Fezlekeler

Fezlekeler

Son dakika Fezlekeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fezlekeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fezlekeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fezlekeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fezlekeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 fezlekeler haberi bulunmuştur. Tüm fezlekeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te
3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te CHP'li 1 ve HEDEP'li 2 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM'ye gönderildi.
13.11.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) 3 vekilin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi, TBMM'ye sunuldu.
17.03.2023 Gündem
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında, Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sırasında mahkemeye yönelik sözleri nedeniyle, hakimlere alenen hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından hazırlanan fezleke, TBMM’ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
10.11.2022 Siyaset
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
HDP'li vekillere ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e gönderildi
HDP'li vekillere ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e gönderildi HDP'li 10 milletvekiline ait 11 dokunulmazlık dosyası Meclis’e gönderildi. Fezlekeler Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna havale edildi.
21.06.2022 Siyaset
Destici: AYM artık bu işi uzatmamalı
Destici: AYM artık bu işi uzatmamalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'nin kapatılması davasına ilişkin, "Anayasa Mahkemesi (AYM) bu işi artık daha fazla uzatmamalı. Anayasamızın ilgili maddelerinde çok açık ve net, hala neyi beklediğini sormak istiyorum" dedi.
27.04.2022 Siyaset
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te CHP'li 1 ve HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 9 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.03.2022 Siyaset
HDP'li Güzel hakkında flaş gelişme! Hazırlanan fezlekeler perşembe görüşülecek
HDP'li Güzel hakkında flaş gelişme! Hazırlanan fezlekeler perşembe görüşülecek TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta memur ve emekliye ek zammı da içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. Adalet-Anayasa Karma Komisyonu ise öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekili dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin iki ayrı fezlekeyi görüşecek.
16.01.2022 Siyaset
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Gündem
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Siyaset
CHP ve HDP'li 5 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
CHP ve HDP'li 5 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP'li 2, HDP'li 3 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 5 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.11.2021 Siyaset
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya destek: İtibar suikastını kabul etmiyoruz
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya destek: İtibar suikastını kabul etmiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya yapılan siyasi linç girişimleri kaygıyla izlediğimizi, asla ve asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Soylu'ya itibar suikastını kabul etmiyoruz. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye! Gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert bir devlet adamıdır." dedi.
6.07.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 20 CHP'li vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
1.07.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den flaş Merkez Bankası açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den flaş Merkez Bankası açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuşarak, "128 milyar nerede sorusu, ihanetin ve melanetin maskesi olarak kullanılmaktadır. Hazine ve Maliye Bakanı, Merkez Bankası böyle bir şey yok diyor. Veriler de bunları doğruluyor. Aradığınız para devletin kasasında." ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Siyaset
HDP'nin kapatılması  istemiyle  dava açıldı!
HDP'nin kapatılması istemiyle dava açıldı! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtı. İddianame Yüksek Mahkeme'ye gönderildi. İddianamede, HDP üyelerinin beyan ve eylemleriyle devletin milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmayı, ortadan kaldırmayı amaçladıkları belirtildi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 600'den fazla HDP'li hakkında siyasi yasak istedi.
17.03.2021 Gündem
MHP'den çok sert tepki! 'Siyasi sapıklıktır'
MHP'den çok sert tepki! 'Siyasi sapıklıktır' MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Samsun'da ve Aydın'da ahlak düşkünü iki failin birinin siyasi görüşlerini, diğerinin kullandığı üç hilal amblemini bahane eden kimi fırsatçıların, bunların işlediği affedilmez suçların faturasını MHP'ye çıkarma çabasına girdiği görülmektedir. MHP’yi anılan suçlularla aynı paralelde gösterme çabası, bir tür siyasi sapıklıktır" dedi.
9.03.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan fezleke açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan fezleke açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkındaki yargı kararına ilişkin, "Gergerlioğlu'nun yargı kararı henüz Meclis'e ulaşmadı. Geldikten sonra usulüne uygun Meclis’te işlem yapılacak. Anayasaya göre bireysel başvurunun sonucunu beklemek mecburiyeti yok" dedi.
8.03.2021 Siyaset
HDP kapatılacak mı? Flaş gelişme
HDP kapatılacak mı? Flaş gelişme Milliyetçi Hareket Partisi HDP'nin kapatılması için harekete geçmeye hazılanıyor. MHP, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı HDP hakkında kapatma davası açmadığı takdirde HDP’nin kapatılması için başvuruda bulunacağını daha önce açıklamıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın başkanlığında hazırlanan dosyanın büyük ölçüde hazır olduğu ifade edildi.
8.03.2021 Siyaset
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den fezleke açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den fezleke açıklaması İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti, terörün yanında, yöresinde olmaz. İYİ Parti, Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.
3.03.2021 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Mükemmel şekilde hazırlandı
Numan Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Mükemmel şekilde hazırlandı Son dakika haberine göre; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk ‘Özel Röportaj’ programında Ankara temsilcisi Dicle Canova’nın sorularını yanıtladı. Siyasi partiler ve seçim kanunu çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren Kurtulmuş, ''Seçim barajı konusunun da tartışılması lazım. Barajların da aşağıya çekilmesinin Türkiye demokrasisi açısından faydalı olacağını düşünüyorum'' dedi.
3.03.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan HDP'li vekil ve fezleke açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan HDP'li vekil ve fezleke açıklaması Meclis Başkanı Mustafa Şentop Gara'ya giden HDP'li vekil ve diğer isimlerle ilgili fezleke konusunda "Meclise şu ana kadar ulaşan bir fezleke yok. Meclis'e geldiğinde gereken yapılacak" dedi.
22.02.2021 Gündem
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile grup başkanvekillerinin de aralarında bulunduğu HDP'li 9 milletvekili hakkında, Kobani soruşturması kapsamında fezleke hazırladı.
19.02.2021 Siyaset
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıyor
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıyor HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkında Kobani olarak bilinen 6-7-8 Ekim 2014 olayları ile ilgili gerçekleştirilen terör eylemleri ile ilgili fezleke hazırlanıyor.
13.01.2021 Gündem
Leyla Aydemir davasında beraat verildi! Leyla Aydemir olayı nasıl olmuştu?
Leyla Aydemir davasında beraat verildi! Leyla Aydemir olayı nasıl olmuştu? Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetinde 4 yıl hapis cezası verilen amca Yusuf Aydemir'le ilgili karar Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi tarafından bozularak, beraatini talep etti. 1'inci Ceza Dairesi istinaf kararında Yusuf Aydemir'in tahliyesine karar verdi. Leyla Aydemir’in katili Yusuf Aydemir’in tahliye edilmesinin ardından Leyla Aydemir olayı ve davası hakkındaki merak edilenler de arttı. Leyla Aydemir nasıl öldürülmüştü, olay nasıl oldu?
22.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fezlekeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fezlekeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.