Ezgi Sertel

Ezgi Sertel

Son dakika ezgi sertel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ezgi sertel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ezgi sertel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezgi Sertel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi sertel gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 ezgi sertel haberi bulunmuştur. Tüm ezgi sertel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Sertel’in baba acısı! Son yolculuğuna uğurladı
Ezgi Sertel’in baba acısı! Son yolculuğuna uğurladı Ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel'in hayatını kaybeden babası Ali Sertel, son yolculuğuna uğurlandı.
19.03.2023 Magazin
Ezgi Sertel'in acı günü! Yürek yakan sözlerle duyurdu
Ezgi Sertel'in acı günü! Yürek yakan sözlerle duyurdu Ezgi Sertel’in babası Serdar Sertel hayatını kaybetti. Ünlü sunucu kötü haberi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu denizde aşka geldi!
Ezgi Sertel eşi Ozan Çobanoğlu denizde aşka geldi! Yazın bitmesine sayılı gün kala Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu Bodrum’daki bir plajdaydı. Çift denizde romantik anlar yaşadı.
15.08.2022 Magazin
Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel hakkında merak edilenler!
Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta sunucusu Ezgi Sertel hakkında merak edilenler! Ezgi Sertel hayatı hakkındaki aramalar Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta sunucusu olmasıyla arttı. Gelinlerin rekabet ettiği yarışmanın bu haftaki sunucusu Ezgi Sertel oldu. Peki, Ezgi Sertel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
22.11.2021 Magazin
Gelinim Mutfakta sunucusu kim? 22-26 Kasım haftası Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak?
Gelinim Mutfakta sunucusu kim? 22-26 Kasım haftası Gelinim Mutfakta’yı kim sunacak? 22-26 Kasım Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta sunucusu aramaları yeni haftayla birlikte yoğunlaştı. Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan programda, format değişikliğine gidildi ve her hafta yeni bir sunucu ekranlara çıkıyor. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim?
22.11.2021 Magazin
'Gelinim Mutfakta' bu hafta Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelecek
'Gelinim Mutfakta' bu hafta Ezgi Sertel’in sunumuyla ekrana gelecek Sunuculuğunu, her hafta bir ünlü ismin yapacağı Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki sunucusu; Ezgi Sertel
20.11.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yeni bölüm neden yok? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? (TRT 1 Yayın akışı)
Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yeni bölüm neden yok? Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm ne zaman? (TRT 1 Yayın akışı) Bir Zamanlar Kıbrıs bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? TRT ekranlarında her hafta perşembe günü yayımlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin TRT 1 yayın akışı içerisinde yer almaması izleyiciler meraklandırdı. Dizinin takipçileri arama motorlarına yönelerek “Bu akşam Bir Zamanlar Kıbrıs var mı, yok mu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi neden yok?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı.
13.05.2021 Gündem
Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Uyanış Büyük Selçuklu 29. Bölüm bugün yok mu, var mı?
Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Uyanış Büyük Selçuklu 29. Bölüm bugün yok mu, var mı? Uyanış Büyük Selçuklu her hafta pazartesi günler TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin29. bölüm fragmanının yayınlanmaması sonrası, dizinin hayranları "Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? sorularına yanıt aramaya başladı.
19.04.2021 Gündem
Ezgi Sertel ekranlara dönüyor!
Ezgi Sertel ekranlara dönüyor! Sunucu Ezgi Sertel ekranlara dönmek için gün sayıyor. Sertel, yeni yarışma programı ‘Fazlası Zarar’ ile izleyici karşısına çıkacak.
20.08.2020 Televizyon
İkizlerinin 40'ını böyle duyurdu
İkizlerinin 40'ını böyle duyurdu Set arkadaşlığı aşka dönüşen sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.
4.03.2020 Magazin
Ezgi Sertel'den şoke eden itiraf: Reklam arasında bebeğimi düşürdüm
Ezgi Sertel'den şoke eden itiraf: Reklam arasında bebeğimi düşürdüm Şimdilerde ikiz bebeklerine hamile olan güzel sunucu Ezgi Sertel, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Sertel program sunarken reklam arasında 7 haftalık bebeğini düşürdüğünü itiraf etti.
9.09.2019 Magazin
Arka Sokaklar setinde 'yasak aşk' skandalı!
Arka Sokaklar setinde 'yasak aşk' skandalı! Oyuncu Aslı Turan ve aynı dizide rol aldığı Ozan Çobanoğlu, Etiler'de bir restorantta görüntülendi.
7.12.2017 Magazin
'Anadolu'yu yiyen kadın'dan 100 bin TL'lik dava!
'Anadolu'yu yiyen kadın'dan 100 bin TL'lik dava! 'Anadolu'yu yiyen kadın' lakaplı sunucu Ezgi Sertel, ünlü bir restoranın reklam için kendi fotoğraflarını izinsiz kullandığı iddiasıyla 100 bin liralık tazminat davası açtı.
4.12.2017 Magazin
Ezgi Sertel kimdir?
Ezgi Sertel kimdir? Ezgi Sertel kimdir? sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. Yemek programlarıyla tanıdığımız Ezgi Sertel verdiği kilolarla da oldukça dikkat çekiyor. Ezgi Sertel'in yaşı, doğduğu yer, eğitimi gibi bilgileri merak ediliyor. İşte merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Star Tv’de 22 Eylül Cuma tarihinde yayın akışı İki Aile adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün 06.00’da başlayacak. Daha sonra Bugün adlı sabah haber programı 06.45’te yayında olacak. Beni Affet adlı yerli dizi ve Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programlarından sonra Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı yerli dizi yayınlanacak. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star Haber’den sonra akşam kuşağında İstanbullu Gelin adlı yerli dizinin yeni bölümü Star TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Çarşamba Star TV’de 21 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, Bugün adlı haber programının canlı yayını ile başlayacak. Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı, Dolunay, Beni Affet ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri Star Tv sabah kuşağındaki diğer programlar. Star Haber’den sonra akşam kuşağında ise Geniş Aile 2 Her Türlü adlı sinema Tv’de ilk kez ve tekrar yayını ile ekrana gelecek.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? 20 Eylül Çarşamba 20 Eylül tarihli Star TV yayın akışı, Yüksek Sosyete adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün saat 06.00’da ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra, Bugün adlı haber programı ekrana gelecek. Star TV 20 Eylül sabah kuşağı, Beni Affet adlı yerli dizi, Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası, Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı dizi ile devam edecek. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star TV Ana Haber’den sonra Türk Malı ile yayın akışı sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı?
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı? Bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy, ekranlara geri dönüyor. İşte anlaştığı o kanal?
11.09.2017 Televizyon
'Anadolu'yu yiyen kadın' yeni formatla dönüyor
'Anadolu'yu yiyen kadın' yeni formatla dönüyor Her yörenin yemeklerini bayıla bayıla yiyen Ezgi Sertel'e 'Anadolu'yu yiyen kadın' lakabı takılmıştı. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Sertel, teve2'de program yapacak.
9.09.2017 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Eylül Cuma
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Eylül Cuma Star TV’nin birbirinden eğlenceli ve dikkat çekici programlarından oluşan sabah kuşağı, Hanım Köylü adlı komedi dizinsin 07.00’de ekrana gelmesi ile birlikte başlıyor. Hemen sonrasında ise sevilen yemek programı Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası adlı program sizlerle olacak. Daha sonra yayınlanacak iki dizi ise, izleyici ekran başına kilitleyen İstanbullu Gelin ve Kiralık Aşk adlı dizilerin tekrar bölümleri. Akşam kuşağında ise, Star Haber’den sonra Müzede Bir Gece 3 adlı komedi filmi ve Çarkıfelek adlı sevilen yarışma yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe Star TV’nin 7 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, sevilen yerli dizi Yüksek Sosyete’nin tekrar bölümünün 06.00’da ekrana gelmesi ile başlayacak Star TV sabah kuşağında yayın akışı Hanım Köylü dizisi, Ezgi Sertel’le Lezzetin Haritası, İstanbullu Gelin ve Kiralık Aşk gibi diziler ile devam edecek. Akşam kuşağından önce Balçiçek İlter’in sunumu ile Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Ana Haber ekrana gelirken, akşam kuşağında Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı adlı yerli sinema ve Çarkıfelek’in yeni bölümü ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma Star Tv’nin 1 Eylül Cuma günkü yayın akışı, arefe gününde Aramızda Kalsın adlı dizinin sabah 07.00’de ekrana gelmesi ile başlıyor. Gündüz kuşağı yayın akışı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tekrarı ve Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ile devam ediyor. İstanbullu Gelin adlı yerli dizi tekrarı ile devam eden gündüz kuşağının ardından, haberlerden sonra efsanevi Çarkıfelek yarışması ile ve Kana Kan Hesaplaşma adlı yabancı film ile akşam kuşağı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe Star TV 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Aramızda Kalsın ve Hayat Bazen Tatlıdır yerli dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Dizilerden sonra ekranlara Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programı geliyor. Öğle vakitleri geldiğinde ise sırasıyla İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk ve Dolunay dizileri yayın akışında yer alıyor. Akşam kuşağı Star Haber programıyla başlayıp, Çarkıfelek yarışma programının yeni bölümüyle devam ediyor. Ardından Ateşböceği yerli dizisi özel bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Ateşböceği dizisinden sonra ise yabancı sinema Kan yayın akışında sizlerle olacak. 31 Ağustos Perşembe günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Sertel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi sertel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.