.11.2015 Arşiv
O bölge için güç birliği
O bölge için güç birliği 17 şirket Yeni Fikirtepe için güçlerini birleştirdi.
9.10.2015 Arşiv
'Standartları bir tık yukarı çekiyoruz'
'Standartları bir tık yukarı çekiyoruz' SVR Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çubukçu, Business İstanbul projesi hakkında merak edilenleri anlattı.
24.08.2015 Arşiv
Ev seçerken en çok neye dikkat ediyoruz?
Ev seçerken en çok neye dikkat ediyoruz? İstanbullu ev seçerken en çok evinin toplu ulaşım araçlarına yakınlığını dikkate alıyor.
18.08.2015 Arşiv
Siyaset üstü bir konu
Siyaset üstü bir konu DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşümün siyaset üstü bir konu olduğunu vurguladı.
17.08.2015 Arşiv
Fikirtepe'de yeni proje
Fikirtepe'de yeni proje Eminevim Fikirtepe'de yeni bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor
7.08.2015 Arşiv
Fikirtepe'de dönüşüm ne durumda?
Fikirtepe'de dönüşüm ne durumda? 5 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm serüveni hangi noktaya geldi?
28.04.2015 Arşiv
Fikirtepe'de dönüşümde önemli adım
Fikirtepe'de dönüşümde önemli adım Fikirtepe Müteahhitler Platformu'ndan, sorunların çözümü için önemli adım
14.04.2015 Arşiv
Ceylan İnşaat’ın Yeni Ajansı: 9. Sanad
Ceylan İnşaat’ın Yeni Ajansı: 9. Sanad 9. Sanad İletişim Ajansı, inşaat sektörünün önemli isimlerinden Ceylan İnşaat’ı müşteri portföyüne ekledi.
13.04.2015 Arşiv
Erdoğan da aynı yerden aday olmuştu!
Erdoğan da aynı yerden aday olmuştu! ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki seçimlerde aday olduğu Ak Parti İstanbul 1. Bölge 1. sıradan aday gösterilmesini yorumladı. Güllüce, "Beni böyle bir yere layık gördüğü için gerek Başbakanımıza, gerek partimizin üst kurullarına teşekkür ediyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikirtepe kentsel dönüşüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.