Ferhat Sarıkaya

Ferhat Sarıkaya

Son dakika ferhat sarıkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferhat sarıkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferhat sarıkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhat Sarıkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhat sarıkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 ferhat sarıkaya haberi bulunmuştur. Tüm ferhat sarıkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Ferhat Sarıkaya'ya 10 yıl hapis!
Ferhat Sarıkaya'ya 10 yıl hapis! FETÖ üyeliğinden yargılanan eski savcı Ferhat Sarıkaya'nın, "silahlı terör örgütüne üyelik" suçundan 10 yıl hapisle cezalandırıldı.
28.03.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ ile irtibatlı 17 hakim ve savcı ihraç edildi
Son dakika... FETÖ ile irtibatlı 17 hakim ve savcı ihraç edildi HSK Genel Kurulu, FETÖ irtibatı nedeniyle 17 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti.
10.01.2019 Gündem
Hakim Burhan Yaz'a FETÖ'den hapis cezası
Hakim Burhan Yaz'a FETÖ'den hapis cezası MHP'nin olağanüstü kongre sürecinde aldığı kararla gündeme gelen eski Ankara 2. İcra Mahkemesi Hakimi Burhan Yaz, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılandığı davada, 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edildi.
27.11.2018 Gündem
Ferhat Sarıkaya hakkındaki FETÖ soruşturması tamamlandı
Ferhat Sarıkaya hakkındaki FETÖ soruşturması tamamlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, meslekten ihraç edilen eski savcı Sarıkaya hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
13.11.2018 Gündem
Ferhat Sarıkaya FETÖ üyeliğinden tutuklandı
Ferhat Sarıkaya FETÖ üyeliğinden tutuklandı HSK tarafından meslekten ihraç edilen eski cumhuriyet savcısı Ferhat Sarıkaya, FETÖ üyeliğinden tutuklandı.
8.11.2018 Gündem
Eski savcı Ferhat Sarıkaya tutuklandı
Eski savcı Ferhat Sarıkaya tutuklandı HSK tarafından meslekten ihraç edilen eski cumhuriyet savcısı Ferhat Sarıkaya, FETÖ üyeliğinden tutuklandı.
8.11.2018 Gündem
Son dakika: Savcı Sarıkaya tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi
Son dakika: Savcı Sarıkaya tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK) geçen hafta meslekten ihraç edildikten sonra gözaltına alınan eski cumhuriyet savcısı Ferhat Sarıkaya adliyeye sevk edildi.
8.11.2018 Gündem
Eski savcı gözaltına alındı
Eski savcı gözaltına alındı HSK tarafından meslekten ihraç edilen eski savcı Ferhat Sarıkaya, Ankara TEM Şube ekiplerince gözaltına alındı
2.11.2018 Gündem
Ferhat Sarıkaya, Köksal Çelik ile Çetin Sönmez ihraç edildi
Ferhat Sarıkaya, Köksal Çelik ile Çetin Sönmez ihraç edildi Eski Şemdinli Savcısı Ferhat Sarıkaya ile Adil Öksüz'ü serbest bırakan iki hakim meslekten ihraç edildi.
1.11.2018 Gündem
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Yargıtay imamı" olduğu iddia edilen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de arasında bulunduğu 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenecek.
25.10.2018 Fenerbahçe
FETÖ’nün ilk kumpas davası 14 yıl sonra beraatle bitti!
FETÖ’nün ilk kumpas davası 14 yıl sonra beraatle bitti! Van’da YYÜ eski rektörleri Prof. Yücel Aşkın ve Prof. Hasan Ceylan ile cezaevinde intihar eden YYÜ Genel Sekreter Yardımcısı Enver Arpalı’nın da yargılandığı, 25 milyon dolarlık ihale yolsuzluğu davasında dokuz sanık da suçsuz bulundu. Dava iddianamesini itirafçı olan Savcı Ferhat Sarıkaya hazırlamıştı...
6.06.2018 Gündem
Yaşar Büyükanıt hastaneye kaldırıldı
Yaşar Büyükanıt hastaneye kaldırıldı Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt rahatsızlanarak Sultan Abdulhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Büyükanıt'ın yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
‘Sarıkaya bu hainliği yapanları açıklamalı’
‘Sarıkaya bu hainliği yapanları açıklamalı’ Savcı Sarıkaya’nın soruşturmasında tutukluyken intihar eden Enver Arpalı’nın kardeşi: “Gidip onunla görüşeceğim”
29.09.2021 Gündem
Savcı Ferhat Sarıkaya açığa alındı
Savcı Ferhat Sarıkaya açığa alındı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili ve 2...
29.09.2021 Gündem
Firari Balyoz savcısı itiraflarda bulunarak teslim oldu
Firari Balyoz savcısı itiraflarda bulunarak teslim oldu Savcı Hüseyin Kaplan 1 aydır aranıyordu. Teslim olarak itirafçı olmak istediğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Bozdağ: Ferhat Sarıkaya ile ilgili HSYK soruşturma başlattı
Bozdağ: Ferhat Sarıkaya ile ilgili HSYK soruşturma başlattı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ itirafçısı savcı Ferhat Sarıkaya hakkında HSYK'nın soruşturma başlattığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Ferhat Sarıkaya hakkında suç duyurusu!
Ferhat Sarıkaya hakkında suç duyurusu! FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin ifade veren cumhuriyet savcısı Sarıkaya'nın 11 yıl önce Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuklanan ve cezaevinde intihar eden üniversitenin genel sekreteri Enver Arpalı'nın kardeşi, Sarıkaya hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika Haberleri: Kurtulmuş: İzin yasağı kaldırıldı
Son Dakika Haberleri: Kurtulmuş: İzin yasağı kaldırıldı Son Dakika Haberi: Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Kurtulmuş konuşmasında, "Bugün itibariyle kamu görevlilerinin izin yasağı kaldırılmıştır."dedi.
29.09.2021 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm emri Gülen'den!
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm emri Gülen'den! Yeni Şafak gazetesi yazarı ve eski istihbaratçı Bülent Orakoğlu bugünkü yazısında BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm emrini Fethullah Gülen'in verdiğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem
ABD’ye de giden FETÖ itirafları
ABD’ye de giden FETÖ itirafları Darbecilerin, bazıları Gülen’in ABD’den iadesi için hazırlanan talep dosyasına da giren itiraflarında birbiriyle çelişen ifadeler yer alıyor. İtirafçılar arasında imamlar da var, hâkim ve savcılar da...
29.09.2021 Gündem
‘Sarıkaya yargılanmalı!’
‘Sarıkaya yargılanmalı!’ Savcı Ferhat Sarıkaya’nın itiraflarının ardından, cezaevinde intihar eden Van 100. Yıl Üniversitesi Genel Sekreteri Enver Arpalı’nın ailesi, “Babamız bu terör örgütünün ilk şehidi. Sarıkaya mutlaka yargılanmalı” dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cü başsavcı alnından öpmüş!
FETÖ’cü başsavcı alnından öpmüş! Savcı Ferhat Sarıkaya tüyler ürperten itiraflarına bir yenisini ekledi. Sarıkaya, Genel Sekreter Enver Arpalı’nın intihar ettiği Van Üniversitesi soruşturması için cemaat üyesi Başsavcı Kemal Kaçan’ın onu alnından öptüğünü açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Savcı Sarıkaya’dan FETÖ itirafları
Savcı Sarıkaya’dan FETÖ itirafları Van Savcısı iken Şemdinli'- deki Umut Kitabevi'ne 9 Kasım 2005'te düzenlenen bombalı saldırıyı soruşturan ve dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Org...
29.09.2021 Gündem
Şemdinli mahkumları tahliye bekliyor
Şemdinli mahkumları tahliye bekliyor Savcı Sarıkaya’nın ifadesiyle gündeme gelen Şemdinli Davası’nda 39 yıl hapse mahkum olan astsubaylar Ali Kaya ve Özcan İldeniz ile itirafçı Veysel Ateş tahliye olmayı bekliyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Sarıkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhat sarıkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.