Ezgi Avcı

Ezgi Avcı

Son dakika Ezgi Avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ezgi Avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ezgi Avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezgi Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 ezgi avcı haberi bulunmuştur. Tüm ezgi avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Magazin D Ezgi Avcı’nın sunumu ile ekrana geliyor!
Magazin D Ezgi Avcı’nın sunumu ile ekrana geliyor! Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen magazin programı Magazin D’yi 02 Ocak Cumartesi gününden itibaren Ezgi Avcı sunacak.
1.01.2021 Televizyon
"Düğün Bodrum’da olacak"
"Düğün Bodrum’da olacak" Ezgi Avcı, geçtiğimiz hafta basketbolcu Nemanja ile dünyaevine giren Avcı, sade bir törenle evlendiklerini söyledi.
28.06.2020 Magazin
Tescilli güzel Ezgi’den bikinili paylaşım
Tescilli güzel Ezgi’den bikinili paylaşım Geride bıraktığımız yıl Survivor yarışmasında gösterdiği performansla hatırlanan Ezgi Avcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
10.07.2018 Magazin
Ünlülerle oyun zamanı
Ünlülerle oyun zamanı Mobil uygulama oyunu, ‘Katil Kim’in tanıtımı önceki akşam Beyoğlu’nda yapıldı.
25.08.2017 Magazin
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman?
Survivor'da finalist isimler belirleniyor! Survivor finali ne zaman? Survivor'da kıyasıya yarış aylardır devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk finalist belli oldu. Peki Survivor Kıbrıs büyük finali hangi tarihte yapılacak?
29.09.2021 Gündem
15 yıllık arkadaşım!
15 yıllık arkadaşım! Survivor’un eski yarışmacılarından Ezgi Avcı ve şarkıcı Tan birlikte eğlenmeye gitti. Kameraları gören Tan kendini gizlemeye çalıştı
27.04.2017 Magazin
Bebek dörtlüsü
Bebek dörtlüsü Geçtiğimiz sene katıldığı ‘Survivor’ yarışmasıyla yıldızı parlayan Ezgi Avcı, önceki gün oyuncu Ali Yerlikaya’yla Bebek Lucca’da objektiflere takıldı.
20.04.2017 Magazin
Eski Survivor yarışmacısından regl açıklaması!
Eski Survivor yarışmacısından regl açıklaması! Survivor'ın eski yarışmacılarından Ezgi Avcı, "Yarışmada açlık yüzünden üç buçuk ay boyunca regl olmadım" dedi.
3.03.2017 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
'Bir anda hıçkıra hıçkıra ağladım'
'Bir anda hıçkıra hıçkıra ağladım' 'Survivor 2016' yarışmasında yıldızı parlayan, şimdilerde 'Kiralık Aşk' dizisinde rol alan Ezgi Avcı, ada yaşantışı hakkında konuştu...
8.11.2016 Magazin
Sosyeteyi sarsacak yeni aşk iddiası
Sosyeteyi sarsacak yeni aşk iddiası Aslışah Alkoçlar ile yollarını ayıran Hakan Sabancı'nın, son günlerde 'Survivor 2016' yarışmasıyla adından söz ettiren Ezgi Avcı ile yakınlaştığı iddia edildi.
5.11.2016 Magazin
Kiralık Aşk'ın 59. bölümünde Pamir'in oyunu ortaya çıkıyor!
Kiralık Aşk'ın 59. bölümünde Pamir'in oyunu ortaya çıkıyor! Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta heyecanlı olayların arkası kesilmiyor. Kiralık Aşk'ta Ömer Pamir'in şirkete girmesinin yengesinin oyunu olduğunu öğreniyor. Peki bu gerçekten sonra olayların seyri nasıl değişecek? Pamir'in Defne'nin evinde ne işi var? Tüm cevaplar bu akşam Kiralık Aşk'ın 59. bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Kiralık Aşk'a transfer oldu keyfi yerine geldi!
Kiralık Aşk'a transfer oldu keyfi yerine geldi! Survivor'dan Kiralık Aşk dizisine transfer olan Ezgi Avcı, kısa bir tatil kaçamağı yapmak için gittiği İtalya'dan dikkat çekici kareler paylaşıyor...
3.11.2016 Magazin
Kiralık Aşk'ın 58. bölüm fragmanında Ömer ve Defne sevgili oluyor!
Kiralık Aşk'ın 58. bölüm fragmanında Ömer ve Defne sevgili oluyor! Kiralık Aşk'ın 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer ve Defne'nin yeniden sevgili olduğu Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde heyecanlı olaylar kız kesmeden devam ediyor. Ömer Defne'ye bazı kurallar koyuyor, peki Defne bu kurallara uyacak mı? Hepsi ve daha fazlası Kiralık Aşk'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde...
29.09.2021 Gündem
‘Kiralık Aşk’a sürpriz transfer!
‘Kiralık Aşk’a sürpriz transfer! 'Survıvor’ yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Ezgi Avcı, ‘Kiralık Aşk’ dizisinin kadrosuna dahil oldu...
28.10.2016 Magazin
Avatar Atakan ve Ezgi Avcı birbirlerine düşman oldu
Avatar Atakan ve Ezgi Avcı birbirlerine düşman oldu Önceki akşam düzenlenen bir partide karşılaşan Atakan Arslan ve Ezgi Avcı'nın selamlaşmaması dikkatlerden kaçmadı. İkili gece boyunca köşe kapmaca oynadı.
29.09.2016 Magazin
Köşe kapmaca oynadılar
Köşe kapmaca oynadılar Survivor 2016’nın yarışmacıları önceki akşam Ulus 29’da düzenlenen partide bir araya geldi...
28.09.2016 Magazin
Yine yalanladılar
Yine yalanladılar "Survivor" yarışmasının bu yılki birincisi 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan ile Ezgi Avcı'nın yarışmada aşk yaşadıkları gündeme gelmiş, ikili ise haklarında çıkan aşk iddialarını 'Çok iyi arkadaşız, dostuz, kardeşiz' gibi sözlerle yalanlamıştı...
26.07.2016 Magazin
Aşkları belgelendi!
Aşkları belgelendi! Survivor yarışmasının birincisi Atakan Arslan ile aynı yarışmada aşk yaşadığı iddia edilen Ezgi Avcı’nın aşkı belgelendi...
22.07.2016 Magazin
Atakan Ezgi'ye vurdu!
Atakan Ezgi'ye vurdu! Şampiyon Atakan'ın, gece yarısı barakada Ezgi'yi fare sanıp vurduğu anlar Survivor finaline damgasını vurdu. Atakan'ın hamlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Acun Ilıcalı, "Ben böyle bir şey görmedim" dedi.
1.07.2016 Magazin
Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi Asu Arslan ortaya çıktı
Avatar Atakan'ın annesi ve kardeşi Asu Arslan ortaya çıktı Survivor yarışmacısı Atakan Çağan Arslan'ın annesi ve kardeşi Asu Arslan sırrı aydınlandı. Atakan'ın annesiyle kardeşinin görüntüleri çıktı. Atakan'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Ezgi Avcı'dan da açıklama geldi.
27.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.