Fare

Fare

Son dakika Fare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fare gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.149 fare haberi bulunmuştur. Tüm fare haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
İki kadın ve bir adamın ilişkisi mahkemede sona erdi! 'Eşimin sevgilisi olan kadın beni rahatsız ediyor'
İki kadın ve bir adamın ilişkisi mahkemede sona erdi! 'Eşimin sevgilisi olan kadın beni rahatsız ediyor' Karmaşık aşk ilişkisi mahkemede son buldu. İki kadın bir adamın yer aldığı aşk üçgeni adliyeye taşındı. Eşiyle boşanma aşamasında olan Kadriye S., eşinin sevgilisi Sevil K. tarafından rahatsız edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. "Maymun, tilkiye benziyorsun. Senin kapına adam diker yüzünde 20 dikişlik hasar bırakırım, aynaya her baktığında beni hatırlayacaksın fare suratlı" diyen sevgili Sevil K. hakkında "hakaret" ve "tehdit" suçlarından soruşturma başlatıldı.
6.03.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır? Sonsuzluk işareti günlük hayatta sıklıkla kullanılmakta olan bir işaret olma özelliğine sahiptir. Sonsuzluk işareti yana doğru sekiz sayısına benzeyen bir sembol olarak bilinmektedir. Sonu olmayan ve ebediyet manasına gelmekte olan sonsuzluk işareti "∞" şeklinde gösterilmektedir. En fazla matematik ve fizik alanında kullanılmakta olan bir işaret olduğunu söylemekte mümkündür. 
3.02.2024 Yaşam
Dünya'da Oksijen Ne Zaman Oluşmaya Başladı? Oksijen Elementi Nasıl Keşfedildi?
Dünya'da Oksijen Ne Zaman Oluşmaya Başladı? Oksijen Elementi Nasıl Keşfedildi? Oksijen, bitkilerin fotosentez yolu ile üretilen ve canlılar için hayati önem taşıyan O2 molekülü halinde bulunur. Dünya atmosferinde ve su kaynaklarında bol miktarda bulunmaktadır. Ancak bu her zaman böyle olmamıştır. Batı Avustralya'daki eski kayalara bakan yeni bir çalışma, bunun düşünülenden daha erken başladığını göstermektedir.
27.01.2024 Gündem
Elinde bu ürün olanlar dikkat: Teslim etmeleri gerekiyor
Elinde bu ürün olanlar dikkat: Teslim etmeleri gerekiyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu fare görünümlü taşınabilir armatürün güvensiz olduğu tespit edildi. Can ve mal güvenliği açısından ürün hakkında toplatılma kararı alındı.
2.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur!
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur! Son dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcılar açtıkları sahte sosyal medya hesaplarından "yurtdışına taşınıyoruz, eşyalarımız uygun fiyata satılık" ya da "Havalimanında unutulan bagajların satışına başlanıyor" ilanına ekledikleri link ile vatandaşları tuzağa düşürüyor. Mağdur Başak Beyaz "Bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti evet şüphelendim ama o an aceleyle sağlıklı düşünemedim. Dolandırıcı beni acele ettirdi" dedi. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal ise "Bedava peynir fare kapanında olur. Herhangi bir şey çok çok ucuz veya ücretsizse ücret sizsiniz. Lütfen bunu unutmayın. Bu tür mesajları engelleyin. Engellemekle kalmayın, karşı tarafı mağdur etmek için, bu hesapların kapatılması yönünde şikayetlerde bulunun" dedi.
20.12.2023 Gündem
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı Otomobil dolandırıcılarının uyguladıkları ‘change’ yöntemi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Depremde hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, çalıntı veya yurt dışından kaçak yollarla getirilen araçlara monte eden dolandırıcılar, birçok vatandaşı tuzağa düşürdü. Peki dolandırıcıların oyununa gelmemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?
8.12.2023 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu
Kediye yem olmak istemeyen fare, ölü taklidi yaparak kurtuldu Elazığ'da kediyle farenin kovalamacası cep telefonu kamerasına yansıdı. Fare, kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu.
11.10.2023 Haber
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Sirkeci’deki börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde gezdi
Sirkeci’deki börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde gezdi Fatih Sirkeci’deki bir börekçide, farenin tepsilerin içerisindeki yiyecek kırıntılarını yediği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Dükkanda ayrıca hijyen kurallarının hiçe sayıldığı görüldü.
1.08.2023 Gündem
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi
Haşere yuvasına dönen dere mahalleliyi isyan ettirdi İBB tarafından çevre düzenlemesi yarım bırakılan dere mahalleyi isyan ettirdi. Binaların arasından akan dere atık sularında birleşmesiyle birlikte kötü kokuya neden oluyor. Çevresinde oluşan yabani otlar ve dere içerisine atılan çöpler nedeniyle haşere yuvasına dönen dere mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi.
10.07.2023 Gündem
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023…
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023… Soğuk espri severler, can sıkmak için güncel soğuk esprileri araştırıyor. Espri, günlük hayatta insanlar arasında bir eğlence aracı olarak sıkça kullanılır. Arkadaş veya aile ortamlarında atmosferi hafifletmek, gülme ve neşe sağlamak amacıyla paylaşılan espiriler komik, absürt veya beklenmedik bir şekilde sunulup, insanları güldürmeyi amaçlar. Espri yapma ve espri anlama becerisi insanların mizah anlayışlarına, kişiliklerine ve yaş gruplarına göre değişse de soğuk espri herkesi kucaklar, aynı zamanda can sıkarken yüzde tebessüm ettirir. Biz de yazımızda sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler derledik. İşte buzdan soğuk espriler 2023…
6.07.2023 Gündem
‘Sarıkız’ örümceği paniği! Oldukça zehirli, 1 metreye kadar zıplayabiliyor
‘Sarıkız’ örümceği paniği! Oldukça zehirli, 1 metreye kadar zıplayabiliyor Batman’ın Kozluk ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan ‘Sarıkız’ örümceği paniğe neden oldu.
20.06.2023 Yaşam
Falda Fare Görmek Ne Demek? Kahve Falında Fare Nasıl Yorumlanır?
Falda Fare Görmek Ne Demek? Kahve Falında Fare Nasıl Yorumlanır? Günümüzde fare pek sevilmeyen hayvanlar arasında yer almaktadır. Farenin kahve falında çıkması da pek çok kişiyi endişelendirmektedir. Fare falda genellikle sinsi ve kötü insanları ifade etmektedir. Ayrıca fal yorumcuları kahve falında fareyi farklı şekillerde de yorumlamaktadır.
7.06.2023 Gündem
Rüyada Siyah Fare Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Siyah Fare Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Siyah Fare Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Siyah Fare Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada fare görmek, genellikle kötü kişileri temsil eder. Rüyada fare görmek, aynı zamanda maddi bir çöküşün ve iş hayatındaki tüm olumsuzlukların da temsili olarak da kabul edilir. Rüyada büyük fare görmek de, rüya sahibinin arkasından iş çevirenlerin çok yakınından çıkabileceği şeklinde görülür. Rüyada küçük fare görmek ise, rüya sahibinin çevresindeki kişiler konusunda çok daha dikkatli olmaları gerektiğine işaret eder.
29.05.2023 Yaşam
Oy kullanılan salonda fareyi görünce sıraların üzerine çıktılar
Oy kullanılan salonda fareyi görünce sıraların üzerine çıktılar  Hatay'ın İskenderun ilçesinde oy kullanılan salonda görülen fare nedeniyle bazı seçmen ve görevliler, korkup sıraların üzerine çıktı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 
28.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.