Facebook Yenilik

Facebook Yenilik

Son dakika Facebook yenilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Facebook yenilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Facebook yenilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Facebook Yenilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan facebook yenilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 facebook yenilik haberi bulunmuştur. Tüm facebook yenilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Facebook, Whatsapp ile birleşiyor mu?
Facebook, Whatsapp ile birleşiyor mu? Facebook, mobil platformlarının içine Whatsapp programını da entegre etmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...
25.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook yeni özelliğini deniyor!
Facebook yeni özelliğini deniyor! Facebook, sinemaseverler için yeni özelliğini hizmete sokmak için denemelere başladı. Movies özelliğiyle kullanıcıları bilet satın alınabilecek. Facebook uygulamasının detayları haberimizde.
11.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan 'televizyon' yeniliği!
Facebook'tan 'televizyon' yeniliği! Facebook, çok yakında kullanıcılara internet üzerinden canlı yayın ve 'seç-izle' özelliklerini sunmaya başlayacağını açıkladı.
11.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'ta yorumlara yenilik geliyor!
Facebook'ta yorumlara yenilik geliyor! Facebook'un daha önce Messenger için eklediği beş temel duygu ifadesi, durum yorumlarına da geliyor. Artık Facebook durumlarda da duygu ifadesi kullanılabilecek. İşte detaylar...
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook'ta önemli değişiklik!
Facebook'ta önemli değişiklik! Facebook'un platformdaki yorum kısmını Messenger benzeri bir kullanım sunacak şeklinde değiştirmeye hazırlandığı sızan görseller ile ortaya çıktı.
23.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin,  Ethereum ve alt coinler...
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin, Ethereum ve alt coinler... Kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Piyasa hacminin büyümesi yatırımcıların ilgisini arttırdı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin 2021'de rekor üstüne rekor kırarak yatırımcısını sevindirdi. Ancak yılın sonlarına doğru düşüş eğilimi sergileyen para birimi bu seyirden kurtulamadı. Bitcoin eski günlerine dönecekmi? Kripto paraların tarihi rekorlara imza atan oyuncusu tahtını Ethereum'a mı bırakacak? Kripto para ile ilgili son dakika gelişmeleri özelikle yatırımlarını bu yönde yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıklar için şaşırtan veri açıklandı. Ethereum atağa geçti. Piyasa altüst olacak. Sıralamalar değişiyor. Beklenmeyen hamleler geliyor. Yatırımlara yön verecek kripto para tahminleri geldi. İşte kripto varlıklar için 2022 senaryoları...
17.01.2022 Ekonomi
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi...
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi... NFT yani Non-Fungible Token ülkemizde sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi oldu. Bu yıla damga vuran teknolojilerden biri NFT. Benzersiz dijital varlıklar hem futbol kulüpleri hem de sanatçıların gözdesi oldu. Yatırımcılar da bu alana yönelirken, NFT’nin büyüklüğü artmaya başladı. NFT’yi daha çok duymaya devam edeceğiz.
3.11.2021 Ekonomi
WhatsApp mesajları otomatik silecek
WhatsApp mesajları otomatik silecek Facebook WhatsApp üzerinden yeni bir karar daha aldı. Artık WhatsApp üzerindeki kullanıcı mesajları otomatik olarak silinecek. İşte güncelleme ile ilgili detaylar.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı staj seferbirliği 2021…
Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı staj seferbirliği 2021… Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar, bakanlıklara bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenler işbirliğiyle Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencileri için staj seferbirliği başlatıldı. Başvurular yarın başlıyor. Peki, Staj Seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Staj seferbirliği şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte Staj Seferbirliği başvuru şartları ve tüm detaylar...
21.02.2021 Personel Alımı
Staj müjdesi! Öğrenciler için büyük fırsat, resmen duyuruldu
Staj müjdesi! Öğrenciler için büyük fırsat, resmen duyuruldu Staj yapmak isteyen öğrenciler için büyük fırsat! Resmen duyuruldu. Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Staj Seferbirliği" programıyla 50 bini aşkın öğrenciye staj imkanı sağlanması hedefleniyor. Coğrafya veya üniversite farkı gözetmeksizin, 81 ilde tüm üniversitelerden öğrencilere fırsat eşitliği sağlayan "Staj Seferbirliği" programında, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacak.
18.02.2021 Eğitim
Geleceğin bilim kadınları TÜBİTAK destekleriyle yetişiyor
Geleceğin bilim kadınları TÜBİTAK destekleriyle yetişiyor TÜBİTAK, bilim, teknoloji ve yeniliğe yönelik destekleriyle kız çocuklarına da alan açarken, başarılı bilim insanları, geleceğin bilim kadınlarına rol model oluyor.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor!
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor! Dünya genelinde 1.5 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp platformuna 3 yeni özellik geliyor. Gelen özellikler şimdiden kullanıcıları heyecanlandırdı. İşte Whatsapp yeni özellikler…
26.11.2020 Gündem
"Uçuş kaçırma" derdi bitiyor!
"Uçuş kaçırma" derdi bitiyor! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen mobil uygulama "Uçuş Rehberim" ile "uçuş kaçırma" sorunu yaşanmayacak.
18.10.2020 Gündem
WhatsApp iOS güncellemesini aldı
WhatsApp iOS güncellemesini aldı WhatsApp, hem iOS hem de Android platformlarında karanlık temaya geçtiğimiz haftalarda kavuşmuştu. Bugün ise WhatsApp iOS 13 için bir güncelleme aldı.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte Facebook'un yeni görüntüsü...
İşte Facebook'un yeni görüntüsü... Sosyal medya devi Facebook,yakın gelecekte gece modu özelliğini devreye sokuyor. Peki yeni arayüz nasıl görünüyor? İşte Facebook'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni yüzü...
21.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook arkadaş isteklerine sıralama sistemi geliyor
Facebook arkadaş isteklerine sıralama sistemi geliyor Facebook'ta kullanıcılara gelen arkadaşlık talepleri artık bir düzen içerisinde olacak. Bugün için kullanıcılara gelen talepler tarih sıralamasına göre diziliyor. İki hafta önce kullanıcıyı ekleyen kişi en geride kalırken, bir gün öncesinden ekleme talebi yollayan son sırada yer alıyor.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
'Google Mesajlar' için beklenen özellik geldi
'Google Mesajlar' için beklenen özellik geldi Google Mesajlar uygulaması, yayınlanacak yeni güncelleme ile birlikte AR desteğini de ardına alacak.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor!
WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor! Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a iki yeni önemli özellik geliyor. Sessiz Mod ile artık mesaj bildirim logosu gösterilmeyecek. Platforma gelecek bir diğer yenilik ise “Tatil Modu”.
18.10.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp kullananlara müjdeli haber!
WhatsApp kullananlara müjdeli haber! WhatsApp’ta kullanıcıların gönderdikten sonra karşı taraftan da silmek istediği mesajlar için sunulan “Herkesten Sil” özelliğinde tanınan süre uzuyor. Artık yanlışlıkla gönderilen veya attıktan sonra pişman olunan mesajlar, 1 saat 8 dakika 16 saniye yerine, 13 saat 8 dakika 16 saniye içinde silinebilecek.
16.10.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Android kullanıcılarına müjde!
WhatsApp Android kullanıcılarına müjde! Günümüzün en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, Android işletim sistemine uzun zamandır beklenen bir özelliği getiriyor.
4.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Hikaye modu Google'a da geliyor!
Hikaye modu Google'a da geliyor! Google geçtiğimiz 20 yıl içerisinde milyonlarca sayfayı tarayan basit bir arama motorundan hepimizin hayatını değiştiren bir teknoloji devine dönüştü. Bir arama motorundan yapay zeka ve veri bilimi odaklı bir şirkete dönüşen Google, aramanın geleceğinin de doğal olarak öngörüyor ve bu değişime yön veriyor.
26.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Hunt: Showdown artık resmi olarak Türkçe
Hunt: Showdown artık resmi olarak Türkçe Crytek’in erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown 2.2 güncellemesi ile birlikte; yeni silahlar, oyun içi geliştirmeler ve türkçe dil desteği oyuncular ile buluşuyor.
7.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram için yeni özellikler yolda!
Instagram için yeni özellikler yolda! Instagram, yeni güncellemeleri ile kullanıcılarını şaşırtacak gibi duruyor. Bununla birlikte, kullanıcıları için daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunmaya çalışan uygulama, birbirinden güzel özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra yeni özellikler kullanıcılar için de çok yararlı olacak gibi duruyor.
19.06.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp sohbetleri baştan aşağı yenileniyor
WhatsApp sohbetleri baştan aşağı yenileniyor Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarının alışkanlıklarını değiştirecek türden bir yeniliği hazırlanıyor.
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Facebook Yenilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki facebook yenilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.