Ezgi

Ezgi

Son dakika EZGİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EZGİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EZGİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezgi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezgi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.934 ezgi haberi bulunmuştur. Tüm ezgi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.
19.04.2024 Magazin
İlk kitabında kadınların hayatlarına dokunmayı seçti! Yazar Ezgi Günaydın'dan yaşanmış başarı hikayeleri
İlk kitabında kadınların hayatlarına dokunmayı seçti! Yazar Ezgi Günaydın'dan yaşanmış başarı hikayeleri Yazar Ezgi Günaydın'dan İlham Veren Kadın Hikayeleri… Günaydın Kadran Yayınları'ndan çıkan ilk kitabında yaşanmış başarı hikayeleri ile kadınların hayatlarına dokunmayı ve ilham vermeyi amaçlıyor.
4.04.2024 Yaşam
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? 'Sevmek Yüzünden'in filminin ilk gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Şenler, şarkıcı Buray'la biten ilişkisi hakkında konuşurken; ayrılık nedenine dair 'kıskançlık' iddiasına da yanıt verdi.
22.03.2024 Magazin
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu Uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023’te dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında doğan oğlu Can ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mola, oğlu ile ilgili konuşurken küskün oldukları yakın arkadaşı Enis Arıkan’a yönelik sorgulara da yanıt verdi.
13.03.2024 Magazin
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler
35 kişi hayatını kaybetmişti! Perde betonu kesmişler 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler
Kahramanmaraş’ta 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nda perde betonu da kesmişler Kahramanmaraş’ta 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nın nihai bilirkişi raporunda, perde beton duvarının yapılmadığından dolayı asli kusurlu gösterilen fenni mesul Mehmet Tekin'in talebiyle, 1'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin görevlendirdiği bilirkişi, perde betonun yapıldıktan sonra kesildiğini tespit etti. Yeni rapor, dava dosyasına girdi.
5.03.2024 Gündem
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Eşinin öldürdüğü Ezgi'nin annesi: Katilin yakalanması için yaşıyorum
Eşinin öldürdüğü Ezgi'nin annesi: Katilin yakalanması için yaşıyorum İzmir'in Konak ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Zerkin'i (31) tabanca ile öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36), 513 gündür yakalanamadı. Ezgi'nin annesi Ziynet Zerkin (60), "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kızımın katilinin son nefesime kadar peşinde olacağım ve yakalanması için yaşıyorum. Öfkeliyim, öfkem dağlardan büyük" dedi.
6.01.2024 Gündem
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
Ezgi Mola oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Ezgi Mola oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Mayıs ayında işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlenen oyuncu Ezgi Mola geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Mola, ismini henüz açıklamadığı minik oğlunun doktor kontrolünde çekilen ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
6.12.2023 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Emre Karayel'in babalık heyecanı
Emre Karayel'in babalık heyecanı Ünlü oyuncu Emre Karayel, ikinci kez baba olacak.
12.11.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı Mayıs ayında evlenen ve ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı İspanya’nın meşhur şehri Barcelona’dan ev aldılar.
12.11.2023 Magazin
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi!
Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı aşkı belgelendi! Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Ergin ile birlikteliği sonrası uzun süredir özel hayatında sessizliğini koruyan Ezgi Eyüboğlu, sürpriz bir aşk ile gündeme geldi. Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Furkan Palalı'ya gönlünü kaptırdı. İkili, tatil dönüşü görüntülendi.
13.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezgi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezgi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.