Ezgi Şenler

Ezgi Şenler

Son dakika Ezgi Şenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ezgi Şenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ezgi Şenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezgi Şenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi şenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 ezgi şenler haberi bulunmuştur. Tüm ezgi şenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? 'Sevmek Yüzünden'in filminin ilk gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Şenler, şarkıcı Buray'la biten ilişkisi hakkında konuşurken; ayrılık nedenine dair 'kıskançlık' iddiasına da yanıt verdi.
22.03.2024 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Ezgi Şenler'den 'Keşke evinizde misafir etseydiniz' yorumuna yanıt
Ezgi Şenler'den 'Keşke evinizde misafir etseydiniz' yorumuna yanıt Oyuncu Ezgi Şenler, Hatay'dan göç etmek zorunda zorunda kalan bir depremzede ile trafikte seyir halindeyken kırmızı ışıkta karşılaştı. Depremzede ile arasında geçen diyaloğu takipçileriyle paylaşan Şenler, "Keşke evinizde misafir etseydiniz" yorumuna da cevap verdi.
18.02.2023 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları...
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları... TRT 1'in Teşkilat dizisi sezon finaliyle hayranlarını şaşırttı. Teşkilat'ta Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri vefat etti. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Tövbekar da bir ihanete kurban gitti ve sırtından vurularak öldürüldü. Oyuncu Hakan Boyav da diziye veda etti. MİT ajanı Pınar'ı canlandıran Ezgi Şenler de sezon finalinde diziden ayrıldı. Finalde Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar da yaralandı. Peki Teşkilat'ta Serdar öldü mü? İşte detaylar...
30.05.2022 Magazin
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Serdal Genç, Ahmet Kaya'ya benzerliğiyle şaşırttı!
Serdal Genç, Ahmet Kaya'ya benzerliğiyle şaşırttı! Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini üstlendiği, Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan filmde, sanatçının gençliğini oynayan Serdal Genç, 25 kilo alarak rolüne hazırlandı. Başarılı oyuncunun büyük değişimi dikkat çekti.
21.04.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Şenler, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
31.12.2021 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi...
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi... TRT 1'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon öncesi çekimler idurduruldu. Eylül'de seyirciyle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci şok yaşanıyor.
31.08.2021 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Ezgi Şenler'in başrollerini paylaştığı Teşkilat" dizisinde flaş bir gelişme yaşandı.
15.07.2021 Televizyon
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya da koronavirüse yakalandı.
19.04.2021 Magazin
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu...
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu... Ekranların heyecan ve aksiyon yüklü yeni dizisi Teşkilat 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başaran Teşkilat dizisi MİT'in gizemli çalışmaları ve operasyonları ile ilgili fikir veriyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ilgili detayları sizin için derledik. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi konusu ne? İşte MİT'in anlatıldığı Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...
14.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu!
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat başlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ve başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya gibi usta isimlerin yer aldığı yer aldığı Teşkilat dizisinde MİT anlatılacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? İşte Teşkilat oyuncu kadrosu ve Teşkilat dizisi konusu Merakla belenen Teşkilat dizisi ile ilgili son gelişmeler...
7.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları Merakla beklenen teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Teşkilat dizisinde MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ne? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?
28.02.2021 Gündem
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu!
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu! Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği TRT 1'de izleyici ile buluşacak Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
28.02.2021 Televizyon
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı Kanal D’nin sevilen dizisi “Çatı Katı Aşk” artık cumartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor.
4.09.2020 Televizyon
Zirvenin sahibi: Çatı Katı Aşk
Zirvenin sahibi: Çatı Katı Aşk Kanal D’de ekrana gelen ‘Çatı Katı Aşk’, dördüncü bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.
2.08.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' Perşembe’nin birincisi!
'Çatı Katı Aşk' Perşembe’nin birincisi! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, reytinglere damgasını vurdu.
17.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Çatı Katı Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Çatı Katı Aşk yeni bölüm fragmanında, Yılmaz ailesinin ikili arasındaki evlilikten şüphe duyması keyifli anları ekranlara getirecek.
16.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk başlıyor!
Çatı Katı Aşk başlıyor! Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Çatı Katı Aşk başlıyor.
9.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri...
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi "Çatı Katı Aşk" 09 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.
8.07.2020 Televizyon
'Komedisiyle dramı orantılı'
'Komedisiyle dramı orantılı' Kanal’D’de ekrana gelecek ‘Çatı Katı Aşk’ dizisi oyuncuları, projeyi anlattı. Nilay Deniz, “Komedisiyle dramı orantılı, tadında bir iş” dedi.
7.07.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Şenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi şenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.