Fas Kralı

Fas Kralı

Son dakika Fas Kralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fas Kralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fas Kralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fas Kralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fas kralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 fas kralı haberi bulunmuştur. Tüm fas kralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fas'ta kuyuya düşen 5 yaşındaki Rayan'dan günler sonra acı haber
Fas'ta kuyuya düşen 5 yaşındaki Rayan'dan günler sonra acı haber Fas Kraliyet Divanı, 5 gün süren çalışmanın ardından düştüğü kuyudan çıkarılan 5 yaşındaki Rayan'ın vefat ettiğini duyurdu. Küçük çocuğun ailesi ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Fas Kralı 6. Muhammed taziyelerini belirtti.
5.02.2022 Dünya
Macron iki ülkeyi birbirine düşürdü! Fas ile Cezayir’in arasına Fransa girdi...
Macron iki ülkeyi birbirine düşürdü! Fas ile Cezayir’in arasına Fransa girdi... Afrika’nın iki Arap ülkesi Fas ve Cezayir, karşılıklı büyükelçileri geri çekecek derecede ciddileşen bir krize savruldu. İplerin neden koptuğuna dair bütün sorularda, parmaklar tek bir ülkeye işaret ediyor: Afrika’da eski hegemonyasını sürdürmekte zorlanan Fransa.
8.11.2021 Dünya
Dünyayı sarsan casus yazılım skandalında flaş gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı...
Dünyayı sarsan casus yazılım skandalında flaş gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı... Gelen son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği 'Pegasus' adlı casus yazılıma ilişkin sızan veritabanında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kullandığı telefon numaralarının da bulunduğu ortaya çıktı.
20.07.2021 Dünya
Fas'ta 4 bin 764 mahkuma af
Fas'ta 4 bin 764 mahkuma af Fas Kralı 6. Muhammed, tahta çıkışının 20'nci yıl dönümü dolayısıyla 4 binden fazla mahkum hakkında af kararı verdi. Fas Adalet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kral 6. Muhammed'in af kararından 4 bin 764 kişinin faydalandığı belirtildi.
30.07.2019 Dünya
Son dakika... Gabon'da darbe girişimi bastırıldı!
Son dakika... Gabon'da darbe girişimi bastırıldı! Reuters'ın geçtiği son dakika bilgilerine göre, Gabon'da askeri darbe girişimi gerçekleşti. Darbe girişimi bastırıldı.
7.01.2019 Dünya
Merkel'den flaş çağrı! Toplu şekilde çözüm getirilmeli
Merkel'den flaş çağrı! Toplu şekilde çözüm getirilmeli Almanya Başbakanı Angela Merkel, göç sorunu konusunda bireysel politikaların yetersiz kalacağını belirterek, soruna toplu şekilde çözüm getirilmesi çağrısında bulundu.
10.12.2018 Dünya
Suudi Arabistan'la Fas arasında sessiz kriz!
Suudi Arabistan'la Fas arasında sessiz kriz! Suudi Arabistan-Fas ilişkilerinde derin çatlak Suudi Arabistan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın yurt dışı turunda ziyaret etmediği Fas ile arasındaki ilişkilerde çatlak olduğu ve "sessiz bir krizin" yaşandığı ifade ediliyor.
4.12.2018 Dünya
Ali Bongo'nun tedavisinin Londra'da süreceği iddia edildi
Ali Bongo'nun tedavisinin Londra'da süreceği iddia edildi Yaklaşık bir aydır Suudi Arabistan'da tedavi gören Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo'nun tedavisine Londra'da devam edileceği ileri sürüldü.
21.11.2018 Dünya
Fas'ta iktidar partisinden "stratejik ittifak" vurgusu
Fas'ta iktidar partisinden "stratejik ittifak" vurgusu Fas'taki iktidarın başını çeken PDJ, koalisyon hükümetinde yer alan PPS ile paylaştığı nitelikli stratejik ittifakın önemine vurgu yaptı.
17.09.2018 Dünya
Kraldan Bakan Ahnuş'un istifası istendi
Kraldan Bakan Ahnuş'un istifası istendi Fas tarihinde ilk defa Kral 6. Muhammed huzurunda düzenlenen protesto eyleminde Tarım, Balıkçılık, Kırsal Kalkınma, Su ve Orman Bakanı Ahnuş’un istifası istendi.
8.06.2018 Dünya
İstanbul'daki tarihi Kudüs zirvesi sona erdi! İşte çıkan kararlar...
İstanbul'daki tarihi Kudüs zirvesi sona erdi! İşte çıkan kararlar... İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.
18.05.2018 Gündem
İsrail'in yaptığı soykırıma dünyadan gelen tepkiler
İsrail'in yaptığı soykırıma dünyadan gelen tepkiler ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasına ve İsrail'in silahsız Filistinlilerden onlarcasını öldürüp binden fazlasını yaralamasına en sert tepki Türkiye'den geldi. Türkiye, İsrail şiddetini "alçak katliam" ve "sistematik yok etme barbarlığı" şeklinde niteledi. İslam İşbirliği Teşkilatı, Arap Birliği, İran, Suudi Arabistan ve Katar, İsrail terörünü kınadı. AB ve Avrupa ülkeleri, silahsız Filistinlileri katleden İsrail'i kınamaktan kaçındı
14.05.2018 Dünya
Hariri’den selfie diplomasisi
Hariri’den selfie diplomasisi Lübnan Başbakanı Saad Hariri’nin geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından paylaştığı 2 fotoğraf, yerel kamuoyunda tartışmalara yol açtı.
13.04.2018 Dünya
Dünyadan tepki yağıyor! Papa bile uyardı
Dünyadan tepki yağıyor! Papa bile uyardı Filistin lideri Mahmud Abbas: Karar barış sürecine büyük zarar verecek...
6.12.2017 Dünya
Trump'a Kudüs mesajı: İslam ülkeleri endişe duyuyor
Trump'a Kudüs mesajı: İslam ülkeleri endişe duyuyor Fas Kralı 6. Muhammed, ABD Başkanı Donald Trump'a bir mesaj göndererek Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacakları yönündeki iddialardan duyduğu endişeyi bildirdi.
5.12.2017 Dünya
Kraldan Mevlit Kandili affı
Kraldan Mevlit Kandili affı Fas Kralı 6. Muhammed’in, Mevlit Kandili münasebetiyle 724 kişi hakkında af kararı verdiği bildirildi
1.12.2017 Dünya
Kralın fotoğrafı sahte çıktı!
Kralın fotoğrafı sahte çıktı! Fas Kralı'nı Doha'da Katar'a destek verirken gösteren fotoğrafın sahte olduğu açıklandı. Atkıda "Dünya sizin olsun, bize Temim yeter" yazıyordu.
15.11.2017 Dünya
Fas Kralı 4 bakanı görevden aldı
Fas Kralı 4 bakanı görevden aldı Fas Kralı 6. Muhammed'in aralarında 4 bakanın da bulunduğu 14 kamu yetkilisini "usulsüzlüklere karıştıkları" gerekçesiyle görevden aldığı bildirildi.
24.10.2017 Dünya
Fas'ta bin 178 mahkuma af kararı
Fas'ta bin 178 mahkuma af kararı Fas Kralı 6. Muhammed'in, tahta çıkışının 18'inci yıl dönümü münasebetiyle bin 178 mahkum hakkında af kararı verdiği bildirildi.
29.07.2017 Dünya
Fas Kralı'ndan İsrail'e "acil müdahale" çağrısı!
Fas Kralı'ndan İsrail'e "acil müdahale" çağrısı! Fas Kralı 6. Muhammed, BM'den İsrail'in Mescid-i Aksa'da bulunan tüm "yasa dışı" tedbirlerini kaldırılması konusunda "acil müdahale" edilmesi çağrısında bulundu
26.07.2017 Dünya
Bomba Katar açıklaması! "Türkiye engelledi"
Bomba Katar açıklaması! "Türkiye engelledi" Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Raysuni, "Katar'ın BAE ve özellikle Suudi Arabistan tarafından işgal edilme ihtimali vardı. Türkiye, krizin ilk gününde bu ihtimali ortadan kaldırdı" dedi.
16.06.2017 Dünya
Fas'tan Katar'a yardım!
Fas'tan Katar'a yardım! Fas Kralı 6. Muhammed'in, Katar’a uçaklarla gıda maddesi gönderilmesi için talimat verdiği bildirildi.
12.06.2017 Dünya
Fas’ta yeni hükümet kurma görevi Osmani’ye verildi
Fas’ta yeni hükümet kurma görevi Osmani’ye verildi Fas Kralı 6. Muhammed, Adalet ve Kalkınma Partisi Ulusal Konsey Başkanı Sadettin Osmani’yi yeni hükümeti kurmakla görevlendirdi.
17.03.2017 Dünya
Fas'ta 5 aydır hükümet kurulamıyor! Nedeni ise...
Fas'ta 5 aydır hükümet kurulamıyor! Nedeni ise... Fas'ta geçen yıl ekim ayında yapılan genel seçimlerden bu yana beş ay geçmesine rağmen hükümet kurulamıyor, bunun nedeninin de dörtlü siyasi blok olduğu belirtiliyor.
17.06.2021 Dünya
Reina saldırısından sonra Fas Kralı bu emri verdi
Reina saldırısından sonra Fas Kralı bu emri verdi Ortaköy'de Reina'da yaşanan terör saldırısında 2 Fas vatandaşı hayatını kaybetti, 4 tanesinin ise tedavisi sürüyor. Fas Kralı 6. Muhammed de tedavisi süren 4 kişinin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fas Kralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fas kralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.