Fetih El Şam

Fetih El Şam

Son dakika fetih el şam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetih el şam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetih el şam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetih El Şam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetih el şam gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 fetih el şam haberi bulunmuştur. Tüm fetih el şam haberleri aşağıda listelenmiştir.
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: Yakalandı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, HTŞ/FEC/ENC terör örgütü üyesi Suriyeli uyruklu A.E., Jandarma ve MİT'in gerçekleştirdiği operasyon ile yakalandı.
12.06.2020 Gündem
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı
Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi yakalandı Burdur'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden Suriyeli M.E., Hatay'da ise bağlantılı olduğu 6 kişi yakalandı.
31.12.2019 Gündem
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı!
İstanbul ve 6 ilde terör örgütlerine operasyon: 25 gözaltı! Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri , Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren terör örgütleriyle bağlantısı olan Türk vatandaşı şüphelilere yönelik İstanbul ve 6 ilde operasyon düzenledi. Operasyonlarda 25 şüpheli gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı Adana'da yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü El-Kaide’nin Suriye’deki yapılanması olarak faaliyet gösteren “Heyet Tahrir Şam” terör örgütüne üye olduğu değerlendirilen Çeçenistan asıllı Rusya vatandaşı A.G. yakalandı.
24.12.2018 Gündem
O örgüt terör listesinde
O örgüt terör listesinde Türkiye, Suriye’de faaliyet gösteren silahlı muhalif örgütlerden Heyet Tahrir Şam’ı “terör örgütü listesine” aldı
1.09.2018 Gündem
Suriye'den İdlip açıklaması: ABD ile müttefikleri saldırsa dahi...
Suriye'den İdlip açıklaması: ABD ile müttefikleri saldırsa dahi... Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, ABD ve müttefiklerinin Suriye'ye saldırı düzenlemesine bakılmaksızın, İdlib'in özgürleştirilmesi konusunda sonuna kadar gideceklerini söyledi.
30.08.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye rest: Tek bir yol var
Rusya'dan ABD'ye rest: Tek bir yol var Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ABD'nin Suriye'de askeri operasyon gerçekleştirmeye devam etmek için hiçbir yasal dayanağı olmadığı, ülkedeki varlığını sürdürmek için tek mümkün yolun Moskova ve Şam ile göçmenlerin geri dönmesi için işbirliği yapmak olduğu ifade edildi.
24.07.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye: Desteği kesin!
Rusya'dan ABD'ye: Desteği kesin! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'ye, Doğu Guta'dakiler de dahil olmak üzere tüm teröristlere desteği kesme çağrısı yaptı.
15.03.2018 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama! 'Taraflar anlaşınca...'
Rusya'dan flaş açıklama! 'Taraflar anlaşınca...' Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Suriye'de ateşkes, taraflar nasıl uygulanacağına karar verince başlayacak
26.02.2018 Dünya
Rus savaş uçağı ABD roketiyle düşürüldü
Rus savaş uçağı ABD roketiyle düşürüldü Suriye’nin İdlib vilayetinde bir Rus savaş uçağı düşürüldü. Rusya uçağın Amerikan yapımı MANPAD roketi ile düşürüldüğünü açıkladı. ABD “Muhaliflere böyle bir silah vermiyoruz” açıklamasını yaptı.
5.02.2018 Dünya
Emevi Camisi’ni Rusya onaracak
Emevi Camisi’ni Rusya onaracak Rusya, Suriye’de harap olan Dünya Mirası Listesi’ndeki Emevi Cami’nin restorasyonuna destek verecek. Cami 2018 Ağustos’ta açılacak
25.11.2017 Dünya
Son dakika: Askerler toplandı! Rusya, Türkiye ve İran...
Son dakika: Askerler toplandı! Rusya, Türkiye ve İran... Rusya, Türkiye ve İran'ın, Suriye'de IŞİD ve El Nusra'ya son verecek adımlar üzerinde anlaştığı iddia edildi.
21.11.2017 Dünya
Son dakika... İsrail: Müdahale edebiliriz!
Son dakika... İsrail: Müdahale edebiliriz! Suriye'nin Hader köyünde bomba yüklü bir araçla saldırı gerçekleştirildi. İsrail sınırına yakın olan köyde çok sayıda ölü ve yaralı var. Suriye medyasından gelen son dakika haberlerine göre saldırıyı El Nusra gerçekleştirdi. İsrail ordusu, bölgede Suriye grupları arasındaki savaşın artması nedeniyle Golan Tepeleri'nin Suriye tarafındaki Hader köyündeki Dürzi kasabasını korumaya hazır olduğunu açıkladı ve gerektiği takdirde müdahale edebileceklerini bildirdi.
3.11.2017 Dünya
'ABD kabul etti!'
'ABD kabul etti!' Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD’nin, Fetih el Şam’la (El Nusra) bağlantılı Heyet Tahrir-uş Şam’ın (HTŞ) Suriye’de kimyasal silah kullandığını ilk kez kabul ettiğini söyledi.
20.10.2017 Dünya
Rusya'dan flaş: 'ABD'nin silah sevk edeceği kimse kalmayacak!'
Rusya'dan flaş: 'ABD'nin silah sevk edeceği kimse kalmayacak!' ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı olduğunu belirtti.
10.10.2017 Dünya
Yeni düşman Heyet Tahrir el-Şam kim?
Yeni düşman Heyet Tahrir el-Şam kim? Suriye’deki İdlib’i şuanda elinde bulunduran Heyet Tahrir el-Şam’ın (HTŞ) temelini El Nusra oluşturuyor.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: 'Liderlerini öldürdük!'
Son dakika haberi: 'Liderlerini öldürdük!' Rus Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Suriye'de düzenlenen hava saldırısında Nusra cephesinin lider kadrosundan 7 militanın öldürüldüğü bildirildi.
5.10.2017 Dünya
Rusya'dan ağır darbe: Kolunu kopardık!
Rusya'dan ağır darbe: Kolunu kopardık! Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD'nin başına 10 milyon dolar ödül koyduğu El Kaide yanlısı Tahrir Şam lideri ve Fetih el Şam'ın (El Nusra) eski lideri Ebu Muhammed el Culani'nin, Rus Hava Kuvvetleri'nin saldırısı sonucu ağır yaralandığını duyurdu.
4.10.2017 Dünya
Rusya böyle vurdu
Rusya böyle vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD'nin başına 10 milyon dolar ödül koyduğu El Kaide yanlısı Tahrir Şam lideri ve Fetih el Şam'ın (El Nusra) eski lideri Ebu Muhammed el Culani'nin, Rus Hava Kuvvetleri'nin saldırısı sonucu ağır yaralandığını duyurdu.
4.10.2017 Haber
Son dakika... Rus denizaltısı vurdu! Akdeniz'den..
Son dakika... Rus denizaltısı vurdu! Akdeniz'den.. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan son dakika haberi: Rus denizaltısı, Fetih el Şam militanlarının İdlib'deki hedeflerini Kalibr füzeleriyle vurdu.
22.09.2017 Dünya
Putin: Durum değişti! Esad...
Putin: Durum değişti! Esad... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'de sahadaki durumun hükümet güçlerinin lehine olacak biçimde geliştiğini ve, 'radikal muhaliflerin siyasi ve askeri merkezi' olarak tabir ettiği Deyr ez Zor'un geri alınmasının da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın hükümetinin üstünlüğü anlamına geleceğini belirtti.
5.09.2017 Dünya
Suriyeli muhalif sözcü: İsrail terör örgütlerini destekliyor
Suriyeli muhalif sözcü: İsrail terör örgütlerini destekliyor Suriyeli muhalif gruplardan Şam Platformu Sözcüsü Tarık Ahmed, Suriye'de ateşkese karşı çıkan İsrail'in terörist grupları desteklediğini belirtti.
17.07.2017 Dünya
Rusya patladı! 'Suriye’nin karası da havası da...'
Rusya patladı! 'Suriye’nin karası da havası da...' Fransız mevkidaşı Jean-Yves Le Drian ile görüşmenin ardından basın toplantısında konuşan Lavrov, “Gerçekten de kara da hava da dar gelmeye başladı." şeklinde konuştu.
21.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fetih El Şam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetih el şam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.