Ferizli

Ferizli

Son dakika ferizli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferizli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferizli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferizli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferizli gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 ferizli haberi bulunmuştur. Tüm ferizli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız Palu ailesi davasında mahkeme alınan kararları açıkladı. Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.
19.07.2023 Gündem
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı?
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı? Sakarya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve milletvekili oy oranları kapsamında değerlendirilecek. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alacak. gazetevatan seçim 2023 sayfasında Sakarya il, ilçe sonuçları yer alacak. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar oyumu nerede kullanacağım sorusuna da yanıt aramya başladı. YSK'nın seçim yasaklarının kaldıracağık saat 21:00'dan sonra anlık Sakarya seçim sonuçları ekrana gelecek. Peki Sakarya'da hangi parti kazandı? Sakarya'da hangi ittifak kazandı? İşte 2023 genel seçim sonuçları ve Sakarya milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Babasına sinirlenip yumruk attığı cam atardamarını kesti, hayatını kaybetti
Babasına sinirlenip yumruk attığı cam atardamarını kesti, hayatını kaybetti Sakarya’nın Ferizli ilçesinde babasıyla tartışıp cama yumruk atınca atardamarı kesilen Volkan Duman (30), kan kaybından yaşamını yitirdi.
18.02.2023 Yaşam
Sakarya TOKİ sonuçları 2023 isim listesi! TOKİ Sakarya Arifiye, Ferizli, Hendek, Kocaali, Taraklı kura sonuçları sorgulama ekranı…
Sakarya TOKİ sonuçları 2023 isim listesi! TOKİ Sakarya Arifiye, Ferizli, Hendek, Kocaali, Taraklı kura sonuçları sorgulama ekranı… TOKİ Sakarya kura sonuçları sorgulama için yapılan aramalar arttı. TOKİ Sakarya Arifiye, Ferizli, Hendek, Kocaali, Taraklı kura sonuçları isim listesi, İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında çekilişinin tamamlanmasıyla sona erecek. Sakarya TOKİ kura çekiliş sonucu toki.gov.tr adresinden erişime açılıyor. Peki, Sakarya TOKİ sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Sakarya kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
17.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Kamyon halk otobüsüne çarptı! Ölü ve yaralılar var
Kamyon halk otobüsüne çarptı! Ölü ve yaralılar var Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kamyonun, yolcu indirmek için durağa yanaşan özel halk otobüsüne çarptığı kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
26.04.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
F harfi ile başlayan şehir isimleri neler?
F harfi ile başlayan şehir isimleri neler? İsim- şehir oyunu eskiden beri bilinen ve sıklıkla oynanan oyunlardan biri. Bu oyun harflerle ilgili isim, şehir eşya ve daha pek çok bilgiye sahip olmayı gerektiriyor. Bazen bu oyunda harflerle ilgili bir şeyleri bulmak oldukça zor. Bunlardan biri de F harfi ile başlayan şehir isimleri. Peki, F harfi ile başlayan şehir isimleri neler?
18.02.2022 Gündem
Damla'nın sır ölümü! Tüfek misafir kaldıkları evin sahibinin çıktı! Tartışma sırasında...
Damla'nın sır ölümü! Tüfek misafir kaldıkları evin sahibinin çıktı! Tartışma sırasında... Sakarya’nın Ferizli ilçesinde 19 yaşındaki Damla Kuş’un hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan dini nikahlı eşi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ev sahibi ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
10.02.2022 Yaşam
19 yaşındaki Damla misafirliğe gittiği evde ölü bulundu
19 yaşındaki Damla misafirliğe gittiği evde ölü bulundu Sakarya'nın Ferizli ilçesinde 19 yaşındaki Damla Kuş, misafirliğe gittiği evde erkek arkadaşı M.C.B. (23) ile tartışması sırasında tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Ev sahibi ile birlikte gözaltına alınan M.C.B., Damla Kuşun kendisini vurduğunu ileri sürdü. 
9.02.2022 Yaşam
Palu ailesi yeniden hakim karşısına çıktı! 'Herkese içirdi, Melike öldü'
Palu ailesi yeniden hakim karşısına çıktı! 'Herkese içirdi, Melike öldü' Kocaeli'de 13 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen Melike Tanhal'ın öldürülmesine ilişkin, kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
19.10.2021 Gündem
Yüz yüze eğitim ile ilgili peş peşe kararlar! Tek tek açıkladılar...
Yüz yüze eğitim ile ilgili peş peşe kararlar! Tek tek açıkladılar... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı bir okul ziyaretinde yüz yüze eğitimle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, her an değişimleri izlediklerini ve buna göre karar aldıklarını bildirerek, valiliklerin il hıfzıssıhha kurullarıyla yaptıkları değerlendirmeler sonucu her ile özgü kararların alındığına dikkati çekti ve şunları kaydetti: "Bu süreçte emek verenlere teşekkür ediyorum çünkü zor bir süreç yaşıyoruz ama bunu hep birlikte başarıp atlatacağımıza inanıyoruz. Bir taraftan aşı süreci devam ediyor. Her gün, her an değişimleri izleyerek ortak kararlar almaya çaba gösteriyoruz. İstiyoruz ki önümüzdeki süreçte yüz yüze eğitime çok daha katılımlı, çok daha yüksek bir şekilde devam edelim. Bu koşullar bir an önce düzelsin. Önceliğimiz tabii ki yüz yüze eğitim. Salgın şartlarını dikkate alarak okulları açık tutma isteğimize rağmen diğer ülkelere baktığımızda daha fazla kapalı olduğunu görüyoruz ama bu, sağlık öncelik prensibimizden kaynaklanıyor." dedi. Peki, Hangi illerde yüz yüze eğitime ara verildi?
6.04.2021 Eğitim
Engelli kıza istismar! Anne, baba, 2 amca ve sevgili tutuklandı
Engelli kıza istismar! Anne, baba, 2 amca ve sevgili tutuklandı Sakarya’nın Ferizli ilçesinde zihinsel engelli 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öz babası ve 2 amcası ile sevgilisi ve bildiği halde istismara göz yumduğu öne sürülen anne, tutuklandı. Kız çocuğu ise koruma altına alındı.
15.03.2021 Gündem
'Palu Ailesi' davasında şok itiraf: İspirto içirdi, ağacın altına gömdü
'Palu Ailesi' davasında şok itiraf: İspirto içirdi, ağacın altına gömdü Palu ailesi bugün hakim karşısına çıktı. Duruşmada kendilerine cinlerin musallat olduğunu iddia eden Ayşe Palu, eniştesi Tuncer Ustael’in kendilerine ispirto içirdiğini, yeğeninin öldüğünü ve eniştesi ile birlikte bir ağacın altına gömdüğünü öne sürdü. Tuncer Ustael’i suçlayan Havva Palu da '' Tuncer çocukları dövüyordu, bizi aç bırakıyordu. Tuncer, Melike’nin karnında cin var diyerek önce karnına tekme attı, sonra da ispirto içirdi'' dedi. Mahkeme heyeti, küçük çocuğun gömüldüğü belirtilen yere bakılmasına karar verdi.
12.03.2021 Gündem
Gece yarısı dehşet! Tartıştığı amcasını bıçaklayarak öldürdü
Gece yarısı dehşet! Tartıştığı amcasını bıçaklayarak öldürdü Sakarya’nın Ferizli ilçesinde tartıştığı yeğeni tarafından bıçakla ağır yaralanan 55 yaşındaki adam hastanede hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi evinin önünde jandarma ekiplerine teslim oldu.
8.01.2021 Yaşam
‘Palu ailesi’ davasında şoke eden savunma: Evime bomba attılar…
‘Palu ailesi’ davasında şoke eden savunma: Evime bomba attılar… Kocaeli'de 12 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü öne sürülen Meryem Tahnalın (35) kızı Melike Tahnal'ın (8) Sakaryanın Ferizli ilçesinde öldürülmesine ilişkin 'Palu Ailesi' olarak bilinen 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Ailenin damadı Tuncer Ustael suçlamaları kabul etmeyerek, bütün suçların üzerine yıkılmaya çalışıldığını söyledi.
27.11.2020 Gündem
Bugün hava nasıl olacak! Türkiye geneli için kritik uyarı
Bugün hava nasıl olacak! Türkiye geneli için kritik uyarı Meteoroloji'den bugün için kritik uyarı geldi. Bugün itibariyle tüm Türkiye'nin sağanak yağış etkisi altına girmesi bekleniyor.
30.10.2020 Yaşam
Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda il için kritik uyarı
Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda il için kritik uyarı İstanbul, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yarın kuvvetli yağış bekleniyor.
29.10.2020 Gündem
Şiar'ın annesinden kan donduran sözler: Çocuklarını öldüreceğim
Şiar'ın annesinden kan donduran sözler: Çocuklarını öldüreceğim Sakarya'nın Kocaali ilçesinde evlerinde çıkan yangında cesedi bulunan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın öldürülmesinin ardından 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan anne Gülüzar Amanet cezaevine gönderildiği sırada, "Ben de onun çocuklarını öldüreceğim" diye bağırdı.
31.08.2020 Gündem
Yürek yakan olay! 3 gençten 2'si gölde kayboldu
Yürek yakan olay! 3 gençten 2'si gölde kayboldu Sakarya'da balık tutmak için göle açılan 3 gençten 2'si bindikleri sandalın alabora olmasıyla birlikte kayboldu.
30.11.2019 Yaşam
TSK'ya çağ atlatacak sevkiyat tamamlandı
TSK'ya çağ atlatacak sevkiyat tamamlandı BMC ve treyler firması Öztreyler tarafından üretilen 72 tank taşıyıcı, Milli Savunma Bakanlığı'na teslim edildi.
26.11.2019 Bilim ve Teknoloji
"Kanım şifa" diyerek 13 milyon TL’lik vurgun yapan kadın yakalandı
"Kanım şifa" diyerek 13 milyon TL’lik vurgun yapan kadın yakalandı Eskişehir'de Hz. Süleyman'ın kızı olduğunu ileri sürüp psikolojik rahatsızlığı bulunanlara kendi kanını içirerek 13 milyon TL’lik dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şahıs, Sakarya’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyona yakalandı.
23.08.2019 Gündem
ATV kazası ölümle bitti
ATV kazası ölümle bitti Sakarya’nın Ferizli ilçesinde ATV’nin kontrolünü kaybeden 65 yaşındaki adam aracın altında kalarak hayatını kaybetti.
28.05.2019 Yaşam
Palu ailesi soruşturmasında çocuklara cinsel istismar araştırılıyor
Palu ailesi soruşturmasında çocuklara cinsel istismar araştırılıyor KOCAELİ Cumhuriyet Başsavcılığı, Palu ailesi soruşturmasında tutuklanan 6 isimden bir olan damat Tuncer Ustael'in, kayıp Meryem Tanhal'ın oğlu ile kendi 2 çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ilgili soruşturmanın derinleştirilerek, devam ettiğini açıkladı.
14.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferizli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferizli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.