F-4

F-4

Son dakika F-4 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan F-4 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını F-4 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F-4

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f-4 gelişmeleri de dahil olmak üzere 850 f-4 haberi bulunmuştur. Tüm f-4 haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Eşimi kim dövdü hiçbir fikrim yok' dedi savcılık kitap ve çantayı silah saydı!
'Eşimi kim dövdü hiçbir fikrim yok' dedi savcılık kitap ve çantayı silah saydı! İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede kitap ve çanta silah sayıldı. İstanbul’da, 8 yıllık eşini darp ettiği iddiasıyla “silahla kasten yaralama” suçundan hakkında 3,5 yıl hapis cezası istenen V.O.D.’nin eşini darp ederken elinde bulunan kitap ve çanta da iddianamede silah olarak sayıldı.
23.12.2021 Gündem
Gelir İdaresi Başkanlığı personel yer değiştirme yönetmeliği değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Gelir İdaresi Başkanlığı personel yer değiştirme yönetmeliği değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personelinin yer değiştirmesini düzenleyen yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. GİB personel yer değiştirme yönetmeliğinde, mazeret tayini istenebilecek durumlar arasına can güvenliği ve engellilik durumları da eklendi. Yeni yayınlanan yönetmeliğe göre, aile birliği mazeretinde, zorunlu çalışma süresini tamamlama şartı kaldırıldı. Sağlık mazeretine ilişkin taleplerde Başkanlığa sunulacak sağlık kurulu raporunun "son altı ay içinde" olarak değiştirildi. İşte Gelir İdaresi Başkanlığı personel yer değiştirme yönetmeliği...
13.07.2021 Memur
MSB: Teröristle Mücadele Harekâtı Destekleme uçuşu gerçekleştirildi
MSB: Teröristle Mücadele Harekâtı Destekleme uçuşu gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, F-4, F-16 ve KC-135R uçaklarının yer aldığı 'Teröristle Mücadele Harekâtı Destekleme' uçuşunun gerçekleştirildiğini duyurdu.
15.01.2021 Gündem
MSB: Erhaç Üssü'ne iniş sırasında arızalanan F4'te hasar oluştu
MSB: Erhaç Üssü'ne iniş sırasında arızalanan F4'te hasar oluştu Milli Savunma Bakanlığınca, bir F4 savaş uçağının Malatya Erhaç Üssü'ne inişi sırasında arızalandığı ve uçakta hasar oluştuğu bildirildi.Uçaktan atlayarak kurtulan iki pilotun sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
31.05.2019 Gündem
Çukurca kırsalında 12 PKK'lı öldürüldü
Çukurca kırsalında 12 PKK'lı öldürüldü Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında 12 PKK'lının öldürüldüğü bildirildi
29.09.2021 Gündem
TSK'da F-16 devri bitiyor
TSK'da F-16 devri bitiyor Türkiye, hava savunmasında da milli ve alternatifli çözümler için gaza bastı. 2020’ye kadar envanterden çıkarılacak F-4 uçaklarının yerine F-35’ler konulurken, 2025’ten sonra aşamalı olarak envanterden çıkarılacak F-16 uçaklarının yerini Türkiye’nin milli muharip uçağı TF-X’ler alacak
29.10.2016 Ekonomi
Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava operasyonu
Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava operasyonu 3 Şubat'ta Kandil'i vuran TSK, 4 Şubat'ta da Gara ve Hakuruk bölgelerinde tespit edilen hedefleri etkisiz hale getirdi
29.09.2021 Gündem
İran'da savaş uçağı düştü
İran'da savaş uçağı düştü İran Hava Kuvvetleri’ne ait F-4 tipi bir savaş uçağının, ülkenin güneydoğusundaki Sistan ve Belucistan eyaletinde düştüğü bildirildi...
12.01.2016 Dünya
Asus ZenFone Zoom için ilk tanıtım filmi yayınlandı
Asus ZenFone Zoom için ilk tanıtım filmi yayınlandı Asus, 3x optik zoom sunan kamera odaklı akıllı telefonu ZenFone Zoom için ilk tanıtım videosunu yayınladı.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Asus'un merak uyandıran telefonu ZenFone Zoom satışa sunuluyor
Asus'un merak uyandıran telefonu ZenFone Zoom satışa sunuluyor Asus neredeyse bir yıl önce "3x optik zoom sunan en ince telefon" sloganıyla duyurduğu ZenFone Zoom nihayet satışa sunuluyor.
3.12.2015 Bilim ve Teknoloji
23 hedef tam isabet
23 hedef tam isabet Hava Kuvvetleri Kuzey Irak’ta PKK’ya ait 23 hedefi vurdu. Üç saat süren operasyona 12 adet F-16 ve 10 adet F-4 2020 uçağı katıldı.
29.09.2021 Gündem
Metina bölgesinde 7 ayrı hedef imha edildi
Metina bölgesinde 7 ayrı hedef imha edildi Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı 6 adet F-16 ve 2 adet F-4 2020 savaş uçağı ile Kuzey Irak'ta Metina bölgesine düzenlenen hava harekatı ile bölücü terör örgütünün 7 ayrı noktadaki sığınak, barınak ve malzeme depoları akıllı bomba ile imha edildi...
29.09.2021 Gündem
Şoke eden gerçek ortaya çıktı! O uçaklar...
Şoke eden gerçek ortaya çıktı! O uçaklar... Kazalarla gündeme gelen F-4 uçakları, milli savunma için hayati önem taşıyor. Milli silahların bu uçaklar üzerinde geliştirilmesi, aynı standartta uçak temin edilene kadar F-4’lerin envanterde kalmasını gerektiriyor.
29.09.2021 Gündem
Savunma Bakanı'ndan flaş açıklama!
Savunma Bakanı'ndan flaş açıklama! Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay'ın yaptığı sunumda, ilk belirlemelere göre Konya'daki uçak kazasının pilotaj hatasından kaynaklandığının belirtildiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Bakanlar Kurulu Saray'da toplanacak!
Bakanlar Kurulu Saray'da toplanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu ikinci kez Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplayacak.
29.09.2021 Gündem
Konya'da eğitim uçağı düştü!
Konya'da eğitim uçağı düştü! ESKİŞEHİR 1'inci Ana Jet Üssü'nden havalanan F-4E 2020 askeri eğitim uçağı, Konya atış sahası yakında belirlenemeyen nedenle düşmesi sonucu 2 pilot şehit oldu. Pilotlarından birisinin cenazesine ulaşırken diğerinin cenazesi enkaz alanında aranıyor.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan flaş açıklama: Yunan uçakları...
TSK'dan flaş açıklama: Yunan uçakları... Genelkurmay Başkanlığı, Yunan uçaklarının Ege'de eğitim uçuşu yapan F-16 uçaklarını taciz ettiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
F-4 savaş uçağı görücüye çıktı!
F-4 savaş uçağı görücüye çıktı! Anamur Belediyesi ile Türk Hava Kuvvetleri'nin yaptığı protokol kapsamında sergilenmek üzere ilçeye getirilen F-4 tipi savaş uçağı, törenle ziyarete açıldı...
29.09.2021 Gündem
İran'ın savaş uçağı düştü!
İran'ın savaş uçağı düştü! İran Hava Kuvvetleri'ne bağlı F-4 tipi bir savaş uçağı, ülkenin güneyinde eğitim uçuşu esnasında düştü.
15.07.2014 Dünya
F-4 nerede vuruldu? İşte kayıtlar
29.09.2021 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır?
Yapısına Göre Cümleler Nelerdir? Cümleler Yapısına Göre Nasıl Ayrılır? En az bir kelimeden oluşan ve yargı bildiren anlamlı söz ve kelime gruplarına cümle denir. Cümleler hem anlam hem de yapı bakımından birçok türe ayrılır. 
5.02.2024 Gündem
Sıralı Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Sıralı Cümle Örnekleri...
Sıralı Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Sıralı Cümle Örnekleri... Bir ünlemi, ifadeyi, soruyu veya emiri dile getirmeye yarayan anlamlı kelimeler dizisine cümle veya tümce denilmektedir. Genellikle özne, nesne, tümleç, yüklem gibi öğelerden oluşan cümlelerin anlamları yan cümleciklerle pekiştirilebilir. Bir diğer ifadeyle cümleler kullanılarak çeşitli duygu ve düşünceler ifade edilir. Bir cümlenin doğru şekilde kurulabilmesi için yüklem büyük önem taşır.
4.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

F-4 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f-4 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.