Ferman Toprak

Ferman Toprak

Son dakika ferman toprak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferman toprak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferman toprak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferman Toprak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferman toprak gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 ferman toprak haberi bulunmuştur. Tüm ferman toprak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa...
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa... Kanal D ekranlarının sevilen programı Evrim Aklın ile Ev Gezmesi bu hafta türkücü Ferman Torak'ın evine konuk oldu. Beykoz'da 5 katlı muhteşem villada yok yok, spor salonu, saunası ve havuzu izleyenleri mest etti.
19.09.2023 Magazin
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar'
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar' Ferman Toprak bakıcı maaşlarına isyan etti. Adel Su adında bir kızı olan Toprak, "15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar. Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor" diye konuştu.
22.08.2023 Magazin
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Ferman Toprak'ı eşi şikayet etti: Beni darp etti!
Ferman Toprak'ı eşi şikayet etti: Beni darp etti! Ferman Toprak’ın eşi Ayşe Hilal Toprak “Kocam beni dövdü” diye darp raporu alıp polise başvurdu. Polis merkezinde ifadesi alınan şarkıcı, suçlamaları kabul etmedi.
13.10.2020 Magazin
Hilal Toprak'tan açıklama: Bir anlık sinir ile paylaştım!
Hilal Toprak'tan açıklama: Bir anlık sinir ile paylaştım! Hilal Toprak sosyal medya hesabından eşi Ferman Toprak ile boşanacaklarını duyurmuştu. Daha sonra paylaşımını silen Toprak konuyla ilgili açıklama yaptı.
12.09.2020 Magazin
Eski sevgilisiyle yeniden davalık oldu
Eski sevgilisiyle yeniden davalık oldu Şarkıcı Ferman Toprak, bir TV programında kendisi için “Sanatçı maskesi takıp insanları kandırıyor” diyen eski sevgilisi Türkan K.’dan şikayetçi oldu. Türkan K.’nın 2.5 yıla kadar hapsi istendi.
11.01.2020 Magazin
İbrahim Tatlıses: Artık maymun gözünü açtı
İbrahim Tatlıses: Artık maymun gözünü açtı İbrahim Tatlıses, büyük oğlunun açtığı saç ekim merkezinin davetinde 68’inci yaşını kutladı. Tatlıses gazetecilerin sorularını cevaplarken bir de müjde verdi.
9.01.2020 Magazin
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter!
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter! Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın’ın yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutladı.
19.12.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'dan eşine altın akrep!
Süreyya Yalçın'dan eşine altın akrep! Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, 44 yaşına giren eşi Ozan Baran için Mon Amour’da sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
28.10.2019 Magazin
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Bakan Ersoy'un eşinden 40 ünlü ile Adıyaman Müzesi'ne ziyaret
Bakan Ersoy'un eşinden 40 ünlü ile Adıyaman Müzesi'ne ziyaret Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca başlatılan 'Her şehri ünlüsüyle geziyoruz' projesi kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, beraberindeki 40 ünlü ile Adıyaman Müzesi'ni ziyaret etti.
23.05.2019 Gündem
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Tek yürek oldular
Tek yürek oldular Ünlü isimler, darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri anmak için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde tek yürek oldular, birlik ve beraberlik mesajı verdiler
16.07.2018 Magazin
Tarihi rekor! Filmi sadece 1 kişi izledi!
Tarihi rekor! Filmi sadece 1 kişi izledi! Özlem Kayhan ve Volkan Gültekin'in yönettiği komedi filmi '3 Vakte Kadar', 18 Mayıs'ta gösterime girdi. Film, gösterime girdiği ilk üç günde ise trajikomik bir rekora imza atıp sadece 1 kişi tarafından izlendi.
28.05.2018 Magazin
Müjdeyi böyle duyurdu: Tarkan'dan önce...
Müjdeyi böyle duyurdu: Tarkan'dan önce... Geçtiğimiz sene Hilal Öztürk ile evlenen şarkıcı Ferman Toprak, baba oldu. Kız babası olan Toprak, "Tarkan'dan önce baba oldum" diyerek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
26.04.2018 Magazin
Tatlıses’ten babalık tüyoları
Tatlıses’ten babalık tüyoları Ferman Toprak, İzmir’e yerleşen İbrahim Tatlıses’i ziyaret etti.
12.03.2018 Magazin
42 yaş hediyem bebek
42 yaş hediyem bebek 42’nci yaş gününü kutlayan Ferman Toprak’a en özel hediye eşinden geldi. Baba olacağını müjdeleyen Toprak, “Hilal’in bana verdiği en güzel hediye kızım oldu” diyerek eşini karnından öptü
31.10.2017 Magazin
Acun'dan Yılmaz Morgül bombası!
Acun'dan Yılmaz Morgül bombası! Unutulmaz şarkılar, benzersiz bir eğlence ve müzik dolu bir program “Yılmaz Morgül Show” 1 Kasım Çarşamba akşamı canlı yayınla TV8,5’ta başlıyor.
31.10.2017 Televizyon
'Ferman Toprak benim manevi babamdır'
'Ferman Toprak benim manevi babamdır' Onur Kırış'ın sunduğu, Kral Pop TV ve Kral Pop Radyo'da yayınlanan '20 Dakika' programı bu hafta Merve Özbey’i ağırladı.
28.10.2017 Kültür Sanat
Boğaz'ın ortasında  romantik yemek!
Boğaz'ın ortasında romantik yemek! Fantezi müziğin sevilen ismi Ferman Toprak, evliliklerinin ikinci yıl kutlamasında eşi Hilal Toprak'a özel bir sürpriz yaptı.
17.10.2017 Magazin
Ferman omuzlarda!
Ferman omuzlarda! Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen ‘Engelsiz Futbol Şöleni’ etkinliğine aralarında Ferman Toprak, Ahmet Dursun, Metin Yıldız’ın da bulunduğu ünlü isimler katıldı.
8.08.2017 Magazin
Derya Uluğ, Kütahyalılar'ı coşturdu
Derya Uluğ, Kütahyalılar'ı coşturdu Belediye tarafından düzenlenen Kütahya Fuarı'nın 43'üncü yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Derya Uluğ, Kütahyalılar ile buluştu.
27.07.2017 Kültür Sanat
Tuğba Yurt Kütahyalıları coşturdu!
Tuğba Yurt Kütahyalıları coşturdu! Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Kütahya Fuarı'nın 43'üncü yılı etkinlikleri kapsamında, şarkıcı Tuğba Yurt sahne aldı.
25.07.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ferman Toprak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferman toprak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.