Feti Yıldız

Feti Yıldız

Son dakika Feti yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feti yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feti yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feti Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feti yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 feti yıldız haberi bulunmuştur. Tüm feti yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Aday listeleri seçim kurullarına teslim edildi
MHP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Aday listeleri seçim kurullarına teslim edildi MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belirlenen aday listelerinin seçim kurullarına teslim edildiğini duyurdu.
19.02.2024 Gündem
MHP'de aday adaylığı başvuruları başladı
MHP'de aday adaylığı başvuruları başladı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde aday adayı olacak kişilerin bugünden itibaren başvuruda bulunabileceğini bildirdi. Yıldız, 'Belediye meclisi ve il genel meclis üyesi aday adaylığı müracaatları bulundukları il ve ilçe teşkilatlarımız tarafından alınacaktır.' dedi.
13.11.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi Aday listeleri için sürede sona yaklaşılırken Ankara'da baş döndüren trafik yaşanıyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde neler oluyor? Millet İttifakı cephesinde 'dört parti CHP listelerinden aday gösterilecek' denildi. Uzlaştılar mı, yoksa bir kontenjan pazarlığı hala sürüyor mu? Öte yandan 'CHP ve İYİ Parti fermuar sistemiyle ortak liste çalışmaları yapıyor' deniliyordu. Son durum ne? İşte CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın canlı yayında paylaştığı kulis bilgileri...
7.04.2023 Gündem
MHP aday listesini YSK'ya teslim etti
MHP aday listesini YSK'ya teslim etti MHP'den Semih Yalçın ve Feti Yıldız ile beraberindeki heyet YSK'ya MHP aday listesini teslim etti.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi’nin katılım sağlaması ile Cumhur İttifakı'nın protokol metni YSK’ya sunuldu
Yeniden Refah Partisi’nin katılım sağlaması ile Cumhur İttifakı'nın protokol metni YSK’ya sunuldu     Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'nın seçim protokolü, Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunuldu.   
24.03.2023 Gündem
AK Parti ve MHP, Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvurdu
AK Parti ve MHP, Erdoğan'ın adaylığı için YSK'ya başvurdu Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkanı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay ve MHP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimleri için olan adaylık belgesini YSK'ya teslim etti.
21.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli ile yeni bir denklem! Formül arayışı başladı, hedef İYİ Parti seçmeni
Devlet Bahçeli ile yeni bir denklem! Formül arayışı başladı, hedef İYİ Parti seçmeni Akşener’in ‘Altılı Masa’ya yönelik çıkışıyla tereddüt yaşayan İYİ Parti seçmenini Cumhur İttifakı’na çekmek isteyen AK Parti’de, bu amaçla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülü üzerinde duruluyor.
15.03.2023 Gündem
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti
AK Parti'den siyasi parti gruplarına 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsü düzenlemesine ilişkin anayasa değişikliği teklifini görüşmek üzere Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etti. Bozdağ, "Bu istişareler sonucunda ortaya çıkacak görüşleri tekrar değerlendirip teklife son halini vereceğiz. Çünkü hazır bir teklif götürmüyoruz" dedi.
2.11.2022 Siyaset
'Dezenformasyon düzenlemesi' Meclis'te görüşülmeye başlandı!
'Dezenformasyon düzenlemesi' Meclis'te görüşülmeye başlandı! TBMM Adalet Komisyonu, sosyal medya ile internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren ve 'dezenformasyon düzenlemesi' olarak adlandırılan Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
9.06.2022 Siyaset
Seçim Kanunu teklifi TBMM Anayasa Komisyonu'nda
Seçim Kanunu teklifi TBMM Anayasa Komisyonu'nda Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri, TBMM Anayasa Komisyonu'nda başladı.
23.03.2022 Siyaset
Yeni seçim sistemi ile ilgili flaş gelişme! ‘Artık oy’la vekillik yok
Yeni seçim sistemi ile ilgili flaş gelişme! ‘Artık oy’la vekillik yok Seçim Yasası teklifine göre yüzde 10'luk seçim barajı yüzde 7'ye düşürülecek. İttifak ile birlikte yüzde 7 barajını geçebilen partiler, milletvekili çıkarabilmek için içinde bulundukları ittifakın ‘artık oy’undan faydalanamayacak. Her parti kendi oyuyla milletvekili çıkaracak.
15.03.2022 Siyaset
Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu CHP'ye geçecek mi?
Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu CHP'ye geçecek mi? Yeni seçim yasası teklifi Meclis’e sunuldu. Teklifi hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek yeni seçim kanunu teklifi hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Teklife göre barajı geçemeyen partiler milletvekili çıkaramayacak. Yüzde 7 oy oranına ulaşamayacağı tahmin edilen parti liderleri eğer milletvekili olmak isterlerse CHP'den listeye girmek zorunda kalacaklar. İşte yeni seçim yasası teklifi ile ilgili flaş detaylar...
15.03.2022 Siyaset
Seçim barajı kaç olacak, yüzde 7 oldu mu? Seçim barajı nedir, neden düşüyor?
Seçim barajı kaç olacak, yüzde 7 oldu mu? Seçim barajı nedir, neden düşüyor? Seçim barajı yüzde 7 oldu mu, seçim barajı kaç? Seçim barajını yüzde 10'dan 7'ye düşürecek olan Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, bugün TBMM’ye sunulacak. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yarın konuya ilişkin TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. Peki, Seçim barajı nedir, neden düşüyor? Seçim barajı kaç olacak?
14.03.2022 Siyaset
Seçim barajı ile ilgili son dakika açıklaması!
Seçim barajı ile ilgili son dakika açıklaması! AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız seçim yasası ile ilgili çalışmanın detaylarını basın toplantısı ile anlatarak, "Teklifin birinci maddesinde ülke seçim barajını 7'ye indirilmesini teklif ediyoruz. İkinci madde ile ittifakın aldığı oy toplamı, ülke barajını geçtiği takdirde seçim bölgelerinde milletvekili hesabı ve dağılımı ittifaktaki her partinin oy sayısı dikkate alınarak bu maddenin 3. fıkrasına göre yapılır. Bunu öneriyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2022 Siyaset
Seçim kanunu nedir, yasa nasıl değiştirilir? Seçim kanun değişikliği için kaç milletvekili gerekir 2022?
Seçim kanunu nedir, yasa nasıl değiştirilir? Seçim kanun değişikliği için kaç milletvekili gerekir 2022? Seçim kanunu nasıl değiştirilir, seçim kanun değişikliği için kaç milletvekili gerekir 2022? AK Parti ve MHP'nin Seçim Kanunu Teklifi bugün Meclis'e sunuluyor. 15 maddelik teklife göre seçim barajı yüzde 10'dan yüzde 7'ye düşürülecek. Peki, seçim kanunu nasıl değişir? Seçim kanunu nedir?
14.03.2022 Siyaset
Seçimlerle ilgili flaş gelişme! Yarın Meclis'e sunulacak
Seçimlerle ilgili flaş gelişme! Yarın Meclis'e sunulacak Cumhur İttifakı'nın üzerinde uzlaştığı ve seçim barajını yüzde 10'dan 7’ye düşürecek olan Milletvekili Seçimi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, yarın TBMM’ye sunulacak.
13.03.2022 Siyaset
Seçim yasası haftaya TBMM'nin gündeminde! Yeni düzenlemede 'son bir yıl' ikamet şartı
Seçim yasası haftaya TBMM'nin gündeminde! Yeni düzenlemede 'son bir yıl' ikamet şartı Seçim ve Siyasi Partiler Yasası haftaya TBMM'nin gündeminde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan 15 maddelik düzenlemede seçmen göçünün önüne geçecek bir madde de yer alıyor. Buna göre seçimlere kısa bir süre kala seçmen kütüklerinin yer değiştirilmesinin önüne geçilecek. Seçmenin son bir yıl içinde sürekli bulunduğu adresi dikkate alınacak.
4.03.2022 Siyaset
Seçim tarihi ile ilgili kritik gelişme! AK Parti ve MHP anlaştı, bir yıl içinde...
Seçim tarihi ile ilgili kritik gelişme! AK Parti ve MHP anlaştı, bir yıl içinde... Seçim tarihi ile ilgili kritik gelişme! Muhalefette Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan sık sık erken seçim açılaması yapsa da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli seçimlerin 2023 Haziran ayında olacağını her defasında yineliyor. Aday ve erken seçim tartışmaları devam ederken, seçim kanunlarında değişikliklerin yolda olduğu ortaya çıktı. AK Parti ve MHP maddelerde uzlaştı, Meclis’e geleceği tarih belli oldu. Eğer yasa TBMM’de kabul edilirse o tarihten itibaren 1 yıl içinde erken seçim olamayacağı ve seçim barajında bazı değişiklikler yapılacağı belirtiliyor.
28.01.2022 Siyaset
Seçim yasasıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişiyor
Seçim yasasıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişiyor AK Parti ve MHP, yeni seçim yasası üzerindeki görüşmelere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın yaptığı son toplantı ile noktayı koydu.
21.01.2022 Siyaset
Flaş erken seçim hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli...
Flaş erken seçim hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli... Erken seçim tartışmaları gündemden düşmüyor. Muhalefet erken seçim isterken iktidar ise seçimlerin zamanında yapılacağını söylüyor. Tartışmalar sürerken iktidar cephesi erken seçim ile ilgili flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
4.10.2021 Siyaset
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Erken seçim...
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Erken seçim... AK Parti ve MHP’nin üzerinde çalıştığı seçim ve siyasi partiler yasasıyla ilgili erken seçim iddiası kulislere bomba gibi düştü. Liderler peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte erken seçim tartışmalarıyla ilgili son gelişmeler.
20.09.2021 Siyaset
AK Parti ve MHP uzlaştı seçim barajı düşüyor!
AK Parti ve MHP uzlaştı seçim barajı düşüyor! AK Parti ile MHP arasında bir süredir devam eden Seçim Yasası ve Siyasi Partiler Yasası konusunda önemli adımlar atıldığı ve ikinci aşamaya geçildiği ortaya çıktı.
18.08.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Feti Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feti yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.